Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy trup

daleko, coraz dalej SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
G****o prawda, nie rozpoznasz.

Gość gość
to może nich się "uczuciowy" wypowie....Uczuciowy...czy Twój skarb tu coś wg Ciebie pisał? czy Ona tutaj się wypowiada?

Gość gość
Znalazłam.Znamienny jest pierwszy oraz drugi wpis uczuciowego ,jednak tak najbardziej to zdanie-"gdyby się tak naprawdę zaczęło -to nigdy by się nie skończyło".Początki bywają trudne-zacznijmy jeszcze raz od początku...i bez kłamstw bo kocham Cie...nad życie.Dzień dobry i dobranoc.

Gość gość
może jak autor się wypowie..to bedziesz miała pewność 100%...ten wpis pasuje do wielu osób. Zyczę abyście się odnaleźli...a po czym On ma poznać, ze jesteś jego Skarbem?

Gość gość
Slodkich snow

Gość gość
Do mnie też tak pisał....te same słowa i nauczył mnie stawiać wielokropki....tak samo jak Ty piszesz ....sisi

Gość gość
Uczuciowy...mam prośbę. Napisz coś w taki sposób aby Ona jeżeli tu zagląda wiedziała, ze to Ty. Coś ..zdanie...słowo...coś co rozpozna i zawsze skojarzy z Twoją osobą. Lub coś co Ona wie, że Ty kojarzysz z Nią... Przynajmniej w taki sposób dowie się ta która powinna wiedzieć...a pozostałe kobiety tu piszące zrozumieją, ze nie o nie chodzi:)

Gość gość
Kocham Cię.kombinatorku.To oczywiscie od tej pani która powiedziała że bedzie jej miło jak zagra i zatrąbi zespół Combi.Nigdy nie zapomnę tej wycieczki ..z Combi w tle.Słodkich snów skarbusiu.

Gość gość
ciekawe kiedy uczuciowy ją spotka? uczuciowy czy masz to w planach? czy uciekasz, odpuszczasz? zamykasz rozdział? czy pozwalasz jej myśleć, że nie zawalczysz o Wasze uczucie? czego pragniesz tak naprawdę ...uczuciowy? czy Ona wie jakim darzysz ją uczuciem? Napisz ..

Gość gość
sik to znak? sik...kojarzy się z sikaniem:)

Gość gość
Dziękuję kochanie za piosenkę.Kocham Cię do szaleństwa i wiesz jak jeszcze .nie jestem w stanie nawet tego opisać...Dobranoc.śpij i śnij o mnie,jak ja o Tobie.

Gość gość
Hahahaha...kombinatorku? Takie małe sprostowanie, to określenie to nie od zespołu Kombi....lecz to Twoje własne kombinatorstwo.Miłej nocy Skarbie. Kolorowych snów.

Gość gość
Wcale nie bo od zespołu.!Chyba wiem lepiej.Skarbie olej to.My wiemy jak jest.Dobranoc.Miłych snów.

Gość gość
Sik. Dobranoc.

Gość uczuciowy trup
... no... ta muzyka na pewno nie dla mnie... gdyby Ona tu była... gdyby... nie, nie sądzę... wiedziałaby że to ja... na 70%... to dużo... Księżyc, kolejna pełnia bez Ciebie... piszę tu myśląc o Tobie... nie, nie piszę do Ciebie, nie tutaj... nie sądzę żebyś tu bywała... nie masz na to czasu?... i raczej nie masz takich potrzeb... chociaż tu może być błąd myślowy... ja tu jestem... jestem ale nie szukam... jestem daleko... bo Ty jesteś daleko ode mnie, to taka przenośnia, przecież fizycznie nie jesteś tak daleko, chociaż to wszystko jest względne... 0000 dlaczego powinna wiedzieć... skąd wiesz że powinna wiedzieć... może właśnie nie powinna... pozostałe kobiety... a dlaczego to nie o Nie miałoby chodzić?... to nie tak, że potrafimy wszystko zrozumieć... uczucia sieją spustoszenie w naszych umysłach, więc nie rozumiemy samych siebie... wkrótce pełnia... Beaty, Jana, Sabiny... wszystkiego najlepszego... https://www.youtube.com/watch?v=pMSQsPMtU98 ...i czy mówić słowa, które ktoś potrzebuje usłyszeć?... przytrzymujesz moje stopy na Ziemi... czy poszłabyś tam gdzie ja chcę pójść?...i wszystko będzie teraz całkiem nowe... nie zostawaj, jeśli nie chcesz zostać...

Gość gość
Gdzie chcesz pójsc?pojdę za Tobą do kądkolwiek..tylko nie pisz mi że chcesz umrzeć błagam.Nie rób mi tego.Oboje uwielbiamy Kombi.

Gość gość
Dla Ciebie Farba -Chcę tu zostać..tzn.nie tu tylko tam..tam gdzie wszystko się zaczęło pewnego pamiętnego stycznia.

Gość gość
Zostać przy Tobie.

Gość w ciemno
dziękuję, to Ty??? obawiam się, że tak napisać mógłby każdy, ale może, może... siedzę tu i czytam jakieś wypociny w nadziei że trafię choć na jedno zdanie skierowane do mnie a Ty mnie stąd przeganiasz? sądzisz że jestem tu z jakiegoś przymusu? jestem i będę na tym forum bo muszę mieć z Tobą jakikolwiek kontakt, o ile jesteś osobą którą mam na myśli

Gość gość
Gdybym...tam była to otarłabym kazdą Twoją lzę tak jak miałam ochotę zrobić to ostatnio..tego pamiętnego kwietnia.Ale nie mogłam..wiesz jak jest.Proszę ..mysl pozytywnie ja nie wiem czy TY jesteś chory ..czy mam się czym martwić choc i tak się martwię.Ten Twoj ból głowy spędza mi sen z powiek.Nie chcę Cię stracić.Piszesz o innym świecie..wiesz istnieje ryzyko że ja odejdę pierwsza.Mam to w genach .Moja babcia zmarła na to samo.Nie chcę być amazonką i nie idę z tym nigdzie bo się boję.Codziennie boli.Wybacz że o tym tutaj piszę.Nie powinnam..bo to moj problem.Boję się że nie zdążę..spojrzec Ci w oczy..i poznac smaku Twoich ust.Dedykuję Ci ..Piaska-"Gdybym..nie zdążył,a...."

Gość gość
Gdybym...tam była to otarłabym kazdą Twoją lzę tak jak miałam ochotę zrobić to ostatnio..tego pamiętnego kwietnia.Ale nie mogłam..wiesz jak jest.Proszę ..mysl pozytywnie ja nie wiem czy TY jesteś chory ..czy mam się czym martwić choc i tak się martwię.Ten Twoj ból głowy spędza mi sen z powiek.Nie chcę Cię stracić.Piszesz o innym świecie..wiesz istnieje ryzyko że ja odejdę pierwsza.Mam to w genach .Moja babcia zmarła na to samo.Nie chcę być amazonką i nie idę z tym nigdzie bo się boję.Codziennie boli.Wybacz że o tym tutaj piszę.Nie powinnam..bo to moj problem.Boję się że nie zdążę..spojrzec Ci w oczy..i poznac smaku Twoich ust.Dedykuję Ci ..Piaska-"Gdybym..nie zdążył,a...."moj księżycowy aniele.

Gość gość
Ale z drugiej strony..może to nic takiego.Lekarka mówi że to nerwoból międzyżerowy.Boli jak cholera.Uczucie jakbym miała zawał.Boże czemu los tak nas okrutnie rozdzielił.Nie chcę Cię stracić ani nie chcę też umierać za ileś tam...Chcę dożyć 100 l.z Tobą.

Gość w ciemności
to się wyjaśniło :) On by mi nie zrobił tego!!!

Gość gość
Co się wyjaśniło?

Gość gość
Ale czad..wiesz kiedyś to ja dedykowałam Tobie tą własnie piosenkę w nasym radio.To było jakieś 3 czy prawie 4 lata temu.