Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat dla kobiety to koniec zainteresowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Nie zaprzeczę, że dobre zarobki można określić jako poczucie bezpieczeństwa. Ale przede wszystkim chodzi o to co facet ma w głowie, jakie ma priorytety, doświadczenie życiowe itp.

Gość gość
wiesz dlaczego się rozstał? bo za długo trwała ta niewiadoma... zobaczysz że teraz znajdzie sobie kogos i szybko sie ożeni...

Gość gość
kazda potwora znajdzie swego amatora.

Gość gość
Jestem facetem i mam 33 lata . W życiu nie przyszłoby mi do głowy aby wiązać się z 20 latka. Przecież dziewczyny w tym wieku zazwyczaj są na garnuszku rodziców, nie mając jeszcze obycia i nie wiedzą co to praca. Już sobie wyobrażam jak idę na kolację z moimi znajomymi a u mojego boku mloda dziunia. Sorki ale o czym tu rozmawiać? O maturze?

Gość gość
A tak, ja mam 35 ,a nie narzekm na brak zainteresowania :P

Gość gość
niektorzy lubia starszych.

Gość gość
"Nie zaprzeczę, że dobre zarobki można określić jako poczucie bezpieczeństwa. Ale przede wszystkim chodzi o to co facet ma w głowie, jakie ma priorytety, doświadczenie życiowe itp." Sranie w banie, liczy się wygląd+kasa a nie jakieś wyimaginowane "bezpieczeństwo", takie frazesy to nie wiem komu można sprzedawać:D

Gość gość
Wg mnie zależy wszystko od tego jak i na ile lat ta 30-latka wygląda. Bo są takie co w tym wieku wyglądają na ponad 40, a są takie co na 25 . Faceci nie patrzą na samą metrykę, ale na to jak kobieta wygląda. Jakby miała nawet 50 i wyglądała młodo ( co jest prawie nie możliwe, ale tak teoretyzuję) to by też na nią polecieli

Gość gość
Także nie ma tu jakiejś granicy bo każdy się starzeje w swoim tempie, jedni wolniej a są tez kobiety młode,ktore wyglądają staro. Zadbanie ma tu trochę do tego, ale głównie stan skóry, ile ma się zmarszczek, a wszystkiego nie da się ukryc pod makijażem

Gość gość
Tu piszę panie, podszywające się za mężczyzn

Gość gość
Mi nie przeszkadza że kobieta się starzeje, to przecież naturalne. Ale kobiety wraz z wiekiem przestają o siebie dbać i tyją. W większości kobiety po30tce mają sporą nadwagę i to jest ich największy minus.

Gość gość
Jak ktos napisał 30-latka 30 latce nie równa. Np taka Marta żmuda Trzebiatowska czy Katarzyna Glinka wyglądają super, a inna ich rowiesniczka może wyglądać tragicznie...Moja kuzynka ma 33 lata i normalnie wygląda na max 24 ,a inna w wieku 25 się zaczyna sypać i tyć

Gość gość
Nawet jesli 30stka jest ladna to taki facet mysli, ze nacieszy sie jej uroda krotko, wiec wybiera mloda.

Gość gość
W d***e byliście i g****o widzieliście - tyle Wam powiem... :p :D

Gość gość
Nie trzeba od razu zdradzać mu wieku :P Ja mam 27 ,ale biorą mnie za studentkę jak się ubiorę tak mniej oficjalnie np dorabiam sobię na mojej dawnej uczelni, często ludzie się mnie pytaja gdzie studiuję , co ,a ja już po studiach...I czasami sobie odejmuję lat specjalnie,a co :P

Gość gość
faceci tez sie starzeja.

Gość gość
dziś niektorzy lubia starszych. xxxx co to za bełkot, po polsku nie umiesz pisać ? niektórzy(faceci) lubią starsze (kobiety), chyba że chodzi o to że niektórzy (faceci) lubią starszych (facetów) :P

Gość gość
Nawet jesli 30stka jest ladna to taki facet mysli, ze nacieszy sie jej uroda krotko, wiec wybiera mloda. x To mnie zawsze śmieszy. Jestem facetem i czytam kobietę która myśli że wie lepiej ode mnie czego ja chcę.

Gość gość
A najlepsze było jak babka w kserze na uczelni zaczęła mi mówić na " ty" jak jeszcze mnie nie znała :) ale lubię takie sytuacje, nie powiem...Albo na koncercie poznałam faceta i się mnie pytał gdzie studiuję i co. Wiec narazie w miare dobrze sie trzymam

Gość gość
Lepiej brać młodszą niż równolatkę ze zwichrowaną psychiką albo dzieciatą!

Gość gość
Młodszą ze zwichrowaną psychiką czy dzieciatą to też nic ciekawego:D

Gość gość
Młodsze mają wszystkie zdrową psychikę i nigdy nie bywają dzieciate, bo płodność u kobiety się po 30 zaczyna?

Gość gość
niektorzy ludzie lubia starszych.

Gość gość
niektorzy faceci lubia starsze.

Gość gość
Młodsze mają soczyste cipki.

Gość gość
znam takie kobiety ktore maja mlodszych facetow.

Gość gość
"znam takie kobiety ktore maja mlodszych facetow" to samo

Gość gość
i znów ten półgłów wypisuje te swoje komentarze co minutę :D

Gość gość
gość dziś " z klasą i kulturą" czego mi brakuje " niż młodą cycatkę " tego też "z sianem we łbie i nie znającą życia." to akurat posiadam :) a jestem po 30