Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdominowany

Jak zdominować poniżyć kobietę w łóżku?

Polecane posty

Gość zdominowany

Mam ostatnio problem, chciałbym pokazać kobiecie że potrafię być męski, i umiem dominować, bo czasem jest zbyt pewna siebie i traktuje mnie jak pieska, chce ją po prostu ostro przelecieć, wiem że też tego chce, jakich słów użyć żeby było pikantnie? Chciałbym usłyszeć jakieś przykłady. co z nią robić w łóżku? np przywiązać zatkać usta? macie jakieś pomysły?

Tak, dorosnąć. Puść jej bąka w twarz, z pewnością ją to poniży no chyba, ze jest miłośniczką flatufilii... Na głupotę nie ma lekarstwa... Dla mnie dominacja jest wtedy, gdy facet leży nade mną. Myślę, że to w zupełności wystarcza... Zwróć uwagę, ze dla Ciebie dominacja jest równoznaczna z poniżeniem,dlatego pokusiłam się o tak głupią odpowiedź. Cóż, jakie pytania, takie odpowiedzi...

Gość Zdominowany
Tak tak, a coś jeszcze? Jakieś igraszki słowne?

Ewidentny przykład poniżania kobiety znajdziesz w filmie "50 twarzy Greya"... Wątpię jednak, że dziewczyna jest aż tak zakochana...

Gość Zdominowany
Chodzi o to że ona też potrafi mnie poniżyć i dla niej to zabawa, chce żeby to była również część zabawy w normalnym życiu nigdy nie chodzi o poniżenie a o kochanie

Gość gość
50 twarzy Greya to lajt. Mi takie rzeczy znudzily sie juz dawno, a jestem kobieta.