Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość gość
Miso wsadze c***alec w doope potem go obciągniesz , pasi? W końcu ty lubisz takie praktyki

Gość gość
już przecież mówią że połykanie spermy jest bardzo zdrowe taki argument żeby kobiety im połykały

Gość gość
Ło matko ale przeciwniczki anal ujadają. Jakie oburzone haha

Gość gość
misio czy ja ci ubliżam? sam jest pisda a raczej pedał, bo prawda jest taka że kobiety zgadzają się na takie praktyki jak oral i anal bo faceci nalegają i możesz sobie szczekać

Gość gość
No mówią o tej s*****e faktycznie, szkoda że zapominają dodać że zawiera jad kiełbasiany, że o jakże aromatycznym zapaszku i smaku nie wspomnę.

Gość gość
misio już inaccessible89 jest zaineresowany obwodem Twojego penisa to masz już z kim praktykować swój ukochany anal

Gość gość
"Podczas jednego razu pękł mi zwieracz o***tu" - Kalina, czyli to był któryś tam z kolei stosunek ? I było wszystko ok he he he. Zgadzam się z poprzednikami, bajki piszesz. Żeby ci o***t pękł to musiałabyś być sucha jak pieprz i mieć nie przygotowany przez grę wstępną zwieracz, czyli penetracja na chama i wyłabyś z bólu, a nie czekała, aż popękasz. Prawda jest taka, że stolec potrafi być czasem grubszy niż przeciętny penis. Co do stomii, to może najpierw się doinformuj kiedy jest potrzebna, a dopiero potem bierz się za pisanie. Kobietom przy porodach czasem pęka o***t i jakoś jest to leczone inaczej niż zaszywanie otworu zwieracza na ślepo plus stomia.

Gość gość
jad kielbasiany, pekniecia o***tu, zarazki, stomia, co jeszze wymyslicie idioci ?

>>>Kocham te peany Misia na cześć własnej samooceny<<< x A czemu miałbym krępować się na forum, o takim poziomie adwersarzy :D :D :D ? x >>>To jaki masz obwód...?<<< x Taki, który śni Ci się i marzy na jawie :P :P :P.

Gość gość
te które godza sie na anal sa idiotkami :D za kilka/kilkanascie lat beda zostawiały kleksy na majtach za kazdym pierdem wystarczy poczytac historie tych ktore od lat uprawiaja anal

>>>misio1 dziś - o, jaki skromny. Jedyny, który śni mi się i marzy na jawie, nie należy do Ciebie...<<< x No popatrz :D: x monogamista wśród gejów :D. x Odnoszę wrażenie, że jednak należysz do mniejszości.

Gość gość
nic nie nadinterpretuje, faceci hetero raczej nie interesują się obwodem penisa innego faceta

Gość gość
"Jestem za tym aby każdy facet który namawia partnerkę do analu, choć ona wyraźnie protestuje, najpierw jako tester sam wsadził sobie coś w od/b/yt. Będzie to wtedy uczciwe i wiarygodne. A gadanie "ja tobie wsadzę i będzie super, ale sobie nie", to niech se nomen omen wsadzi w d" x dokładnie

Gość gość
"wystarczy poczytac historie tych ktore od lat uprawiaja anal " x to moze daj jakis link do tych niesamowitych historii

>>>misio już inaccessible89 jest zaineresowany obwodem Twojego penisa to masz już z kim praktykować swój ukochany anal<<< x Gdybyś potrafił czytać ZE ZROZUMIENIEM, to zauważyłbyś, że fanem seksu analnego nie jestem, a wypowiadam się jedynie przeciwko KŁAMSTWOM, serwowanym, przez autorkę tematu. x Chyba nikt nie może być tak GŁUPI, jak ona, x więc jest to pewnie prowokacja :D.

Gość gość
Żeby w odbycie było przyjemnie (choć nie dla każdej jest to przyjemne, o***t nie jest tak uwrażliwiony jak pochwa, nie raz kobiety same piszą, że "nic" tam nie czują, a zgadzają się tylko dlatego, że facet chce) wystarczy tam włożyć palca, nie trzeba zaraz pchać tam kootasa i niepotrzebnie rozciągać/rozluźniać zwieracze.

Gość gość
Jak mialas cos nie tak z o***tem, to przy kazdym twardszym klocu tez moglby c***eknac.

Gość gość
misio1 dziś Kobiety połykają nasienie SWOJEGO mężczyzny z miłości i nie widzą w tym niczego dziwnego. x Nie Misiek. Jedne połykają, bo to lubią, inne połykają bo myślą, że bez połyku to ora/l jest niepełny, albo, że tak trzeba. Ja sobie nie pozwalam spuszczać się do ust, nawet z miłości, bo dla mnie to jest ohydne w smaku i tyle. Dokładnie tak samo nie cierpię jakiegokolwiek ślinienia, plucia itp. xxx Gość 20:02 ja też czasem lubię tą formę, ale autorce po prostu nie wierzę. Jak nie jesteś przygotowana, to sprawia to po prostu ból. Sama wiesz, że jak "zmiękczysz" (partner to robi) anu/sa to on się sam otwiera, więc bardzo mało prawdopodobne, aby coś się stało. Owszem otarcia naskórka, pęknięcia naskórka, ale całego zwieracza? Żeby tak się zdarzyło to musi być sucho, twardo i ciasno, a wtedy wyjesz z bólu i nie chcesz, więc dalsze postępowanie partnera na siłę możesz zakwalifikować jako gwa/łt.

>>>Misiu, ja w ogóle jestem absolutnie wyjątkowy<<< x Ok :D x ale kokietować mnie nie musisz :D. x Nawet, gdy byłem sam, to interesowały mnie wyłącznie kobiety i to o kształtach zdecydowanie niemęskich :D :D :D.

Gość gość
To dziwne bo z tego co wiem zwieracz o***tu jest silnie unerwiony. Moja kobieta bardzo lubi anal bo sprawia jej mnostwo przyjemnosci z orgazmem analnym wlacznie.

Gość gość
"to moze daj jakis link do tych niesamowitych historii" xxx nie raz były na kafe, a zwłaszcza zwierzenia prostytutek radzę poczytać, buehe :classic_cool:

Gość gość
haha, nie ma czegoś takiego jak "orgazm analny" u kobiety, durniu, ale wierzcie dalej te bzdury :D

Gość gość
gość dziś ha ha ha ha spróbuj, dostaniesz takiego orgazmu, że odlecisz. Zakładam, że jesteś kobietą.

Gość gość
gość dziś haha, nie ma czegoś takiego jak "orgazm analny" u kobiety, durniu, ale wierzcie dalej te bzdury x To nazwij to orgazmem wywołanym penetracją w dupę.

>>>Nie Misiek. Jedne połykają, bo to lubią, inne połykają bo myślą, że bez połyku to ora/l jest niepełny, albo, że tak trzeba. Ja sobie nie pozwalam spuszczać się do ust, nawet z miłości, bo dla mnie to jest ohydne w smaku i tyle. Dokładnie tak samo nie cierpię jakiegokolwiek ślinienia, plucia itp.<<< x Każdy myśli wg siebie :). x Dla mnie smak i zapach szparki mojej Pani, jest najcudowniejszym nektarem na świecie :), a zapach obcego krocza, przypomina mi jedynie wysypisko śmieci za centralą rybną. x Dlatego uważam, że wszystko zależy od uczucia, którym darzymy daną osobę :).

Gość gość
prawdziwy "odlot" to jest tylko przy pochwowym, poprzez anal może dochodzić do drażnienia pochwy na tym polega "analny" orgazm ale to nic przy pochwowym

>>>haha, nie ma czegoś takiego jak "orgazm analny" u kobiety, durniu, ale wierzcie dalej te bzdury<<< x To ciekawe, co odczuwają geje :P. x Nie wiem, jak ten orgazm nazywa się, ale z całą pewnością, można doprowadzić do niego kobietę, masując umiejętnie jej tylne oczko :).

Gość gość
Kurcze sami experci na tym forum hahahahahahhahahaha experci od anala. experci od orgazmow. Mam pytanie, trzeba przed wami klekac ?

>>>Nie kokietuję Cię, Misiu. Jestem zakochany, monogamiczny, a poza tym nie interesujesz mnie jako potencjalny partner - nasze charaktery, zainteresowania i podejście do życia są diametralnie różne.<<< x Spokojnie :). x Nie musisz się tłumaczyć :). x Tekst był kokieteryjny, a ja przyjąłem go jako żart :).

Gość gość
"Dlatego uważam, że wszystko zależy od uczucia, którym darzymy daną osobę usmiech.gif ." x Rozumiem, że jej gów/no też uważasz za cudowne? Bo wiesz, zapewne według osób z koprofilskimi ciągotami niewystarczająco "kochasz" swoją "panią" jeśli nie byłbyś w stanie zjeść jej odchodów, idąc twoim tokiem myślenia :) Naprawdę jesteś tak tępy i ograniczony iż nie rozumiesz, że kogoś może brzydzić coś innego niż ciebie? I że uczucia mają uj do tego?