Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrze wlasnie na zdjecia roznych obcych osob na facebooku znajomi znajomych i

Polecane posty

Gość gość

widze jakie Polski sa piekne! Naprawde szczeka mi opadla... Powinnam w sumie i czuje sie zazdrosna (jestem kobieta) Ja sie nie dziwie ze nie mam faceta, skoro taka konkurencja jest.

Gość gość
Młode polki w wieku około studenckim sa przepiękne

Gość gość
Co z tego, jak kłody w łóżku.

Gość gość
Pff, klody w lozku, no tak, to najwazniejsze.... Poza tym to zalezy od temperamentu a nie wieku.

Gość gość
Był taki artykuł, że Polski są urodziwe, ale w seksie słabe.

Gość gość
Niestety tez to zauwazylam. Moi znajomi maja same ladne dziewczyny w znajomych mozna popasc w kompleksy. Ale na ulicach az tak to sie nie rzuca w oczy. Moze wychodza poprostu dobrze na zdjeciach?

Gość gość
No ja tez az tak tego na ulicach nie widze, ale te foty na fb... same modelki, zadbane, umalowane. Za moich czasow licealistki i studentki tak nie wygladaly. No naprawde... z studia skonczylam 7 ;at temu (w normalnym terminie). Ok nie chodzilam na UW na kierunek humanistyczny ale i ta nie bylo takiego lansu. Teraz to faceci maja z czego wybierac. Ale jak patrze na facetow 20-15 lat to tez jest lans, kazdy chyba na silownie gania. Za moich czasow faceci wygladali duuuuuuzo gorzej (kierunek inzynieryjny).

Gość gość
He he he teraz wszyscy polecieli sprawzac fejsbuki :D

Gość gość
20stki + to mlode swieze, piekne, zadbane ...

Gość gość
Weszlam na pudelka i co widze - kolejna dziewczyna pilkarza - jakas celia jaunta - ale ona to jest naprawde piekna.... I wez tu nie miej kompleksow :D

Gość gość
Chcialabym zobaczyc te cala Celie bez tapety, bo sporo tego ma. jak ja zrobie moniejszy makijaz i bardziej sie przyloze to podobnie wygladam, chyba nawet lepiej, a bez makeupu calkiem przecietnie.

Gość gość
Bo na fb ludzie często uzywaja fikcyjnych zdjec dla beki,albo robia zdjecia i je poprawiaja albo tak sie ustawiaja ze wygladaja zjawiskowo.

Gość gość
"Bo na fb ludzie często uzywaja fikcyjnych zdjec dla beki,albo robia zdjecia i je poprawiaja albo tak sie ustawiaja ze wygladaja zjawiskowo. " X Napisała zakompleksiona brzydula, która zazdrości innym urody :D

Gość gość
15:08 nawet nie wiesz dziadzie czy jestem kobieta czy facetem,na fb jest mnóstwo fikcyjnych kont ale niektórzy sa tacy tempi że nie odróżnią super modelek z googli od zwyklych kobiet.

Gość gość
Swoje zdjecia przerobione w ps i przepuszczone przez milion filtrow tez sie nie licza :D

Gość gość
A kto może pisać że ludzie poprawiają zdjęcia i robią specjalne pozy? Tylko laska, która SAMA TAK ROBI.

Gość gość
Mnie akurat nie ma na zadnym portalu spolecznosciowym, takze pudlo :P Chyba kazdy kto ma oczy widzi roznice miedzy realnym wygladem a poprzerabianymi fotkami, sherlockiem nie trzeba byc ;) A nieraz naprawde to naprawde mocno rzuca sie oczy...

Gość gość
Ja na facebooka już w ogóle nie wchodzę, bo jak wejde to potem musze sie leczyć przez parę dni, bo mam ochotę zniknąc z powieszchni ziemi i łapie takiego doła, że nie wiem.. Ale jeśli o Polki to tak piękne dziewczyny. Ja jak chodze po mieście to co jedna to ładniejsza i zawsze mam takie myśli "kuźwa kto normalny wybrałby mnie skoro wokół same modelki" no nikt..

Gość gość
" gość dziś Mnie akurat nie ma na zadnym portalu spolecznosciowym, takze pudlo jezyk.gif Chyba kazdy kto ma oczy widzi roznice miedzy realnym wygladem a poprzerabianymi fotkami, sherlockiem nie trzeba byc oczko.gif A nieraz naprawde to naprawde mocno rzuca sie oczy... " X Oglądasz na portalach przerabiane zdjęcia innych, a do tego trzeba mieć konto. I znajomych na portalach, żeby porównać realny wygląd ze zdjęciami. Więc w którejś sprawie zwyczajnie kłamiesz.

Gość gość
widze te zdjecia chocby kiedy znajomi przy mnie przegladaja ;)

Gość gość
Spotykasz się ze znajomymi, żeby poprzeglądać cudze zdjęcia na FB? Komu chcesz wcisnąć kit? :D Jak cię boli że inne laski są atrakcyjniejsze, to zadbaj o siebie zamiast je hejtować. Zwykłe polskie zazdrosne cebulactwo. Obejrzy foty w necie, a potem dupę obrobi.

Gość gość
w tym kraju to najlepiej nie robic sobie wcale fotek, a juz bron boze gdzies opublikowac, bo jeszcze sie urazi uczucia wyzsze jakiejs malo atrakcyjnej i zawistnej laski :P

Gość gość
Jak jesteś szczupła i wysportowana, to ubieraj się w wielki czarny worek, żeby przypadkiem swoją osobą nie urazić jakiejś laski z gorszą figurą ;) A jeśli jej facet na ciebie spojrzy, to idź i ją przeproś za to, że jesteś ładniejsza :D

Gość gość
Hehe, uwilebiam zdjecia grubasek, zdjecia z ich ryjem pod dobrym oświetleniem i 100 zachwytow :D

Gość gość
Niektóre laski wysyłają facetom zdjęcia samej twarzy w pełnym makijażu, bo figurę i twarz bez tapety mają beznadziejną. Potem można się nieźle zdziwić na spotkaniu na żywo.

Gość gość
gość dziś w tym kraju to najlepiej nie robic sobie wcale fotek, a juz bron boze gdzies opublikowac, bo jeszcze sie urazi uczucia wyzsze jakiejs malo atrakcyjnej i zawistnej laski jezyk.gif Ty się nie śmiej, ja taki "problem " miałam z pasztetem Angielka w UK. :D

Gość gość
Aha, czyli jesli sama nie robie sobie samojebek i nie wrzucam do netu to na pewno jestem brzydka i zaniedbana? :D Otoz nie, po prostu nie jara mnie to, mam ciekawsze zajecia niz szukanie potwierdzenia wlasnej atrakcyjnosci za pomoca poprzerabianych zdjec ;) Nie przecze, ze jest naprawde duzo przepieknych dziewczyn, ale z drugiej strony jest drugie tyle "oszukanych" pieknosci, tylko na fotkach niestety. Koledzy mi czasem pokazuja takie wlasnie kwiatki, (tak faceci tez widza roznice), a nie ze chodze do nich podgladac ich fb (ale zes wymyslila dziewczyno:D)

Gość gość
zazdro