Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo toksyczna znajomość, jak sie tej kobiety pozbyć?

Polecane posty

Gość gość

Od początku ta znajomość miała polegać tylko na seksie. Dla mnie jest ona idealna z wyglądu. Ale z charakteru jest tak popierd**lona że aż trudno mi to opisać. Z czasem nasza znajomość ewoluowała. Zabieralem ja do kina, restauracji, na wakacje na Cypr itd. Zamieszkała nawet u mnie po to żebyśmy mogli częściej uprawiać seks. Ona jest nimfomanka i wykorzystuje mnie. Klocimy się bo mnie wkur*ia bo znika na parę dni bez słowa a potem wraca rozbiera się i chce się kochać. Ja wkur*iony tego nie chce bo nawet na jej mordę nie mogę patrzeć a i tak zawsze kończy się seksem. Ona parszywie się śmieje potem ze znowu uleglem noszzz kur*aa mam jej dość nie chce jej więcej widzieć ona mi rujnuje życie ostatnio też tak znikła a potem prowadziłem zebranie operacyjne bylo ono ważne a ja dostałem od niej SMS ze czeka w domu a ja głupi nie wiem czy tesknilem czy co ale przerwalem spotkanie zapier*alalem przez miasto jak poje*any w głowie wymyslalem jak ja zwyzywam że ja wyrzuce z domu itd a skończyło się znowu na tym je*anym seksie!!! Mam tego dość nienawidzę tej kobiety jak z tym skończyć to jest patologia jakaś a ja nie moge sobie pozwolić na taką sytuację ze wzgledu na zajmowane stanowisko. Jak ja wyje*ac z życia raz na zawsze?

Gość gość
ożeń się z nią

Gość gość
Jak by nie była taka poje*ana to może ale tak to nie ma opcji.

Gość Dziewczyna Prawika 24 lata
Musisz znaleźć kogoś takiego jak mój Prawik a będziesz happy

Gość Brunetos24
Piszesz jak bys wolnej woli niemial. To po co ja kłujesz jak jej nienawidzisz ? Ogarnij sie bo p********z

Gość gość
Zakochałeś się hahaha

Gość gość
Facet, jesteś połączeniem jelenia z rogaczem!

Gość Brunetos24
Dokladnie. Jestes zakochanym rogaczo jeleniem, ale zazdroszcze ci laski tez bym postukał ale sie nieprzywiazywał :p Ale to trzeba umiec

Gość Kochanka Prawika 24 lata
dorosly facet nie moze sobie poradzic z d:classic_cool:opa? skoncz z nia natychmiast i koniec,nie zapraszaj jej,nie sms:oj,nie otwieraj drzwi,i jej nie bzykaj,zmien nr .telefonu ?Ty nic NIE MUSISZ,

Gość gość
JEstes zakochana C/IPA

Gość Kochanek  Prawika 24 lata
zmien dziewczyne jak z ciebie taki dobry je:classic_cool:bak to w czym problem?

Gość gość
Przypominał mi się odcinek serii "Mistrzowie horroru" pod tytułem "Jennifer" haha :D

Gość gość cassandraa
czy ktos jest za KASTRACJA PRAWIKA 24lat?

Gość gość
Widzę że się nie rozumiemy. Ja jej nie kocham jak o niej myślę tylko się wkur*iam. Ale tak jak wspomniałem dla mnie jest idealna z wyglądu plus fajnie się ja posuwa. Nie jestem o nią zazdrosny dla mnie moze nie istnieć czasem tylko bym ja chciał tylko dla siebie ale zaraz mi przechodzi.

Gość gość
Autorze dobrze radzę obejrzyj sobie ten odcinek od początku do końca ;)

Gość mam to juz w doopje
AUTORZE, wiec ja posuwaj dalej i nas nie pytaj o rady. ( Ja jej nie kocham jak o niej myślę tylko się wkur*iam. Ale tak jak wspomniałem dla mnie jest idealna z wyglądu plus fajnie się ja posuwa.)

Gość gość
Ok jak wrócę z firmy ogladne. Ale ja nie chcę mieć z nią nic wspólnego co z tego że cały weekend seks, w poniedziałek w moim biurze seks a we wtorek budzę się a jej nie ma i ch*j wie gdzie jest za ile wróci i tak jest ciągle a wraca to się śmieje i rozbiera no pierd*lnieta jest a chora psychicznie to ona na pewno jest ale taka śliczna

Gość gość
Wiesz autorze, też kiedyś chciałam wejść w podobny układ, ale się nie udało (długa historia, nie będę opowiadać). Mimo, że cała relacja oparta jest głównie na seksie, to uważam, że jakieś zasady powinny jednak panować. Laska najwyraźniej się Tobą bawi i traktuje jak psa na smyczy. Lepiej poszukaj sobie kogoś, kto będzie miał szacunek do Ciebie.

Gość gość kim song bull
autorze ja widze ZE TY MYSLISZ TYLKO H:classic_cool:JEM! a on cie napewno zaprowadzi w ciemne ulice-bo jest slepy....

Gość gość
skad ja to znam? byl kiedys taki"MOTYLEK"podobny do autora zyl sexem, zaszla jedna w ciaze i urodzila,zaszla druga i urodzila,zaszla trzecia i urodzila,z zadna nie jest,dziecmi sie wcale nie interesuje,dalej sobie J £££ eb ££ ie .

Gość gość
Ona mnie prowokuje a ja lubię seks. Tydzień temu wziąłem do domu inną kobietę, był seks Ona miała orgazm ja nie. Było już parę podobnych historii zazwyczaj jak ta moja mnie wkur*ila ale żadna jej jeszcze nie dorownala. A ona się śmieje, że jesteśmy skazani na siebie bo ze ona też nie może znaleźć lepszego. A ja tego nie chce ale kur*aaaa ona mi lata po mieszkaniu nago, wlazi mi pod prysznic jak się myje i wiele innych tego typu sytuacji. Z jednej strony to uwielbiam z drugiej żałuje że na jej miejscu nie ma równie pięknej ale dobrej i przede wszystkim kur*a NORMALNEJ kobiety.

Gość gość
Dodam, że trwa to 5 lat a mieszka u mnie od dwóch już jestem nią zmęczony w ch*j tyle razy kazalem jej wypier*alac a suma sumarum zawsze zostawala

Gość gość
a bo myslisz chujem, męcz sie, nie masz wlasnej woli, tylko seks sie liczy, tak naprawde masz w d***e jej charakter, moze nawet jest p**********ie ci odpowiada bo sam taki jestes

Gość gość
Jest mnóstwo ślicznych i sympatycznych dziewczyn :)

Gość gość
autorze :p to ja juz wiem -z nia nie dajesz rady zyc i bez niej nbie dajesz rady! wiec sie bzykajcie jak zwykle az sie to kiedys moze skonczy. Tu jedynie chcesz nas powiadomic jaki to ty ogier w lozku jestes,jak cie kobiety uwielbiaja TAK JUZ ZROZUMIALAM,pie/()/rdol dalej i jeszcze wiecej dzi/()vek sprowadzaj do twojej kwatery! lata po mieszkaniu?to gdzie ma isc pod prysznic jak nie w mieszkaniu? dziwne ze wchodzi pod prysznic nago? powinna miec ciuchy na sobie? i wchodzic po prysznic ubrana!

Gość gość
ów temat dowodzi tezy że faceci maja mózg zawieszony pomiedzy prawą a lewą nogą .

Gość gość
Ja nie wiem co ta panna widzi w Tobie pociągającego, ja nie mogłabym iść do łóżka z facetem, który zachowuje się jak p**da.

Znam podobną historię, która o mało nie zakończyła się w fatalny sposób. Takie toksyczne związki mają swój początek głęboko w psychice. Więź erotyczna ma tu za zadanie wyprzeć uczucia, co prowadzi do tego, że wszelkie uczucia do tej osoby przechodzą na seks. Tu potrzeba sporo pracy nad sobą.

Gość gość
Milena pieknie nikt by tego lepiej nie napisal. On mysli ze wszystkie zaraz poleca na "wacka" ale niedlugo jest 40 na karku ,50?60? i trzeba myslec o starosci. mam nadzieje ze nie zarazi sie chorobami wenerycznymi?