Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość gość
a mój chłopak twierdzi, że anal jest dobry na hemoroidy i że biurwy to lubią, bo dzięki temu nie dostaną hemoroidów :D dla mnie to bzdura i nigdy nie zgodzę się na anal :)

Gość gość
Ta teoria przytoczona wyzej odnośnie orgazmu u kobiet poprzez seks analny, a wlasciwie to, ze tak naprawde dochodzi do niego poprzez pobudzanie pochwy ma sie nijak do praktyki, przynajmniej w moim przypadku a jestem kobieta. NIGDY nie doznalam pelnego orgazmu poprzez stosunek waginalny a poprzez anal dochodze zawsze, czesto parokrotnie.

Gość gość
pierwszy raz czytam temat w którym jest aż tylu idiotów, orgazm analny hahahahaaaaaaaaaahahah

Gość gość
Misio twoja fota była na kafe wyglądasz jak spasiony ćwierć glupek , gdzie ją wyrwałes . W szkole specjalnej ?

Gość gość
"Udało mi się doprowadzić kobietę do orgazmu pieszcząc jej plecy, a kiedy indziej jej szyję i pachy. Do każdego z tych miejsc wymyślisz nową nazwę, debilu pozbawiony wyobraźni ?" x ty jesteś pier/dolnięty, serio :O sam nie widzisz debilu, ze sobie zaprzeczasz. no więc właśnie śmieję się (i nie tylko ja) z tej nazwy "analny", te nazwy są kretyńskie, bo wiadomo, że każdy orgazm pośrednio jest związany z punktem g kobiety - dlatego najłatwiej o orgazm łechtaczkowy, bo jest to druga strona punktu g czy coś takiego. wiadomo, ze najsilniejszy orgazm, taki maksymalny można uzyskać bezpośrednio drażniąc punkt g, czyli właśnie poprzez seks waginalny - i każda kobieta, która taki kiedykolwiek przeżyła twierdzi, że nie ma nic cudowniejszego

Gość gość
Laska misioa ma orchazm szyjny oczny i analny , jak jej zapnie pyte , w doope , to jej gardłem wyjdzie , i jednoczesnie ma orgazm analny i szyjny , a jak spaślun się na. Niej położy to jej gały z orbit wychodzą i zalicza jeszcze oczny

Gość gość
ok du/pa jest stworzona wprost do posuwania i jest tam umieszczony punkt g

Gość gość
myśle ze wiele kobiet ma skutki uboczne po analu chyba że ci wasi faceci mają małe ptaszki i dlatego satysfakcja z tradycyjnego seksu est mała

Gość gość
jak mozna wkladac penisa do d**y? jeszcze duzego? partnerke mozna rozerwac masakra nie chce byc w skorze kobiet

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Ja mam skutki uboczne seksu analnego - to sie chyba diagnozuje jako satysfakcja seksualna

Gość gość
Ok to wam powiem ja, mnie spotkalo podobnie jak autorkę , bole o***tu przewlekle, nietrzymanie gazów i stolca, robilam to z checia i mam za swoje, sperma ponadto jest rakotworcza i spuszczanie sie tam jest niekorzystne, myślcie co chcecie piszcie co chcecie, napisalam swoje dosw i spadam pa

Gość gość
gość dziś pierdzielisz o punktach g? a czemu nie wspomnisz o punkcie u, c, uc? im mniej glebiej czlonka wkladasz czyli na odleglosc 10cm to tym bardziej masz intesywne i przerozne orgazmy

Gość gość
maly sprzet to tlko analnie

>>>Misio twoja fota była na kafe wyglądasz jak spasiony ćwierć glupek<<< x Domyślam się, że marzysz o moim zdjęciu :P, ale muszę Cię rozczarować :P : nigdy nie było go na Kafe, ani żadnym innym portalu :D.

Gość gość
boszzz jaki to jest debil i mitoman :D

Gość gość
bardziej smiesznych komentarzy to ja nigdy nie czytalem. ale z was idioci.

Gość gość
ale tak w ogóle to co faceci mogą wiedzieć o punkcie g skoro go nie mają anatomicznie? dlatego myślą że kobieta odczuwa przyjemność tak jak oni oralnie, waginalnie i du/pnie w dodatku na to wygląda

Gość gość
na tym forum to sami experci od sexu i kobiecych orgaznow Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac

Gość gość
nie czytałam całego topiku,ale wypowiem się :D pracowałam w Grecji sprzątając domy Greki uwielbiają anal,nie wiem czy Greczynki też,ale go stosują :D w większości domach majty Greczynek były osrane a na prześcieradłach długie smugi od kupy nie trzymały stolca podczas śmiechu nawet czy pierdnięcia owszem,na początku nie ma to skutków ubocznych tak jak nie każdy ma raka płuc bo pali papierosy ale z czasem ryzyko jest

Gość gość
Ty tez idiota, kszdy na kafe jest idiota, bo tylko idioci wchodza na takie p******e portale

Gość gość
zgadzam sie po analu zawsze mam obsrane gacie przez kilka dni

>>>nie czytałam całego topiku...<<< x bo sama go założyłam :P :P :P.

Gość gość
Nie wiem dlaczego tak wiele osob frustuje, za przeproszeniem, moja wlasna dupa. Kazdy lubi inne rzeczy, seks analny istnieje niemal tak dlugo jak swiat a te wyzwiska typu kryptogeje, jedzacy wlasne odchody itp maja sluzyc naprowadzaniu innych na jedyna sluszna droge seksu? Czyli misjonarz a kobieta nie moze czerpac satysfakcji, jedynie prokreacja? Dziewczyny, nie spinajcie sie tak, wasz tylek jest tylko wasz ale o moim nikt nie ma prawa decydowac.

Gość gość
oczywiscie autorka przestrzega przed skutkiem ******** w d**e jaki ja spotkał a większosc od razu nagonka.....

Gość gość
Mi sie zdarza popuscic kupe, juz nie bede robic tego p********o seksu :( dupa jest do srania a nie do dymania

Gość gość
niedługo kłodami będą te które nie pozwalają srać sobie do ryja zobaczycie

Gość gość
I jezeli im się to będzie podobac to ja nie widze w tym zadnego problemu

Gość gość
my kobiety powinnyśmy utworzyć organizację przeciwstawiajacą się popularyzacji praktyk seksualnych zagrażających kobiecemu zdrowiu np. "Liga Kobiet Przeciwnych Seksowi Analnemu"

Gość gość
"Liga Kobiet Przeciwnych Seksowi Analnemu" x hahahahhahahahhahahah zal zal zal