Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mój facet od zawsze był mi przeznaczony. Takie mam wrażenie. Wiele wspolnego, przyjaźń i potem związek. Kiedyś zawiodłam jego zaufanie, ale bardzo zalowalam tego co zrobilam. Mimo wszystko nie było zdrady, ale powód do myślenia ze mogło tak być był. Minęły 2 lata a on nadal twierdzi ze mogłam go wtedy zdradzić. Nie ufa mi, ma pewność ze okłamuje go na każdym kroku i tylko dobrze się maskuje. Jestem załamana, bardzo go kocham i wiem, ze on mnie tez, ale meczy go świadomość ze mogę walić go w rogi... W dodatku potrafią dziać sie takie sytuacje, gdzie nie umiem wyjaśnić czegoś czego nie ma, a on uważa ze kłamie, np to jak rozmawiam z nim przez telefon IDE z koleżankami a on słyszy chłopaków... Nie chciałabym sie rozstawac, jesteśmy ze sobą ponad 3 lata i w drodze jest dziecko, cieszylismy się z wpadki.. Ale przeszłość nie daje za wygrana, rozstalismy sie , dochodziło nawet do wyzwisk. Zawiodlam się strasznie, w dodatku nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić, jak udowodnić ze go kocham i jest jedynym..? Rozstanie może i było wyjściem ale nie kiedy jestem w 5 miesiącu ciąży. Przykro mi bardzo, cały CzaS placze i nie umiem myśleć o niczym innym. Dodaj tylko ze gdy nie było kłótni czulam się przy nim jak ksiezniczka, bardzo się kochalismy...

Gość gość
Mialam identycznie. Fakt ze dziecka nie zrobiliśmy, szczerze wspolcuje ale skoro się kochacie to wrocicie do siebie, głowa do gory