Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

faceci w podobnym wieku szukaja 10 lat mlodsze dziewczyny

Gość gość
100% racji,mam 35 i interesuję się kobietami do 25.Wolałbym być sam niż obecnie się związać na stałe z kobietą 30+.

Gość gość
Miały dużo czasu by wybrać równolatka z grona adoratorów. Zmarnowały okazję.

Gość gość
Jestem starsza i czsem ktos sie jeszcze zainteresuje, wynika to chyba z litosci, jaka jestem nieszczesliwa.:D

Gość gość
gość dziś :) no to właśnie tak samo u mnie :)

Gość gość
Faceci moga sobie szukac i 20 lat mlodszej :) tylko ,ze na szukaniu pozostanie :P

Gość gość
u mnie tak do 35 r.z było ok ,ale po 35 zaczęło sie sypać ,głównie włosy cera ,hormony. Spadła atrakcyjnosć ,wiek zaczał byc widoczny i klapa

Gość gość
Jak maja odpowiednia kase to moze i znajda ,na chwile :D te mlodsze :D

Gość gość
Kobieta w wieku 30 lat musi mieć na prawdę dużo kasy wolnego czasu aby wyglądać jeszcze atrakcyjnie.

Gość gość
Kobiety po 30 to babcię! :D /młody

Gość gość
Ale jak się miało 25 lat to się pisało na Kafe za młoda na męża i dzieci jestem , muszę się wyszaleć . To teraz bądźcie same .

Gość gość
Jak kobieta jest ładna to żadna 30 nie jest przeszkodą, skoro ogólnie 80-90% to pasztety (niezależnie od wieku).

Gość gość
Haha. Mam 25 i za młoda jestem na męża. Muszę się wyszaleć. :)

Gość gość
gość dziś do mnie zarywają z litośi ... to tyle ja złego i smutnego w zyciu spotkało, bo po rozwodzie, bez dziecka, bo bez pracy, bo sama, bo coś tam ... i głównie ze względu na moją przeszłość i to jaki smutny scenariusz mi życie napisało zarwają o mnie i to przede wszystkim z litości i nic innego nie dostrzegają we mnie

Gość gość
Lubię czasem popatrzeć na zadbane mamuski! :D

Gość gość
gość dziś To zobaczymy co za 5 lat tu napiszesz:P

Gość gość
"Jak kobieta jest ładna to żadna 30 nie jest przeszkodą, skoro ogólnie 80-90% to pasztety (niezależnie od wieku)." To prawda, zgadzam sie jako facet.

Gość gość
Mam 27 lat i za młoda jestem na męża, dodatkowo zbyt dobrze zarabiam i wyglądam by poświęcać się jakiemuś pajacowi i pakować w pieluchy i nieprzespane noce :D

Gość gość
Prawda jest taka że w tym wieku jak 30 lat, normalne kobiety dawno już są w związku i maja rodziny... i te najlepsze kobiety są już niestety pozajmowane, to samo tyczy się mężczyzn... nie oszukujmy się.

Gość gość
No niestety tak jest, ja mam 30. I mysle, ze teraz juz moge odpuscic kosmetyki, wybieranie ubran, zeby fajnie wygladac, jakies zabiegi typu depilacja, pedicure, bo na co to...

Gość gość
gość dziś i bardzo dobrze :) tak trzymać :D

Gość gość
Dziwne to ze ci mlodziency tak sir nad nami lituja, ze wprost proponuja spotkania potem seks, chca utrzymywac kontakt to sie nazywa litosc dobrze, ze ktos taki istnieje, starosc nie radasc eh.:D

Gość gość
ja sama zauważyłam po moich koleżankach że te ładne już dawno są po ślubie i mają dzieci, fajnych mężów i jakoś im się to życie układa, natomiast reszta, szuka swego szczęścia....czasem próbując rozwalić związek innych.... chcąc w ten sposób podbudować swoje ego, ale zostają znowu same, odepchnięte.... i dalej szukają tego jedynego....

Gość gość
"Jak kobieta jest ładna to żadna 30 nie jest przeszkodą, skoro ogólnie 80-90% to pasztety (niezależnie od wieku)." Też jestem facetem i napisałbym to samo. Co z tego, że młodsza jak brzydka? Nie chciałbym pokemona tylko dlatego, że młodszy. Ładna kobieta w każdym wieku będzie atrakcyjna a że mało takich to inna sprawa. Z moich obserwacji ładnych jest w porywach do kilkunastu procent i prawie wszystkie zajęte, tak więc piękna 30eczka będzie nadal miała branie.

Gość gość
Dziwne to ze ci mlodziency tak sir nad nami lituja, ze wprost proponuja spotkania potem seks, chca utrzymywac kontakt to sie nazywa litosc dobrze, ze ktos taki istnieje, starosc nie radasc eh.smiech.gif xxx tylko jakoś żenić się z wami nie chcą :P

Gość gość
to że młodszy facet się umawia, i jest sex czy to jest wszystko o czym marzycie? to szczyt waszych marzeń? Tylko czy ten facet oświadcza się wam?

Gość gość
gość dziś Dziwne to ze ci mlodziency tak sir nad nami lituja, ze wprost proponuja spotkania potem seks, chca utrzymywac kontakt to sie nazywa litosc dobrze, ze ktos taki istnieje, starosc nie radasc eh.smiech.gif x Na starej piczy młody się ćwiczy. tyle w temacie chłopak po ćwiczy i znajdzie młodą do związku.

Gość gość
gość dziś Jak kobieta jest ładna to żadna 30 nie jest przeszkodą, skoro ogólnie 80-90% to pasztety (niezależnie od wieku). xxxxxxxxxxxxxxxxx Pasztety? To czy mi sie zdaje, ze na ulicach sa same laski? (jestem kobieta, hetero ;p) Chociaz w sumie faceci moga oceniac inaczej. No i do tego malo ktora jest wolna, wiec nie moga byc takie tragiczne skoro ktos je chcial.

Gość gość
Która mamuśka ma ochotę na młodego???????????:D

Gość gość
"Pasztety? To czy mi sie zdaje, ze na ulicach sa same laski? (jestem kobieta, hetero ;p) Chociaz w sumie faceci moga oceniac inaczej. No i do tego malo ktora jest wolna, wiec nie moga byc takie tragiczne skoro ktos je chcial." Tak, większość Polek (powtarzam, niezależnie od wieku) to paszteciaki a to powiedzenie, że nie ma brzydkich Polek to totalna bzdura. 3/4 które widzę wokół siebie, tylko każda ma mniemanie o sobie i ryjek zadarty, że hoho:D