Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też patologia pali na balkonach i smrodzi wam w mieszkaniach?

Polecane posty

Gość gość
palili ale zalalam ich woda specjalnie

Gość gość
a niby gdzie ludzie maja palic jak nie na balkonie? na klatce k***a?

Gość gość
Patologia pali w domu!

Gość gość
Mogą wyjść na zewnątrz z dala od normalnych ludzi i wtedy palić. Albo po prostu przestać palić. Najlepiej jakby rząd dowalił im jeszcze większą akcyzę na papierosy

Gość gość
Tak koorfa,pale na balkonie patologicznie ,tak samo jak moi sąsiedzi z dołu,z góry,z prawej ,z lewej itd :p ale ja przynajmniej grillem nie smierdze

Gość gość
gość dziś powinni jeszcze wprowadzić podatek od powierzchni mózgu ,dostalabys zwrot :)

Gość gość
palenie u siebie w domu i u siebie na balkonie jest w 100% legalne i mozna sobie palic co sie podoba, tyton, papierosy, jointy, opium, here i crack... jak ci sie nie podoba to kup sobie domek jednorodzinny... pala u siebie na balkonie, nie u Ciebie... sam nie pale, ale k***a jka mozna byc tak pretensjonalnym?!

Gość gość
@gość dziś Serio jeszcze grilla rozpalają? Nieźle trzeba mieć nasrane w mózgu

nie rozumiem, jak się pali na balkonie to smród nie leci do mieszkań, w szczególności do mieszkań sąsiadów. nie rozumiem tego zaobserwowanego przez Ciebie prawa fizyki właśnie po to się pali na balkonie, żeby nie palić w domu.

Gość gość
@gość dziś Ale ja ich dym muszę wdychać. To czuć w moim mieszkaniu. Wiem, że jest to legalne, ale palenie na balkonie uważam za chamstwo

Gość gość
@brokeninside87 Jesteś pewna że nie leci ? Gdyby nie leciało nie byłoby problemu

Gość gość
Grilla nie rozpalania,maja elektryki ,ale zapach leci i nie zawsze przyjemny :o

Gość gość
U nas patola pali grilla, nie ma weekendu bez grilla. Na dole palą a reszta ma smród w domu albo kisimy się z zamkniętymi oknami w ciepłe dni. To jest patola i wiocha, bo grill w bloku to już wiocha.

Jesteś pewna że nie leci ? Gdyby nie leciało nie byłoby problemu x i nie ma problemu, przynajmniej u tygrysa:) może Twoi złośliwie nakierowują ten dym z powrotem:-p

Gość gość
Niewątpliwie masz rację. Pewnie to są czciciele szatana, którzy chcą mnie wykurzyć stąd.

Niewątpliwie masz rację. Pewnie to są czciciele szatana, którzy chcą mnie wykurzyć stąd. x a może odwrotnie, okadzają Cię:-p

Gość gość
Jesu to trzeba wezwac sp bo to jest zagrożenie a tacy imbecyle co palą węglowego grupa dostaną nie mały mandat ,no skąd ty masz wiedzieć co się pali? jest dym to się coś pali ,a że akurat grill,a nie chata ,no cóż ;)

Gość gość
To raczej nie miałoby sensu. Szatan lubi dym, a ja nie bardzo. Niestety Twoja teoria jest błędna :)

Gość gość
Grilla *

Gość gość
jak w osiedlowym regulaminie nie ma nic o grillowaniu to mozna robic, jak jest zakazane to i tak sluzby miejskie ani policja tego nie moga ezekwowac tylko zarzad osiedla

Gość gość
Mniejsza o prawo/regulamin ale jakim trzeba być niedorozwojem społecznym żeby rozpalać grilla na balkonie. Czy ludzie zupełnie nie potrafią się postawić w sytuacji sąsiadów którzy muszą ten dym i to w dużych ilościach wdychać?

Gość gość
e-papieros to nie to samo. Nie śmierdzi tak bardzo, a oni pewnie lubią smród

gość dziś Mniejsza o prawo/regulamin ale jakim trzeba być niedorozwojem społecznym żeby rozpalać grilla na balkonie. Czy ludzie zupełnie nie potrafią się postawić w sytuacji sąsiadów którzy muszą ten dym i to w dużych ilościach wdychać? x ja bym się nie pluła, ale w zamian wprosiła na mięsko:-p

Gość gość
Podejrzewam, że to mięsko mogłoby być nie najwyższej jakości. Jedzenie najgorszego sortu ;)

Gość gość
Niektórzy jak się upiją to jeszcze rzygają i sikają z balkonu.To już wolę te papierosy.

Gość gość
O jak dobrze że u mnie takich akcji nie ma :)

Gość gość
znam takie dziumdzie jak autorka wątku. jest u mnie jedna taka na klatce. chodzi i wącha ludziom pod drzwiami. ostatnio zapukała do mieszkania obok mnie i ich ochrzaniła, że codziennie smażą kiełbasę na śniadanie i że jej się niedobrze robi, a potem mi się tym chwaliła. w jaki sposób czuła to u siebie w mieszkaniu, skoro nie mają wspólnej wentylacji? ;)