Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana37

oswiadczyl sie ...zakazany zwiazek, nie wiem co robic...

Polecane posty

Gość gość
milosc nie patrzy na wiek.

Gość gość
dlaczego zakazany??? Głupia jesteś autorko- kochasz gościa, on Ciebie, jaki problem? Ja jestem starsza od mojego męża 10lat- ale wyglądam na młodszą on niego :) I szczerze Ci powiem, ze jelsi poleciałaby na inna dziewczyne tylko dlatego, ze jest młodsza to bym się zdziwiła. Powodzenia!

Gość gość
Zaryzykowałam z młodszym o 8 lat i rozmyślił się po 8miu latach.

Gość gość
Najmądrzejsza rada, jak tu padła: "Jeśli nie masz dziecka i nie ryzykujesz wiele - to spróbuj. Ale nie eksperymentuj, jeśli masz dużo do stracenia".

Gość gość
kto nie ryzykuje nie pije szampana ;) POWODZENIA!

Ja mam młodszego męża o 9 lat.Jestesmy ze sobą 3 lata.Wszystko bylo ładanie pieknie do poki nie urodzilo sie dziecko.Wczesniej myslalam jakie to szczescie mnie spotkalo a teraz widze ze do niektorych sytuacji życiowych poprostu nie dorósł.Ja Ci ani nie odradzam ani nie namawiam tylko radzę nie spiesz się poznaj go w różnych sytuacjach.Zamieszkaj z nim i sprawdz czy bedzie zaradny i odpowiedzialny.

Gość gość
jak ktos ma nie dorosnac do roli meza czy ojca to nigdy nie dorosnie i nie jest to kwestia roznicy wieku!!!!!

Wiek ma duże znaczenie ,nigdy nie wiesz czy ktos nie udaje dorosłego a po slubie okazuje sie ze ma w głowie nie poukladane albo myslal ze zycie to bajka a jak sie nie ma doswiadczenia i w glowie siu bziu to maly problem robi sie wielkim.

Masz 37 lat!On 25.Za trzy lata będziesz 40-stką. On przed 30-stką. A jak będzie chciał mieć dzieci ? Sama oceń, jesteś już dojrzałą kobietą.

Gość gość
Wyszłam za równolatka. Porażka. Moja przyjaciółka związała się że starszym 5 lat. Niby super. Porażka. Znałam parę. Różnica wieku 16 lat. Poznali się jak on miał 16 a ona 32. Starał się o nią kilka lat, ona małolata nie chciała. Związek zaczął się jak on miał 25 lat, ona 41. Byli razem 26 lat. Potem ona zachorowała na raka. Był przy niej w szpitalu codziennie. Trzymał za rękę, pilnował pielęgniarek żeby się dobrze zajmowały. W domu wszystko robił, karmiłam, umierał, mył. Kiedy zbliżał się koniec wzięli ślub żeby jej rodzina nie mogła mu zabrać firmy, którą wspólnie budowali. Ona zmarła 10 lat temu, on do dzisiaj jest sam. To najpiękniejsza i najprawdziwsza miłość jaką znam. Autorko, wiek nie ma znaczenia. Liczy się to co w głowie i sercu. Nie.bój się. nigdy nie ma gwarancji. Ale zawsze jest szansa. To zależy tylko od Was. Powodzenia!

Gość gość
Chcesz mieć dzieci? Bo w sumie to ostatni dzwonek...

Gość zszokowana37
Jestem panną, bezdzietną, żeby nie było on ma więcej bogactw materialnych niz ja. Dzieci mój luby mieć nie chcę....tak się uwziął i nie dlatego, ze jest młody , tylko nie chce w ogóle dzieci, ja w sumie też nie bardzo chce. Moi rodzice nie wtrącają się, dla nich waźne żebym była szczęsliwa. Jego rodziców osobiście jeszcze nie znam, wstyd mi cały czas i unikam konfrontacji, rozmawiałam z jego mamą przez tel parę razy i jest miła, w sumie rodzice sie do niego nie wtrącają.

Gość gość
spróbuj,nie musicie przecież ślubu od razu brac

Gość gość
A ja mówię - nierzadko ten ślub! Zróbcie super wesele, kup piękną suknię, ciesz się tym. Nikt nie wie co będzie jutro. Może się rozstaniecie a może przeżyjecie razem nie resztę życia. A może zginiecie w wypadku za pół roku. Może któreś z Was zachoruje na raka i umrze. Nikt nie wie. Ludzie myślą że są nieśmiertelni. A życie jest jak zapałka - kruche i krótkie. Weźcie ślub, choćby w tym roku. Nieważne co będzie dalej. Tego dnia i tego szczęścia nikt Wam nie zabierze.

Gość gość
jaki zakazany zwiazek? jesteście wolni, nie zdradzacie nikogo,kochacie się ,o co chodzi? Los Ci zsyła coś pieknego a Ty jeszcze marudzisz!

Gość ogrodniczka12
do autorki: u mnie ponad 5 lat różnicy / prawie 6.... ja 31 on prawie 26 włąsnie se rozstalismy po roku czasu. on mówi, ze nie dojrzał do odpowiedzialności i poważnego związku; nie dawał sobie rady z małymi problemami ... żal straszny teraz ... ale jeszcze kilka dni temu był mega zakochany - nigdy bym nie przypyszczała, że zerwie z dnia na dzień.... tez rok temu miałąm dylemat czy w to brnąć - i owiem że mimo tego nie żałuję; mimo rozstania ten rok był piękny; dał mi ogrom szczęścia. teraz łzy same mi napływają do oczu jak wiem, ze mogę go nigdy nie spotkać ale byłam z nim szczęsliwa. nigdy nie wiemy co nam przyniesie jutro dlatego trzeba cieszyć sie dniem dzisiejszym

Gość gość
tez się zbulwersowałam.... tym stwierdzeniem "zakazany związek", co to za wymysł, zakazany to moze byc związek kazirodczy a nie związek z młodszym facetem, nie dramatyzuj

Gość zszokowana37
jeśli chodzi o zaradność i bycie gotowym na poważny związek, to właśnie tym mi zaimponował. Przez długi czas miałam problemy, których nie mogłam udzwignać, a on był w tym czasie przy mnie, podnosił co dnia i dał rady wszelkim problemom. Chwilami miałam wrażenie, że jest starszy ode mnie.Nigdy nie miałam takiego mężczyzny, który widząc smutek, podchodzi i przytula, głaszcze po głowie i mówi, ze wszystko bedzie dobrze, który w czasie choroby opiekuje się jak najlepsza pielęgniarka, który robi masaż p ciężkim dniu i jedzie nad morze na spacer, żeby mi humor poprawić.

Gość gość
Byłem z kobietą starszą o 12 lat, to była moja jedyna i prawdziwa miłość, odeszła bo stwierdziła, że nie potrafi żyć w strachu, że odejdę do młodszej. Mnie nie interesowały młodsze, nikt mnie nie interesował poza nią. To było kilka lat temu, jestem sam, nie chce innej a o niej nie potrafię zapomnieć.

Gość gość
duzo facetow szuka starszych kobiet.

Gość gość
skoro jesteście zakochani, w czym problem?! Pozostaje tylko szczęścia życzyć :) Ja też nie jestem pewna, mój facet zostawił mnie,gdy byłam w ciąży. Właściwie sama odeszłam, teraz się zaręczyliśmy,niedługo bierzemy ślub. Wydaje mi się,że się zmienił. Najważniejsze to dać szansę :)

Gość gość
najwazniejsze to popracowac nad soba,by sie facetowi nie dać wrabiac a nie dawac szanse jemu.

Gość gość
Autorko w moim małzeństwie różnica wynosi ... 25 lat :-) jesteśmy szczęśliwym malzenstwem, mamy synka :-) nie oceniajcie ludzi po pozorach, ponieważ zawsze można znaleźć sie po drugiej stronie barykady

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.