Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
nie chcemy byle kogo.

Gość gość
Ale z was chłopaki beksy lale, weźcie się za swoje brzuchy, a nie wmawiacie nam jakieś bzdury.

Gość gość
faceci chca tylko seksu.

Gość gość
gość dziś kobiety lepiej wygladaja od facetow. x Kobiety ponoć to płeć piękna więc do czegoś to zobowiązuje ponadto większość z was nie ma nic poza wyglądem a to nie jest powód do dumy. z gość dziś Waszych piwnych brzuszysk nic nie ukryjesmiech.gifjezyk.gif A może to ciąża urojona? x Nie każdy mężczyzna jest gruby, nie każdy pije itd. Jest wielu wolnych zadbanych mężczyzn ale oni się wyrobili gdy wy ich olewałyście w młodości. Zobaczcie na aktora w Harrym Potterze tego chudego w swetrze jak się wyrobił. Całkiem przystojny i szczupły. Podobnie jest w Polsce z mężczyznami.

Gość gość
rok temu bylem w klubie go-go, poznalem fajna stuidentke 2 roku, taka swieza, i wyjatkowo (jak na klub go-go) niezmanierowana z taka dziewczyna to sie przezywa druga mlodosc, mozna isc za reke po plazy i zyc marzenbiami, a z kobieta po 30stce mozna gadac tylko o tym jakie kwiaty do ogrodka kupic

Gość gość
Nie każdy facet ma spasiony brzuch, słusznie zauważyłeś, ale większość ma brzuszysko :-P i nie odwracaj kota ogonem. My chcemy fajnych brzuchów :-D mamy do tego konstytucyjne prawo!

Gość gość
18.54 Teraz też żyjesz marzeniami jak tworzysz takie historyjki ;)

Gość gość
Ja lgne do każdej napotkanej, a nuż się trafi. Ale jak dostane co chce to by bye.

Gość gość
18:54 ale ty dziecinny jesteś hahaha, a ta studentka też nie będzie wiecznie studentką i co wtedy? Będziesz przeżywał trzecią młodość?

Gość gość
O matko ale najeżdżacie na tych facetów. Co wy takie chamskie? :o Wiadomo, że mloda dziewczyna ma wiele zalet i często w oczach mężczyzny jest atrakcyjniejsza niż laska po 30. Pogódźcie się z tym.

Gość gość
Chamskie bo stare panny.

Gość gość
Ja jestem pogodzona jak najbardziej:-) młodym się tylko raz w życiu. Tylko bawi mnie męska postawa, że starość dotyczy tylko kobiet, a mężczyźni, to niby pięknieją z wiekiem.

Gość gość
wzorem z gansgetrskich filmow albo z zycia celebrytow w usa tez jest ze zona jest mloda

Gość gość
Nie wiedziałam, że mamy tu celebrytów na forum :-D

Gość gość
Tylko bawi mnie męska postawa, że starość dotyczy tylko kobiet, a mężczyźni, to niby pięknieją z wiekiem x Przecież żaden facet tego nie napisał.

Gość gość
np. michael douglas zeta jones nicalas cage kelnerka azjaekta duzo mlodsza itp

Gość gość
Przecież to wynika z kontekstu :-P

Gość gość
ja bym ich nie chciala.

Gość gość
19:11 a wiesz ile oni mieli wcześniej tych żon? :-)

Gość gość
malo jest przystojnych facetow.

Gość gość
podobal mi sie jeden facet .ale jak go zobaczylam po roku to go nie poznalm.tak sie zmienil na gorsze.

Gość gość
optymalna jest zona 11 lat mlodsza wowczas z jednej strony mozna z nia o czyms pogadac, z drugiej jest wyraznie mlodsza, swiezsza, sontaniczna jak facet ma 35 lat i przedstawi kuplom w swoim wieku dziewczyne 11 lat mlodsza, to oni zaczna sie najpeirw smiac, bo sami maja rownolatki albo zony 1-4 lata mlodsze ale dosc szybklo zaczna mu zazdroscic, patrzac na jej swiezosc i urode

Gość gość
A co powiecie o Agacie Młynarskiej, Grażynie Wolszczak, Monice Olejnik są po 50-tce i są bardzo atrakcyjne, nie ważne ,że po operacjach plastycznych, myślę,że bez nich nadal były by nadal bardzo apetyczne, autor tematu ,może tylko o takiej pomarzyć bo stać go na 18 i 20 letnie głupie i otyłe młódki, nie tylko celebrytki są zadbane i kuszące, wiele kobiet 30+ i starszych jest wokół nas bardzo ładnych.

Gość gość
uroda przemija.

Gość gość
Ten co odpisuje z x w każdej wypowiedzi , to koleś z tematu o zapraszaniu na kawę, lol biedak nie ma 5 zł na kawę , i wyzywa od dziffek . Pieniacz , który odpisuje sam sobie. Olejcie go to kastrat frustrat, mieszka z mamusią

Gość gość
Czyli kierując się męska logiką, zapotrzebowanie na młodą żonę wynika z chęci zaimponowania kumplom, coś jak chwalenie się wypasioną bryką? ŻENADA.

Gość gość
one maja mlodszych facetow.

Gość gość
"Ten co odpisuje z x w każdej wypowiedzi , to koleś z tematu o zapraszaniu na kawę, lol biedak nie ma 5 zł na kawę , i wyzywa od dziffek . Pieniacz , który odpisuje sam sobie. Olejcie go to kastrat frustrat, mieszka z mamusią" powiem więcej, on ciągle zakłada te wszystkie tematy, że nikt nie będzie chciał 30 latki, czyżby one co do jednej go olały? ale beka, serio nie mogę:D

Gość gość
Ten co odpisuje z x w każdej wypowiedzi x Ja odpisuje często używając "x" i nie wiem o jakim biedaku i kawie piszecie. Wam już totalnie siada na te staropanieńskie mózgi.

Gość gość
dobra dobra nie tłumacz się:p