Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska102

jaki rozmiar piersi najbrdziej wam się podoba?

Polecane posty

Gość Ciekawska102

wolicie małe czy duże?

Gość gość
Wielkie.

Gość rubinek6
D albo E :D

Gość gość
Zależy od kobiety. Najfajniej jak ma się proporcje zachowane. Ja mam małe, ale ogólnie takie nieco większe mi się podobają - średnie. Ale kazdy ma co ma :)

Gość gość
mam małe a wolałabym większe, według mnie najlepsze sa takie 70D a ja mam 65C/D

Gość gość
O, panowie lecą miseczkami :D Polecam sobie zobaczyć co Wasze dziewczyny mają na metkach bo to obwód się liczy. Ja mam 65B/C i to b. mały biust (w wesji dla facetów to pewnie AA),

Gość prawictwo pospolite 193
65 A

najbardziej podoba mi sie 65 A albo 65 B mniej więcej coś koło tego Ale jesli będą większe to też moga być ..

Gość gość
w sumie mój własny (70D), średnie, proporcjonalne do sylwetki piersi :)

Jezeli dziewczyna miałaby 70 F to na pewno bym nie narzekał ale i tak preferuje raczej takie 65 A/B

Gość gość
Musiałam wejść na ten temat bo chyba muszę was oświecić. Czemu myślicie że A i B to małe cycki, C średnie a D i dalej wielkie? Wyobraźcie sobie ze np 60C to bardzo mały biust, a 80C to taki dość duży. I jak laska ma 80 pod biustem wcale nie znaczy że jest gruba. Miseczka rośnie proporcjonalnie do obwodu. Idioci.

Gość gość
"Czemu myślicie że A i B to małe cycki, C średnie a D i dalej wielkie? " A czemu piszesz do wszystkich? Kobiety wyraźnie piszą normalnie, a mężczyźni nie wiedzą.

a kto powiedział ze myslimy ze D to wielkie ? Ja mysle ze duze piersi to 75 F nigdy nie pisałem ze D jest wielkie D to średni biust

mi sie podobają skrajności , kręcą mnie .. to znaczy , że fascynuje mnie miseczka A albo F natomiast nie podnieca mnie miseczka C , bo jest zbyt pospolita nie lubie pospolitych biustów

Gość dość ładna ale nie w typie
A prawictwo dalej nie kuma o co chodzi. On pewnie ma na myśli że d75 to nie jest duży biust, w ogóle nie bierze pod uwagę że może być rozmiar d70 czy d80, tylko standardowe d75 uważa za biust niewielki (bo w sieci mnóstwo por/no lasek z piłami lekarskimi pod szyją).

wiec A , F , G, H to są wedlug mnie ciekawe miseczki a w C nie ma nic ciekawego

Gość gość
prawictwo to jest naprawdę idiota, on nie rozumie, że rozmiar samej miseczki o niczym nie świadczy :D

Ja noszę rozmiar d70, ale nie należę do szczupłych i mam gruszkowatą budowę ciała, co sprawia że biust robi wrażenie raczej niedużego. Na szczupłej osobie taki biust wygląda na średni, ale na kimś kto tak jak ja ma spory tyłek, pulchne ręce, masywne nogi, no to niestety i ani talia ani brzuch sytuacji szczególnie nie ratują... Mam koleżankę z podobnej wielkości biustem, bardzo szczupłą z wąskimi biodrami i u niej to wygląda naprawdę fajnie, ale i tak znalazł się koleś, który stwierdził, że ona "nie ma biustu". :o Ech, faceci...

ale bardziej od jej piersi podoba mi się jej twarz. Uważam , ze jest bardzo ładna

Gość gość
ja mam 70D i takie są super ;)

"ja mam 70D i takie są super" - są super, ale nie do każdej sylwetki pasują. Do mojej niestety niezbyt. Ze 2 rozmiary w górę i może jakoś by to wyglądało, a tak to niestety widać dysproporcję...

Gość gostek4897
Moja była miała 75A i było ok

Jak byłam szczuplejsza to nosiłam 75a, teraz wiem, że powinnam wtedy nosić pewnie 70b...

Gość laleczka950
dość ładna ale nie w typie czemu? ja nosze czasami 75 a i czasami 70 b to jest jakas roznica?

Gość gość
Takie mieszczące się w dłoni. Nie lubię wielkich, zwisających dojów.

Według mnie jest. Te staniki z większym obwodem dosłownie "jeździły" po mnie, w kółko poprawiałam, a jak po jakimś czasie się rozciągnęły to w ogóle szkoda słów. Te z mniejszym obwodem też idealne nie są, jak się rozciągną to też lipa. Generalnie jak tylko mogę to uwalniam się od stanika, bo jest niewygodny dla mnie. To jest część garderoby do której chyba nigdy nie przywyknę. A mając niezbyt duży biust, o ile się nie uprawia aktywności fizycznej, to biustonosz tak naprawdę służy głównie do zasłaniania sutków i powiększania optycznego, tak żeby sprawiał wrażenie bardziej okazałego. ;)

Gość gość
Zbyt dużym obwodem można krzywdę cyckom zrobić. Ale to też zalezy od producenta ja rozmiar mam te 65B a staniki jednej firmy 60B (mimo, że wedle tabeli taki stanik miałby być dla mnie za mały).W praktyce mogą być dobre staniki w tych okolicach - bo np. jedne sa bardziej rozciągliwe, inne nie, kształt miseczki może być itd. Trzeba po prostu dobrać pod siebie. Ja kiedyś nosilm "najmniejsze" czyli coś w okolicach 70A, lepiej jakbym w ogóle nie nosiła :P Co teraz czesto mi się zdarza :D