Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę sama na studia. Nikogo nie znam.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak w temacie, jeśli wszystko pójdzie dobrze w tym roku zacznę studia na UMK. Nikogo nie znam, a jestem nieśmiała. Perspektywa obcego miasta trochę mnie przeraża bo w dodatku będę sama. Czy ktoś z Was wybiera się może na polonistykę?

Gość gość
a czemu piszesz na zagranicznym forum?

Gość gość
tak, po pierwsze wlasnie - dlaczego na tym forum. A po drugie 'ide sama na studia' - litosci...To tak samo jak miliony innych ludzi kazdego roku. Popros jednego z rodzicow albo rodzenstwo jesli masz, moze ktores zgodzi sie ciebie odprowadzac przynajmniej pod budynek wydzialu...

Gość gość
To najwyższy czas, zeby przełamać nieśmiałość. Jak pójdziesz później do pracy to też nie będziesz nikogo znała, a trzeba będzie sobie radzić. Pomysl, że większość ludzi będzie w takiej samej sytuacji.

Gość gość
Toruń to wiocha. Studenci znaja się z okolicznych liceów i wspólnego chlania. Jesteś nieśmiała, będziesz miała p********e. Lepiej idź na studia do większego miasta.

nie martw się, dziewczyno, prędko kogoś poznasz:) ja też szłam w sumie sama, znałam tylko jedną osobę, ale nieszczególnie, a byłam skrajnie nieśmiała i było mi nieszczególnie,ale jakoś sie wyrobiłam. nie można całe życie sie wieszać spódnicy osób, które już znamy, takie jest życie:-p a chociaż w tym mieście masz kogoś znajomego? chodzi Ci o taką zwykłą samotność czy że sama nie ogarniesz studenckiego życia?

Gość gość
Witam! Zastanawialiście się kiedyś ile miesięcznie wydajecie na internet? A gdyby tak zupełnie nic nie płacić? Świetna opcja co? Oferta limitowana więc spieszcie się ludziska!! ZAMÓW : http://news-pl.ml/WAvd4 Korzystam już kilka dni i spisuję się świetnie! Internet dostępny dla sieci: Plus, T-Mobile, Orange oraz Play