Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
"Nawet jesli 30stka jest ladna to taki facet mysli, ze nacieszy sie jej uroda krotko, wiec wybiera mloda.' ... a toprawda ... wiem ze swojego przykładu

Gość gość
"kazda potwora znajdzie swego amatora." ... nie kazda ...

Gość gość
Z Wami nie można porozmawiać. Jedną czy dwie coś spotkało ze strony faceta, a piszą że wszyscy faceci są tacy. Zaprzeczyć im? I tak nie przeczytają, bo wiedzą najlepiej. Takie mundre, wszechwiedzące, więc czemu faceci ich nie chcą? Dziwne prawda?

Gość gość
faceci wy też się starzejecie i brzydniecie. Znam kilku 30-35 latków, wszystko już łysieje, gęba opuchnięta, fałdy na brzuchu, drugi podbródek, problemy z impotencją (wiem bo z nimi spałam), tak więc najpierw spójrzcie na siebie a potem oceniajcie kobiety. Uroda kobiety nie zależy od wieku. Pełno brzydkich 18 latek i ślicznych 35 latek. Tak samo zamążpójście nie zależy ani od urody ani od charakteru, tylko od szczęścia. Znam pełno brzydkich grubych mężatek, które miały szczęście i wyszły za mąż w wieku 22-25 lat, a z drugiej strony znam sporo naprawdę atrakcyjnych panienek 30 latek, które trafiały na doopków co nie chcieli się żenić i zmarnowały z nimi najlepsze lata życia.

Gość gość
"Mi nie przeszkadza że kobieta się starzeje, to przecież naturalne. Ale kobiety wraz z wiekiem przestają o siebie dbać i tyją. W większości kobiety po30tce mają sporą nadwagę i to jest ich największy minus." ..... to prawda tez tak miałam ... skonczyło sie rozwodem :)

Gość gość
Pozwólcie, że coś Wam zacytuje... :) "Właśnie przeczytałam książkę o starożytnej Grecji. Była tam część poświęcona relacją damsko-męskim. Między innymi wymienione było podejście Greków do odpowiedniego wieku partnerów w związku zapewniające jego stabilność i wzajemne zadowolenie. Co ciekawe różni się ono od tego często słyszanego i oklepanego u nas. Mianowicie wg. starożytnych Greków (a ludzie byli to wbrew temu co można by myśleć po różnicy czasu bardzo mądrzy, a nawet mądrzejsi niż wielu obecnych gdyż posiadali życiowe doświadczenia, a nie czerpane z internetu i mediów) bazując na latach doświadczeń i obserwacji najlepsze i najszczęśliwsze pary to nastoletnia kobieta i trzydziestoparoletni mężczyzna. Powody dla których tak uważali są następujące. Mężczyzna w tym wieku już coś osiągnął, ustabilizował się, ma dojrzalsze myślenie i podejście do związku z kobietą, wie czego chce i nie kierują nim jedynie hormony. Relacja z nastoletnią kobietą sprawia, że związek zapewniał stabilność gdyż mężczyzna nie oglądał się za młodszymi oraz podnosiła u mężczyzny pożądanie, poziom energii życiowej i wigoru. Kobieta miała dojrzałego emocjonalnie partnera z ustabilizowaną sytuacją życiową, starszego od siebie przez co również czuła się bardziej kobieca, posiadała większą stabilizację uczuciową i emocjonalną w związku ponieważ mężczyzna był dużo mniej skłonny do zdrad mając młodszą partnerkę, niż miało to miejsce w przypadku partnerów w podobnym wieku. Mniejsze było znudzenie w związku i wypalenie. Jedna strona napędzała i dopełniała drugą. "

Gość gość
"Lepiej brać młodszą niż równolatkę ze zwichrowaną psychiką albo dzieciatą! .... dokładne tak :D

Gość gość
w starożytnej Grecji to marne odniesienie bo tam każdy spał z każdym , chłop z chłopem, chłop z chłopcem, chłopcy ze sobą, babki z niewolnikami itp. także jak to ma być przykład to śmieszny:D

Gość gość
faceci wy też się starzejecie i brzydniecie. Znam kilku 30-35 latków, wszystko już łysieje, gęba opuchnięta, fałdy na brzuchu, drugi podbródek, problemy z impotencją (wiem bo z nimi spałam) x Na Łysienie nie ma wpływu, to geny. Gęba opuchnięta i niezdrowa cera to też rzecz naturalna w tym wieku. Impotencja jest spowodowana między innymi stresem. Nie rozumiejąc tego dajesz dowód na to kim jesteś i co masz w czaszce. Takiej kobiety bym nie chciał choćby wyglądała jak miss polonia 1989.

Gość gość
wam facetom strasznie puchną mordy z wiekiem z tego co zauważyłam, nie wiem z czego to wynika... jak porównuję zdjęcia moich znajomych ze szkoły jak mieli 20 lat a teraz są po 30tce, to jak dzień do nocy... gęba spuchnięta i wszystko z początkami łysiny, większej nawet od mojego 60 letniego ojca. Wy faceci teraz strasznie szybko łysiejecie, rosną wam brzuchy i puchną mordy, ale tego nie widzicie. Wy tylko u kogoś widzicie. Weźcie swoje zdjęcie jak mieliście 20 lat a teraz jak macie 30 parę i zobaczcie jak wam ryj opuchnął od piwska i GMO. Szczególnie to widoczne u Polaków. Byłam za granicą w wielu krajach i tylko Polacy mają tak opuchniete świńskie mordy, dlatego was się z daleka poznaje na ulicy. Serio ja Polaka rozpoznam z daleka jak jestem w Hiszpanii czy w UK. Łysina, wielka opuchnieta okrągła morda=na 99% Polak. Za to Polki wręcz przeciwnie, ładne, zadbane. Dlatego śmieszy mnie wasze wysokie mniemanie o sobie wy Polaczki, jesteście odrażającymi prostakami.

Gość gość
Gęby puchną najczęściej od alkoholu.

Gość gość
Temat zaczął się ciekawie i mógłby być interesujący. Ale widze tu kobiety wyzywające mężczyzn tak jak w każdym innym temacie. Szkoda. Do widzenia.

Gość gość
grubasy albo wręcz przeciwnie, chude szczurki:D

Gość gość
kazdy sie starzeje.

Gość gość
dziś [18:09 Bardzo mi Ciebie żal człowieku. Wybacz że nie nazwę Cię kobietą, ale nie zasługujesz na to miano.

Gość gość
Ależ głupi i śmieszny ten temat. Panowie nikt wam nie zabrania umawiania się z młodszymi, powodzenia :-P żeby was tylko one chciały.

Gość gość
Polaczki wyjedźcie kiedyś np. do Hiszpanii, tam pełno przystojnych facetów, wysocy, barczyści, ciemna karnacja... a potem spójrzcie na swoje spuchniete mordy i dalej piszcie że "kobieta po 30tce jest stara". Zabawne że im większe zero i większy brzydal tym gorzej ocenia kobiety, żeby się dowartościować. Szkoda tylko że taki polaczek nie widzi, że ocenia też swoją starą matkę, która jest przecież dawno po 30tce, a więc też jest już stara i brzydka, chodzące truchło, zgodnie z filozofią takiego prostaka. Szkoda że wasze matki, które trzymały was w brzuchu przez 9 miesięcy, dawały żreć, zmieniały wam śmierdzące obes\rane pieluchy nie widzą tych rzygowin waszych na necie. Pewnie by żałowały, że was nie usunęły w porę. A tak się każe kobietom rodzić dzieci... Nie, dziękuję, ja nie chcę mieć dzieci, bo jakbym miała urodzić takiego chama i prostaka to wolę być bezdzietna. A na koniec wszystkim facetom na tym temacie naprawdę radzę spojrzeć w lustro i porównać siebie np. do młodego Antonia Banderasa. Oj boli, co?

Gość gość
kobiety bardziej dbaja o siebie.

Gość gość
faceci tez tyja i sie starzeja.

Gość gość
gość dziś kobiety bardziej dbaja o siebie. x Tapeta to nie dbanie o siebie tylko ukrywanie prawdy

Gość gość
Faceci( nie wszyscy oczywiście) mają przerośnięte ego. Nie wiem z czego to wynika?

Gość gość
Waszych piwnych brzuszysk nic nie ukryje:-D :-P A może to ciąża urojona?

Gość gość
Moze i polscy faceci sa grubi i opuchnieci, ale co do jednego zajeci, nawet najwiekszy brzydal jest zajety. Wiec my kobiety mamy wiekszy problem.

Gość gość
18:32 to interesujące hahaha. Skąd masz takie dane?

Gość gość
Z mojej pracy ;/ sa tacy z brzuchami, co maja 28 lat a ja bym im dala po 36, sa zarosnieci, sa tez lysiejacy, sa chuderlawi, tylko ze 3 ma figure z silowni i prawie wszyscy sa zajeci. Jacys obyci i kulturalni specjalnie tez nie sa, potrafia sieprostacko odezwac.

Gość gość
Wszystkie kobiety, które tu obrażają facetów, to pewnie panie 30+, którym nie podoba sie to, że większość facetów woli młodsze. Ehh,.. jakie wy musicie być zakompleksione.

Gość gość
Ja się nie boję spojrzeć w lustro. Nie jestem przystojny czy piękny, ale jestem porządnym facetem a w swoim odbiciu widzę sympatyczny uśmiech i dobre oczy. Natomiast w Was kobiety tyle pogardy, tak bardzo staracie się wymyśleć jak najdotkliwsze obelgi aby tylko nas zabolało.. Wy potraficie spojrzeć w lustro? Co widzicie w swoich oczach?

Gość gość
"30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn" ... i prawidłowo i tak powinno być :)

Gość gość
18:37 prawda w oczy kole:-D co?

Gość gość
kobiety lepiej wygladaja od facetow.