Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
kto to napisał? brzydka 30? zakompleksiony 30? mam 35 lat, męża od 13 lat i dziecko 5 lat, a gdy wyjdę z domu to ZAWSZE lgną do mnie 25-30 faceci, mimo, iz nic nie robię, nie zachęcam

Gość agresywna zołza
jaki pusty to swiat gdzie kobieta mierzy swoją atrakcyjnośc tym czy ktoś ją chciał przed trzydziestką...

Gość gość
jaka by nie była zadbana 30+ sorryy, ale no nie prześcignie tej Młodej świeżej laski :) no nie ma takiej opcji :) sam widzę jak reagują faceci widząc ładna zadbaną 30+, i ładną zwyczajną młodą laskę :) Natury nie oszukasz, przykro mi

Gość gość
Żadna mnie nie widzi? :(

Gość gość
Skąd tak od razu wiesz czy ma 20, 30 czy 25? Bo ja za cholerę nie umiem tego odróżnić, a jak strzelałem kilka razy to zawsze nietrafnie. Poza tym już ktoś pisał, ładnych jest bardzo mało i większość zajęta, tak więc nie ma opcji, żeby ładna 30 nie cieszyła się zainteresowaniem.

Gość gość
Cóż, to ja podpadam pod punkt a).

Gość 34latekzwawy
akurat nad a) i b) można popracować ;)

Gość Ta od podpunktu a
Nie mozna - jestem dziewica, a do tego lubie miec czas tylko dla siebie, a nie uwieszac sie na facecie caly czas (co nie znaczy ze z facetem nie lubie czegos porobic). Tak wiec nie za bardzo mozna cos z tym zrobic. Ale i tak mam 30 lat wiec juz teraz to bez znaczenia jaka ja tam jestem.

Gość opinia faceta 35
Do gość dziś No to się zgadza,zadbana 30 nie ma startu do średniej 20. Weźmy taką Kaczorowską http://i.wp.pl/a/f/jpeg/35245/akpa20150610_trening_kaczorowska_wieszczek_mp_5390.jpeg Niby nic szczególnego ale ta bijąca od niej świeżość jest tak niesamowita i pociągająca, że bez zastanowienia wybrałbym ją niż super zadbaną 30.

Gość gość
to tak jak ja,również punk a) tylko nie ma chętnego żeby popracować nade mną :-(

Gość gość
hmm,mówcie co chcecie ale dla mnie 20ki to jeszcze dzieci,nastolatki...

Gość gość
Akurat Kaczorowska wyglada jak 30 i to prawie jak facet, meskie rysy i budowa ciala.

Gość gość
34latek z wawy bardzo mądrze piszesz kolego..... normalne kobiety w tym wieku dawno maja rodzinę.....

Gość gość
dobre 20 latki dzieciaki hahahhaah nieźle:) 30 które nadal są singielkami, macie cos z głową :) i już zawsze bedziecie same, i skakały ze związku w inny związek, ale wasze zycie będzie wyglądało nadal tak samo... smutne

Gość gość
a nie pomyślałeś jeden z drugim że takie kobiety nie spotkały do tej pory nikogo z kim były szczęśliwe ? mamy tkwić w związku żeby tylko mieć tego faceta ? bo jeśli nie masz faceta to jesteś nienormalna ?

Gość gość
gość dziś Akurat Kaczorowska wyglada jak 30 i to prawie jak facet, meskie rysy i budowa ciala. xxxxxxxxxxxx To samo pomyslalam :D ze jest ladna ale wyglada na min 28 :D z tym calym makijazem itd.

Gość gość
Kaczorowska wygląda na 30 spokojnie, więc zły przykład.

Gość gość
gość dziś i bardzo dobrze :) tak trzymaj :D

Gość gość
Ja mam 19 lat i całkiem fajne ciałko ;) Myślę, że mimo tego, że jem zdrowo i ćwiczę, to za 10 lat już takie fajne nie będzie. To samo tyczy się cery, teraz jest bez skazy, a z roku na rok będzie wyglądała coraz gorzej. A co do związków ze starszymi facetami, to uwierzcie, że nie każda leci na ich kasę itp., bardziej imponuje ich zaradność, opiekuńczość i to, że są w stanie dać pewne poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
Normalne kobiety od dawna maja rodzine?! Zona mojego kuzyna wyszla za maz 5 lat temu. Zdradza meza, obraza go na wszelkich imprezach widac, ze go nie szanuje, ale wg Was jest normalna, bo zamezna. U mnie w pracy 21-latki desperacko szukaja faceta co w ciagu do 12 miesiecy sie ozeni, bo kolezanki juz zamezne. To tez rozumiem normalne. Ale fajna ciepla kobieta po 30-tce jest jakas "lewa" i "podejrzana" bo przez ostatnie kilka lat byla w zwiazku z facetem, ktory sie jej nie oswiadczyl. Niedawno taka poznalem. Myslalem, ze ma 25 lat, ale ma 33. Mozna z nia o wszystkim pogadac, jest ciepla, mila, inteligentna i poukladana. Ja mam 28 lat i mysle o niej powaznie. Nie oznacza to, ze wszystkie 30-tki sa super a 20-tki maja pstro w glowie... ale jak mozecie tak szufladkowac ludzi?!

Gość gość
a nie pomyślałeś jeden z drugim że takie kobiety nie spotkały do tej pory nikogo z kim były szczęśliwe xx a nie pomyslałaś jedna z drugą że na szczęście trzeba trochę zapracować a nie tylko się go domagać

Gość gość
Poczucie bezpieczeństwa= wygląd+kasa, to nazywa się poczuciem bezpieczeństwa.

Gość opinia faceta 35
Dziwne,bo dla mnie Kaczorowska wygląda na 17.Chyba zazdrosne kobiety to pisały.

Gość gość
dokładnie. i dziwić się że kobiety są samotne .... gdzie ci prawdziwi mężczyźni ? zaradni,odpowiedzialni ?

Gość gość
opiniafaceta35 pisałem o 17.06, chyba mamy inny gust bo dlamnie Kaczorowska nie wygląda młodo, co nie znaczy że pasztet Ale około 30 bym jej dał.

Gość gość
"30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn" a to prawa ... zgdzam się tym

Gość gość
"30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn" a to prawa ... zgdzam się tym .... wiem zwłasne doswiadzena i po sobie

Gość gość
gość 17;15 dziękuję ci za twoją wypowiedź ! mam za sobą również taki związek,rozstałam się po latach ponieważ mój partner stwierdził że chyba nie jest i nigdy nie będzie gotowy na taki krok ( małżeństwo ) i to my jesteśmy nienormalne ? tak ?

Gość gość
Jestem po 30cte, wolę rówieśniczkę ze zmarszczkami ale za to z klasą i kulturą niż młodą cycatkę z sianem we łbie i nie znającą życia.

Gość gość
gość dziś Jak się dawałyście zwodzić powyżej 2 lat to raczej normalne nie jesteście . I to facet wam pisze.