Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych perspektyw na zycie i jestem do niczego

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, nie skończyłem szkoły liceum i chodze dla dorosłych ale w tym roku i tak nie zdam bo nie zaliczyłem egzaminu, mieszkam z rodzicami, dostaje rente rodzinna i z tego dokładam sie do życia ponad połowe, i mi starcza tylko na przejazdy i jakieś jedzenie na droge nic wiecej, nie mam pracy, rodzice czepiają sie ze nie przynosze świadectwa ukonczenia szkoły, nie mam nikogo zaufanego, mam ochote sie zabić bo nie widze dla siebie żadnej przyszłosci. Rozwazam na powaznie czy to zrobić w koncu. Ale troche i szkoda rodziny bo kazdy bedzie miał zle zdanie przeze mnie jak sie wszyscy dowiedzą, dobrego zdania o samobójcach nikt nie ma, pomyslą że jakas patologia tu była a mama jest słaba psychicznie, z drugiej strony ja nie mam po co życ

Gość gość
Nie pękaj. Ja mam 28 lat i mam podobnie. Zaczekam do 30-tki a potem się zobaczy.

Gość gość
21 lat to jeszcze masz szasne wiele zmienic,jak Cie tak boli ze szkoly nie skonczyles to idź do jakiejś,co za problem? :) jak nie masz np fobii spolecznej to nie problem...ja pozawalalam szkoly przez fobie,mam teraz 22 lata i sie nie poddaję