Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość gość
tak tylko pytam, pewnie w swojej, uważaj żeby ci o***t nie pękł

Gość gość
Wyobraź sobie bezmyślny matole, że wszystkie panie, z którymi to robiłem, SAME NA TO NALEGAŁY. xxx pewnie widziały że jesteś gejem i z desperacji chcialy cie zatrzymać żebyś nie odszedł do chlopca ;) swoją drogą nie masz się czym chwalić zboczeńcu. Facet z kulturą by takie cos trzymal dla siebie, wstydzilby sie tego, a ty jestes prymitywem i chamem i to widac od razu. Nikt normalny sie nie chwali tym żę lubi bawić się KALEM i wkladac czlonka do doopy, ty jestes nienormalny zwyrolu. Swoją drogą życzę tobie misio żeby cie keidyś napadło na ulicy stado murzynow i ostro wyj//\/\j***lo w doopsko, a to bardzo możliwe skoro Polska ma wpuszczac imigrantow z Aryki, tego ci życzę zwyrolu.

Gość gość
Cho,jnie to ty w sadł jesteś wyposażony , a tego korniszona to widzisz jak sobie lusterko na stopie położysz ,, misio pedau i to gruby

Gość gość
Misio nalegały dopóki nie zobaczyły twojej wątłej pały, potem uciekały

Gość gość
faceci którzy chcą analu sami powinni zostać przeorani w du/pe tak samo ci którzy chcą żeby kobieta połykała, faceci powinni spuszczać im sie do mordy i powinni to zlizać do ostatniej kropelki, może zaczeliby traktować kobiety z szacunkiem

>>>misio1 ja się z gejami nie spotykam, a jak ty jesteś gejem i koprofilem to twoja sprawa, rożne są zboczenia, widocznie lubisz smrod goowna, masz do tego prawo<<< x Nie lubię smrodu takiego kłamliwego g_wna, jak Ty samotna, zasuszona ruto :P. x Gejowskich ciągot nie mam, bo nie chcę zgodzić się na masaż prostaty, który ZALECAJĄ lekarze. x Ty masz prawo nie lubić analu, ale nie masz prawa OSZUKIWAĆ i WPROWADZAĆ W BŁĄD innych.

Gość gość
inaccessible89 x ja tylko martwie się o Twoje zdrowie żebyś nie chodził w pampersie

>>>Swoją drogą życzę tobie misio żeby cie keidyś napadło na ulicy stado murzynow i ostro wyj///j***lo w doopsko, a to bardzo możliwe skoro Polska ma wpuszczac imigrantow z Aryki, tego ci życzę zwyrolu.<<< x Zachowaj swoje MARZENIA dla siebie :D :D :D, x samotna, zasuszona ruto :P :P :P.

Gość gość
Jestem za tym aby każdy facet który namawia partnerkę do analu, choć ona wyraźnie protestuje, najpierw jako tester sam wsadził sobie coś w od/b/yt. Będzie to wtedy uczciwe i wiarygodne. A gadanie "ja tobie wsadzę i będzie super, ale sobie nie", to niech se nomen omen wsadzi w d. :P

Gość kalina kurka
Wybór należy do Was, tylko nie sugerujcie się właśnie takimi komentarzami i "wiedzą" facetów, ekspertów od seksu analnego i jego pozytywnego wpływu na zdrowie kobiety (bo takie też się tu pojawiły) . od razu się wydało że faceci bronią sprawy żeby dalej móc wkładać w doope bo tak bardzo kochają kobietę, bo to wszystko z miłości. żenujące to chyba widzicie . Lepiej zapytajcie lekarza, jeśli nie wierzycie mi , powiedzcie o tym co mnie spotkało, o pęknięciu zwieracza i pewnie czekającej mnie stomii

Gość gość
Czy tylko ja mam wrazenie, ze autorka sama sobie bije brawo? Co do masazu prostaty, sama bym sie za to zabrala swojemu facetowi, ale nie wiem jak.

>>>faceci którzy chcą analu sami powinni zostać przeorani w du/pe tak samo ci którzy chcą żeby kobieta połykała, faceci powinni spuszczać im sie do mordy i powinni to zlizać do ostatniej kropelki, może zaczeliby traktować kobiety z szacunkiem<<< x Kobiety połykają nasienie SWOJEGO mężczyzny z miłości i nie widzą w tym niczego dziwnego. x Głupie pi_dy sprowadzają wszystko do mechanicznego seksu i dlatego czują obrzydzenie.

Gość gość
kup jakiegoś długiego grubego ogórka i możesz mu zrobić masaż prostaty dla zdrowia

Lepiej zapytajcie lekarza, jeśli nie wierzycie mi , powiedzcie o tym co mnie spotkało, o pęknięciu zwieracza i pewnie czekającej mnie stomii X To ty zmien lepiej konowała na dobrego lekarza cizio bo ja i moja partnerka robimy to od dawna i nie mamy zadnych objawów co piszesz. Równie dobrze moge zaczac krzyczec ludzie przestancie kroić chleb nożem bo moja córka odkroiła sobie wczoraj dwa palce . Twoje doswiadczenia nas nie interesują.

Gość gość
tak połykają z miłości, tylko zawsze argumentują to tym że facet sobie poszuka innej która mu zrobi prawda jest taka że robią to bo ich faceci nalegają na oral i boją się że gdy się na niego nie zgodzą to znajdą sobie kochanke, może i niektórym to jakąś satysfakcje sprawia ale na pewno nie większości

>>>Jestem za tym aby każdy facet który namawia partnerkę do analu, choć ona wyraźnie protestuje, najpierw jako tester sam wsadził sobie coś w od/b/yt. Będzie to wtedy uczciwe i wiarygodne. A gadanie "ja tobie wsadzę i będzie super, ale sobie nie", to niech se nomen omen wsadzi w d.<<< x Czy Ty na prawdę nie dostrzegasz, że są kobiety, którym sprawia to przyjemność i nikt ich do tego zmuszać nie musi? Świat, to nie tylko Ty i Twoje uprzedzenia.

Gość gość
Nie wiem dlaczego mielibysmy rozmawiac ze swoimi lekarzami o Twoim przypadku. W dobrze przygotowany tylek palka wchodzi jak w maslo. Sorry panowie, za nie zbyt ladne porownanie, ale czesto goovno jest grubsze i twardsze od penisa, a praca zwieracza przy obu czynnosciach ta sama. Rownie dobrze moze mi cos peknac przy zatwardzeniu.

Gość gość
inaccessible89 x 🌼

Gość gość
Nie brońcie tych radosnych roochaczy analnych. Dziewczyna pisze, że cierpi, jest dosłownie uszkodzona dzieki tej wspaniałej i zdrowej zabawie jaką jest anal, a ci jej jeszcze zarzucają oszustwo, wręcz plują na nią. To jest według was w porządku? Jestem kobietą i chyba jako jedna z nielicznych lubię tę formę seksu, ale daleka jestem od tego by zachęcać do niego kogokolwiek. Mogę jedynie powiedzieć że dla mnie potrafi to być bardzo przyjemne, ale to nie znaczy że dla innych też tak będzie. Nie ma obowiązku tego próbować i lubić. Zdaję sobie sprawę, że taka zabawa różnie się może skończyć, właściwie to jest ryzyko, że coś zostanie uszkodzone, ale decyduję się na to czasem bo po prostu to lubię. Nie dorabiam do tego filozofii jakie to zdrowe, bo zdrowe to raczej mi się nie wydaje.

Gość kalina kurka
"Twoje doswiadczenia nas nie interesują. " Ciebie nie interesują to oczywiste ale partnerki takich bezmózgich zboków jak Ty pewnie by zainteresowały. Ty byś chciał pewnie żeby się o tym nie dowiedziała Twoja partnerka żeby dalej móc narażać ją dla własnych zboczonych potrzeb

>>>Lepiej zapytajcie lekarza, jeśli nie wierzycie mi , powiedzcie o tym co mnie spotkało, o pęknięciu zwieracza i pewnie czekającej mnie stomii<<< x Tylko ostrzeżcie lekarza, by przytrzymał się biurka :D. x Inaczej może spaść ze stołka ze śmiechu :D :D :D.

Gość gość
faceci a może z miłości pozwolilibyście kobiecie na zrobić sobie masaż prostaty ogórkiem?

>>>Czy tylko ja mam wrazenie, ze autorka sama sobie bije brawo? Co do masazu prostaty, sama bym sie za to zabrala swojemu facetowi, ale nie wiem jak.<<< x Zacznij od obcięcia paznokci ;) ;) ;).

Gość gość
najlepiej zapytajcie sie lekarzy co sadza o sexie analnym i wtedy dowiedzie cie prawdy a nie pieprzycie glupoty na forum. Ja swoja dziewczyne wale w o***t od kilku lat i nigdy nic sie jej nie stalo a nie wydaje mi sie zeby jej o***t byl inaczej zbudowany niz innych kobiet wiec darujcie sobie te glupie komentarze bo swiadcza one o waszej ignorancji i glupocie.

Gość gość
niedługo będziecie srali kobiecie do ryja z miłości

Gość gość
Myslisz, ze takich nie ma co pozwalaja kobiecie na masaz prostaty? Sa, ale malo sie do tego przyzna, zeby nie stac sie w cudzych oczach pedixem.

Gość gość
niedługo będziecie srali kobiecie do ryja z miłości

Gość gość
Tylko czekać na moment, aż korofilia i pissing staną się najchętniej oglądanymi filmikami i faceci podjarani będą namawiać swoje partnerki do takich praktyk. Już widzę te ich tłumaczenia: lekarze powiadają, że picie męskich siuśków i zjadanie kupki jest baaardzo zdrowe, a jakie to pyszne i sycące, mniam mniam.

Gość gość
Misio i inne peda,ły , ile k***s,ów na raz bierzecie w doope ""? Ile was zapięło w te owłosione śmierdzące rowy " jak was rozjadą jak koleinę po traktorze to szczytuje.cie "? PYtania retoryczne peda.ły

>>>tak połykają z miłości, tylko zawsze argumentują to tym że facet sobie poszuka innej która mu zrobi prawda jest taka że robią to bo ich faceci nalegają na oral i boją się że gdy się na niego nie zgodzą to znajdą sobie kochanke, może i niektórym to jakąś satysfakcje sprawia ale na pewno nie większości<<< x Ciekawe jest to, co piszesz :D. x Potwierdza tylko moje domniemanie, że jesteś głupią pi_dą, sprowadzającą seks do czysto mechanicznych reakcji :(. x Z powodu wymiarów, nigdy nie zmuszałem kobiety do seksu oralnego, bo często zwyczajnie nie mieścił się jej w ustach, a ocieranie zębami, nie dla wszystkich jest przyjemne :(. Zawsze była to własna inicjatywa mojej kobiety i jestem pewny, że nie próbowała robić tego ze strachu :). x Ty głupia pi_do, nigdy nie byłaś w normalnym, kochającym się związku :(. x Współczuję Ci braku takich doświadczeń i wrodzonej tępoty :(.