Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziola112

Jaki zegarek powinien miec

Polecane posty

Gość andziola112

Czesc, jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna, spotykam sie z wieloma facetami i nie ukrywam - bardzo zalezy mi na wysokim statusie mezczyzny. Tj. nie obierajac w slowa, po prostu lubie dzianych kolesi. Problem w tym, ze wiaodmo na pierwszej randce wszystko zawsze wyglada tak samo, restaurcja, kino itp, ciezko wybadac czy koles ma cos w portfelu czy o prostu sie stara zaimponowac. Ostatnio romawialam o tym z koelzanka i ona mi doradizla cos genialnego, czyli po prostu obczaic jaki zegarek ma koles. Czy moglybyscie mi podac jakies firmy zegarkow (typu slawny rolex), kotre wyznaczaja wysoi status spoleczny i udowadniaja ze facet jest dziany? I nie nazywajcie mnie materialistka itp itd... niektore laski lubia szerokie szczeki u facetow, inne zgrabne tylki, ja lubie grube portfele...

>>>nie nazywajcie mnie materialistka<<< x Jakże bym śmiał :P. x Ty jesteś zwykłą, leniwą k_rwą. x Ps. Leniwą, bo te pracowite, obsługują klientów na akord, a Ty chcesz zarobić na jednym :(.

Gość andziola112
bol dupki bo ty nie masz w czym wybierac? daruj sobie. Nic to nie wnosi do tematu, zalezy mi na poznaniu odpowiedzi

Gość andziola112
nikt nic?

Gość andziola112
dzieki!

>>>bol dupki bo ty nie masz w czym wybierac?<<< x Właśnie niedawno dokonałem wyboru i jestem z niego bardzo zadowolony :). x >>>daruj sobie.<<< x Nigdy nie podarowałbym sobie nie nazwania złodziejstwa - złodziejstwem, a k_restwa - k_restwem :P.