Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze mnie smieszy jak faceci mowia ze seks z milosci to dla nich co innego xD

Polecane posty

Gość gość

przeciez seks z "milosci"(o ile to istenieje i rzeczywiscie faceci moga cos takiego czuc do kobiety) niczym nie rozni sie od seksu z d****** seks ze stala partnerka to seks nudny, bo nie mozesz sobie pozwolic na tyle ile z d****** d***** zrobi wszystko, zony/dziewczyny do wszystkiego nie zmusi. nie ma czegos takiego jak seks z milsoci. czy chcesz ****** zone czy dziwke to to samo ******ie. chodzi o spuszczenie sobie z cisnienia i nic wiecej. facet nie doznaje jakis uniesien bo dojezdza swoja ukochana. smieszni sa :D

Gość gość
A wy to anioły.:D

Gość gość
sam jesteś śmieszny debilu widać że miłości to ty nigdy nie doświadczyłeś sfrustrowana gnido 🖐️

Gość gość
zawsze mnie smieszy jak faceci mowia ze seks z milosci to dla nich co innego xD xx Widocznie nigdy tego nie doświadczyłaś. Współczuję Ci.

Gość gość
nie jestem facetem :) nie wiem co was tak bawi. taka prawda. dla faceta seks to tylko ******ie, nie ma w tym uczuc czy czegos tam co czuja kobiety. facet rownie dobrze moglby ****** inna kobiete zamiast tej ktora rzekomo kocha i by to nie robilo roznicy. no chyba ze ta druga slabiej by mu loda zrobila.

Gość gość
racja, nigdy nie dosiwaczylam bycia kochana. moje komentarze opieram o wypowedzi samych facetow, gdzie w necie bez skrepowania moga o tym pisac. dlaczego ogladaja sie za innymi kobietami? chodza na striptizm gdzie czekaja jak tancerka zacznie sie o nich ocierac? robia to bo jedna kobieta(ktora chyba kochaja - tak twierdza) im nie wystarcza do podniecenia. czy podnieca sie zona czy kolezanka to bez znaczenia. zona nie podnieca go inaczej, ma cycki wiec to mu wystarcza. czy kobiety podniecaja sie widokiem innego facta?

Głupia c_i_p_o, która ten temat założyłaś: x seks bez miłości, przypomina wypróżnienie w wychodku - daje ulgę, ale nikt normalny się w tym g_wnie nie babrze x seks z miłości: x to zespolenie z ukochaną kobietą :), x to najwyższa forma okazania jej swojego uczucia i oddania :), x to pełne spełnienie się we wnętrzu najbliższej osoby :). x i tylko prymitywny matoł nie wie, że zakochani ludzie mogą dać sobie w seksie rzeczy, o których nawet w Kamasutrze nie napisali :) :) ;).

Gość gość
wystarczy spojrzec na to co facetom potrzeba by sie zakochac w kobiecie? jej wyglad i osobowosc. faceci szybko sie "zakoc***a". tylko prawda jest taka ze to nie jest uczucie. im sie jakas babka spodoba z wygladu a potem oni sobie dopisuja jakies jje cechy carakteu i wtedy mysla ze sie w niej "zakochali"

Gość gość
misio1 dziś seks z miłości: x to zespolenie z ukochaną kobietą usmiech.gif , x to najwyższa forma okazania jej swojego uczucia i oddania usmiech.gif , x to pełne spełnienie się we wnętrzu najbliższej osoby usmiech.gif . x i tylko prymitywny matoł nie wie, że zakochani ludzie mogą dać sobie w seksie rzeczy, o których nawet w Kamasutrze nie napisali. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mity. Niczym nieuzasadnione mity.

Gość gość
Autorko, bez sensu ta twoja teza, równie dobrze mógłbym napisać że wszystkie kobiety to prostytutki i uprawiają seks za kasę i nigdy nie za darmo. A faceci są przecież różni z inną moralnością,seksualnością, charakterem tak jak kobiety. Nawet jeśli pewne schematy się powtarzają czasami to wszystko przecież nie jest czarno-białe.

>>>Mity. Niczym nieuzasadnione mity.<<< x Dla jednych mity :(, x dla drugich codzienna, piękna rzeczywistość :).

jest seks z porządania i jest seks z miłości. Częściej doświadczałem tego pierwszego, drugi jest duuuuużo lepszy.

Gość gość
misio1 dziś Dla jednych mity smutas.gif , dla drugich codzienna, piękna rzeczywistość usmiech.gif . x Trafiłeś po prostu ale nie myśl że to standard. Najczęściej jest tak że w związkach znaleźć można dosłownie wszystko tylko nie szczęście. Takich którym udało się w związku szczęście znaleźć jest na calym świecie zaledwie garstka i dobrze jeżeli zdają sobie z tego sprawę jakimi są farciarzami.

Gość gość
to najwyższa forma okazania jej swojego uczucia i oddania usmiech.gif , x to pełne spełnienie się we wnętrzu najbliższej osoby usmiech.gif ale jakiego uczucia? co niby facet czuje (oprocz tego ze zaraz mu jaja pekna) podczas seksu z ta ktora podobna kochaja? to nie jest tajemnica ze faceci inaczej traktuja seks. dla nich wazne jest by kobieta umiala ich dobrze zadowolic oralnie, analnie. w przypadku faceta - poza fizycznoscia nie ma nic wiecej, zadnych uczuc. chyba nie powiesz mi ze nie jest prawda ze facet podczas seksu trakuje kobiete przedmiotowo? ze lubi nad

Gość gość
Kurwa idiotko my też potrafimy kochać i to niekiedy bardziej od Was. Tylko na miłość trzeba sobie zasłużyć. Doznania z ukochaną osobą są o niebo lepsze, sam dotyk ukochanej sprawia nieziemską frajdę, liczy się przede wszystkim to żeby ją zadowolić, okazać jej miłość i czułość. Takie j****ie z byle jaką cizią to nic przy romantycznych uniesieniach z ukochaną kobietą.

Gość gość
co jest lepszego w milosci od seksu z porzadania?

Gość gość
gość dziś o o o ja ciebie nie obrazam wiec nie zycze sobie zebys to samo robil. wiemy ze milosc trwa 2 lata potem jest przywyczajenie dlatego faceci szukaja nowych wrazen, flirtuja z kolezankami, chodza macac tancerki w klubach ze striptizem. jak mozna mowic w tym przypadku o milosci? o uczuciach? kazdy facet ktory jest zwiazany z jakas kobieta obiektywnie powie, ze nie jest ona najladniejsza ze spokojnie znalazl by ladniejsze, ze nie jest ona najlepsza z charakteru ze pewnie jest wiele od nich lepszych. tylko po co z nia jest? ja w uczucie nie wierze. pewnie nie chce byc samotny bo faceci wbrew pozorom nie lubia byc samotni a przede wszystkim chodzi o zaspokojenie.

Gość gość
i jeszcze ten tekst ze faceci kochaja bardziej...chyba dwie kobiety na raz. to mezczyzni czesciej zdradzaja.

>>>chyba nie powiesz mi ze nie jest prawda ze facet podczas seksu trakuje kobiete przedmiotowo?<<< x Ty zupełnie nie rozumiesz, o co mi chodzi. x Oczywiście, że w pewnym momencie zbliżenia zaczynam traktować kobietę przedmiotowo, bo tak na prawdę w orgaźmie zawsze jesteśmy sami. Jest jednak zasadnicza różnica, między przeżyciem tego momentu, z zupełnie obcą mi kobietą, a z kobietą ukochaną. Ta różnica jest na tyle duża, że unikam przypadkowego seksu.

>>>wiemy ze milosc trwa 2 lata<<< x Niby skąd to wiecie? Bo taką teorię wymyśliło kilku _merykańskich półgłówków? Procesy zachodzące w mózgu są o niebo bardziej skomplikowane od innych. Ta teoria jest równie głupia, jak średniowieczne upuszczanie krwi, choremu na anemię. Zapewne nie wiesz, ale jeszcze pod koniec XIX wieku praktykowano taką medycynę na okrętach Jej Królewskiej Mości :D. Przeczytałaś jakieś pierdoły i udajesz mądrą :(. x >>>potem jest przywyczajenie<<< i z powodu tego przyzwyczajenia kolega po 20 latach małżeństwa nosi swoją żonę na rękach (bo jej zamszowe buciki przemokły) :D :D :D. x >>>dlatego faceci szukaja nowych wrazen, flirtuja z kolezankami, chodza macac tancerki w klubach ze striptizem. jak mozna mowic w tym przypadku o milosci? o uczuciach?<<< x Ty jesteś strasznie tępą osobą :(. Co mają wspólnego uczucia do wygłupów z koleżankami, czy oglądania ładnych kobiet (niekoniecznie ubranych :) ) ? x >>>kazdy facet ktory jest zwiazany z jakas kobieta obiektywnie powie, ze nie jest ona najladniejsza ze spokojnie znalazl by ladniejsze, ze nie jest ona najlepsza z charakteru ze pewnie jest wiele od nich lepszych. tylko po co z nia jest?<<< x Bo JĄ KOCHA kretynko. Dlatego woli jej towarzystwo od swoich wymyślonych ideałów. x >>>ja w uczucie nie wierze<<< dlatego Ci współczuję :(. x >>>pewnie nie chce byc samotny bo faceci wbrew pozorom nie lubia byc samotni a przede wszystkim chodzi o zaspokojenie<<< x Jak ktoś jest ZBYT PRYMITYWNY, by odczuwać coś więcej poza pożądaniem, to Twoja diagnoza jest trafna. Widocznie masz do czynienia z samymi prymitywami :(. x No cóż... Towarzystwo dobieramy sobie sami :(.

pewnie jestem staroswiecki ale po mojemu jest inny. fajnie tez po prostu lezec w lozku z partnerka ktora sie kocha i patrzec sobie jak ona spi...;)

co jest lepszego w milosci od seksu z porzadania? xxx też nie wiem ??? bo seks z pożądania jest wtedy jak KTOŚ ci robi ręką (ta ręka nie jest twoja, więc ją pożądasz) , a seks z miłości jest wtedy jak SAM robisz to własną ręką (bo własną rękę kochasz i nie dasz jej uciąć, to ona jest najważniejszą ręką na świecie, ty dla niej a ona dla ciebie)

Gość gość
wiemy ze milosc trwa 2 lata potem jest przywyczajenie ' g/ówno wiecie. zauroczenie a nie miłość, jeśli już. nie pozdrawiam

Gość gość
seks z miłości to musi być coś innego