Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za świat... dewianci zaczynają przejmować władze nad światem

Polecane posty

Gość gość
DLACZEGO nie? Dlatego że społeczeństwo tego nie akceptuje. Gdyby miało być demokratycznie to powinno być referendum w tej sprawie. Na to jednak żadne lobby pedalskie się nie zgodzi bo wiedzą że przegrają w przedbiegach. Oni twierdzą że im się należy bo chcą i już. Otóż nie, nie należy im się, bo my na to nie dajemy zgody a nas jest więcej. I czy chcą czy nie to nie ma nic do rzeczy, bo w demokracji rządzi większość.

Gość gość
To jedziemy od początku. Miłość to jest ZWIĄZEK DWOJGA, DOROSŁYCH, ŻYWYCH!!! usmiech.gif LUDZI. Nekrofil bezcześci zwłoki (o czym tu w ogóle mówić, to jest aż śmieszne, że taki przykład podajesz). Zoofil krzywdzi nieświadome zwierzęta. Pedofil krzywdzi nieświadome dziecko. W żadnym z tych wypadków nie można mówić o obopólnej, świadomej miłości i związku. Związek homoseksualistów to związek dwojga, dorosłych, żywych ludzi. Brawo, w punkt. Widzisz to czy nadal nie? Nie obnosisz się? Nie trzymasz dziewczyny za rękę? Nie całujesz jej? Nie wrzucasz Waszych zdjęć? Obnosisz się. A ktoś się Ciebie czepia? Widzisz tu geja żalącego się na związki hetero? Nie. Więc i Ty się odczep. xxx Pedale, miłość to reakcje chemiczne, pojęcie ujęte empirycznie, a nie poetyczny bełkot. U nekrofila czy zoofila te reakcje mogą być wyłącznie wywołane przez zwłoki i zwierzęta. Co to znaczy bezcześcić zwłoki? A jak komuś robią sekcje zwłok, to jest dobrze? A jeżeli człowiek zostawił swoje ciało na cele naukowe i to jest krojone, nie jest bezczeszczenie zwłok? Pojęcie krzywdy nie zostało przez ciebie zdefiniowane. Zoofil krzywdzi zwierzę mniej czy bardziej niż rzeźnik zwierzęta hodowlane? A co z kobietami które uprawiają seks z psami, nie zmuszając ich do tego? Gdzie tu jest krzywda takiego psa? Myślisz, że jak dorosły mężczyzna wsadzałby swojego penisa do pochwy krowy to ta by coś poczuła ;)? Podkreślam, homoseksualizm to parafilia jak każda inna, nikogo nie obchodzą metafizyczne definicje miłości. Trzymajmy się faktów, a nie widzi mi się. Jesteś pedałem, ok, nie adoptuj dzieci, nie zmuszaj moich, aby w szkole musiały się uczyć tego, że jesteś normalny (bo nie jesteś), nie domagaj się prawa adopcji ani możliwości zawierania związków małżeńskich i rób sobie co chcesz, ode mnie masz bierne przyzwolenie.

Gość gość
Ludzi powinno się oceniać jednostkowo. O tym, czy komuś przyznać dziecko czy nie, powinien decydować ośrodek adopcyjny a nie jakieś referendum obywateli, co to za pomysł w ogóle. Chyba sobie kpisz z takim czymś. Zróbmy referendum, czy pary hetero nie będące rodzicami dziecka mogą je wychowywać. Tak samo irracjonalnie to brzmi

Gość gość
gość dziś Przecież wyraźnie napisałem że to taka sama bzdura jak ta o normalnośc***edalstwa . Czytamy tylko to co nam pasuje co?

Gość gość
gość dziś Nic nie rozumiesz. Chodzi o referendum czy w ogóle pedałom wolno wychowywać dzieci.

Gość gość
A złego jest bardzo dużo.Po pierwsze dzieci są bezbronne,nie ukształtowane pychicznie i jeszcze niezdolne do podejmowania decyzji w jakiejkolwiek sferze swojego życia.Idąc twoim torem myśenia należałoby dzieciom pozwolić pić,palić itd.Czyli po prostu zniewolić.

Gość gość
Przecież ja DOSKONALE to rozumiem, tylko ty nie umiesz załapać, ze dla kogoś takie referendum może być irracjonalne nie każdy jest homofobem jak ty

Gość gość
No tak cywilizacja Grecka, Rzym, imperium Turków Osmańskich oczywiście nie upadły. W tych cywilizacjach homoseksualizm był bardzo popularny, ba nawet preferowany. Doprowadziło to do takiej degrengolady moralnej, że to właśnie hetro barbarzyńcy musieli zrobić z tym porządek. xxxx Upadły przez homoseksualizm? Ha. Haha. Hahaha. Co ma homoseksualizm do tego? Hetero barbarzyńcy? :D Hahahahaha. Człowieku, kto cię uczył historii? Co to za głupotki sobie powymyślałeś w tej główce? Że przybyli hetero-barbarzyńcy, symbole męskości i uratowali cywilizację? HAHAHAHAHAHA. Jak widzisz, obecnie najbardziej wysoko rozwinięte kraje to te z TOLERANCJĄ, a w krajach, gdzie jeszcze lata się z dzidami, homoseksualizm karany jest śmiercią. Więc Twoje teorie są na nic.

Gość gość
I nie każdy musi ale ja MAM TAKIE PRAWO i żadna lewacka ideologia do mnie nie trafia . Nie ja jestem mniejszością tylko właśnie pedały płci obojga i to nie ja pętam się o prawa tylko oni. Nie ja jestem dewiantem, tylko oni. I jeszcze bardzo długo to się nie zmieni. A nawet jak coś wywalczą to i tak zawsze znajdzie się ktoś kto ich od pedałow wyzwie.

Gość gość
gość dziś Kolejny idiota który nie przeczytał do końca:D

Gość gość
Oczywiscie!:), jak ktos napisze cos krytycznego o homo, to z automatu pewnie jest homofobem. Jakież to wygodne zalozenie!:) I nikt nikogo nie wciska w ramy heteroseksualne. Autorze, brawo za temat. Tak nam hetero zamknięto usta, ze juz nie wolno konstytucyjnie, w oełnej wolnosci slowa, wypowiedzieć się. Homoseksualizm jest zboczeniem , chorobą, i orzeczenie WHO tego nie zmieni. WHO wydaje różne bzdurne orzeczenia, poparte duuzymi pieniędzmi:):) Nikt nikomu nie kaze się " nawracać" się, a gadki o homofobii też juz się zuzyły, tak jak straszenie PiSem:):) Marginalna mniejszosc, która w swoim zboczeniu chce poczuc się " normalnie", normalną nigdy nie będzie. Czas najwyzszy zaakceptować swoje odchyły, swoją inność, popracować nad swoim wyparciem, a nie wmawiac bezczelnie społeczeństwu, ze to normalne, a do tego cool i takie nowoczesne. Na innych forach homo z upodobaniem piszą o Ciemnogrodzie polskim:) Sami, jaśnie oswieceni, babrają się w g.......Trochę pokory, ludzie z odchyłami. Kazdy ma swoje ograniczenia , i wy też. Aby poczuć się lepiej, propagujecie swoje zboczenia wszędzie, gdzie się da, zamiast dyskretnie, z klasą funkcjonowac w społeczenstwie. W Polsce jest dobrze wszelkim homo, islamistów nie ma, nikt nikogo nie skraca o głowę. Zachód, taki nowoczesny, naprzyjmowal imigrantów, którzy sukcesywnie zrobią porządek z tzw. cywilizacją zachodnią- rozwiązlą, zepsutą i amoralną. Nie plujcie na Polskę katolicką, bo tu mozecie się jeszcze czuć bezpieczni, z wlasną glową na karku.

Gość gość
Jak widzisz, obecnie najbardziej wysoko rozwinięte kraje to te z TOLERANCJĄ, a w krajach, gdzie jeszcze lata się z dzidami, homoseksualizm karany jest śmiercią. Więc Twoje teorie są na nic. x Ja widzę powolny upadek cywilizacji tych rozwiniętych krajów właśnie przez tę tolerancję. Państwa nietolerancyjne (Chiny, Rosja, Państwa Arabskie) zaczynają 'naciskać' na tę waszą tolerancje. 2 pokolenia i Chrześcijańska Europa zmieni się w Europę Muzułmańską i wtedy (o ile wcześniej nie dojdzie do wojny) oni już zrobią z wami porządek pedały :)

Gość gość
Nigdy nie zalapie dlaczego laczycie homo z najazdem cudzoziemcow. Wszyscy maja byc hetero, by rozmnazac sie jak kroliki i obronic Europe przez muzulmanami? to dlaczego ty w tym momencie nie robisz 8 z rzedu dzieciaka tylko tu siedzisz i plujesz jadem? :)

Gość gość
Pomylka- tak nam HOMO zamknęło usta, ze konstytucyjnie, w pelnej wolnosci slowa, nie mozna się wypowiedziec...itd.

Gość gość
Niechęć bierze się z tożsamości.Z tego,że Ci ludzie nie chcą budować swojego miejsca w spoleczeństwie tylko zabrać innym.Bo jeśli z definicji od wieków małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny to dlaczego koniecznie związki homoseksualne postanowiły nazywać się małżeństwami?Jak dodać do tego głoszone prawdy o lepszym wychowaniu dzieci itd.w takich ,,małżeństwach,, no to zaczyna się walka.W każdym temacie byłoby tak samo.Nie ma to nic wspólnego z jakąkolwiek nietolarancją,raczej z obroną swojego terenu przez heteroseksualnych.

Gość gość
Przepraszam... prawdopodobnie dlatego, że jesteś prawiczkiem i nie masz nic więcej do roboty niż plucie na forum.

Gość gość
A ja jestem aseksualna i nigdy nie odczuwałam pociągu seksualnego w żadną strone, nawet w okresie dojrzewania, a jestem pod 30stkę, co o mnie powiesz autorze? :)

Gość gość
10.28- czytaj powoli, az zalapiesz. Nie wszyscy maja byc hetero, ciesz się, ze nie ma takiego prawa:) A jak jestes homo, w marginalnej mniejszosci, to zachowuj się, jak na mniejszość przystało.

Gość gość
Pedale, miłość to reakcje chemiczne, pojęcie ujęte empirycznie, a nie poetyczny bełkot. U nekrofila czy zoofila te reakcje mogą być wyłącznie wywołane przez zwłoki i zwierzęta. Co to znaczy bezcześcić zwłoki? A jak komuś robią sekcje zwłok, to jest dobrze? A jeżeli człowiek zostawił swoje ciało na cele naukowe i to jest krojone, nie jest bezczeszczenie zwłok? Pojęcie krzywdy nie zostało przez ciebie zdefiniowane. Zoofil krzywdzi zwierzę mniej czy bardziej niż rzeźnik zwierzęta hodowlane? A co z kobietami które uprawiają seks z psami, nie zmuszając ich do tego? Gdzie tu jest krzywda takiego psa? xxxx Nie sprowadzaj homoseksualizmu tylko do seksu, coś Ci się chyba pomieszało. Homoseksualizm to jest orientacja psychoseksualna a nie rodzaj seksu. Najpierw to powinieneś ustawić to sobie w głowie. A miłość to nie jest poetycki bełkot, tylko reakcja chemiczna, na której tak naprawdę wszystko się opiera. A jak u Ciebie wszystko się opiera tylko na pociągu seksualnym, to powinieneś wybrać się do psychoterapeuty. U nekrofila, zoofila, pedofila występują tylko reakcje seksualne i każda próba ich uskutecznienia to zboczenie i przestępstwo z powodu braku świadomości drugiej strony. To, że krowa nie czuje penisa to nie znaczy, że nie dzieje jej się krzywda. Nie wierzę, że w ogóle muszę o tym pisać, nisko już upadłeś. Ciągle piszesz to samo i nie masz odpowiedzi na jedyną, słuszną rzecz - że związek może tworzyć jedynie dwoje dorosłych, świadomych ludzi. Skończ z parafiliami, bo się pogrążasz, to już zostało obalone przy pierwszym poście, pogódź się z tym. Wykorzystywanie osób/zwierząt bez ich pełnej świadomości jest przestępstwem i zboczeniem. Zwierzęta nie posiadają świadomości. Dzieci nie mają wykształconej świadomości. Trupy już nie mają świadomości. A geje to zwykli ludzie, ze świadomością, zdolnością kochania, pociągu seksualnego. Ich związki to związki dwojga dorosłych, świadomych ludzi. I tyle w temacie, nigdy tego nie obalisz, żebyś nie wiem jak bardzo się starał i wymyślał coraz to dziwniejsze rzeczy. A, i nie jestem pedałem, małą masz zdolność percepcji.

Gość gość
bo też chcą sobie przysięgać miłość tak jak hetero? tak ciężko to zrozumieć?

Gość gość
ja jestem aseksem :) a jakim prawem ty chcesz komuś mówić, żeby zachowywał się jak na mniejszość przystało? to oni mogą funkcjonować tylko w ciemnych piwnicach, bo tobie się coś nie podoba? nie jesteś żadną uprzywilejowaną grupą (nikt nie jest) żebyś miał czelność mówić coś takiego innym ludziom.

Gość gość
To wasza tolerancja spowodowała, że muzułmanie opanowują Europę, wystarczy spojrzeć na statystki, średnio rodzina muzułmańska ma 5+ dzieci, wasza tolerancja zapłaci im za mieszkanie, da na ich wychowanie, wasza tolerancja nie wymusza na nich asymilacji, przeciwnie, akceptuje ich zasady i zwyczaje. Powoli zaczynają się tworzyć szkoły tylko dla wyznawców islamu, meczety rosną jak grzyby po deszczu, w mediach coraz więcej protestów, że muzułmanom nie podoba się to czy tamto... jak byłem w ubiegłym roku w Szwecji na wakacjach to nie mogłem uwierzyć, że w Sztokholmie jest tyle arabów :) Aha i ja jestem ateistą, ale z lewicą nie mam nic wspólnego, z większością wartości katolickich jest mi po drodze i lepszy 100 razy bardziej fanatyczny katolik niż zwykły pedał czy muzułmanin.

Gość gość
gość dziś Nie jestem autorem ale Ci odpowiem. Ty jako osoba aseksualna po prostu go nie uprawiasz. Ty nie robisz całej szopki wokół swojego braku popędu. Ty nie domagasz się, żeby Twoja odmienność była uznana za lepszą od preferencji większości. Ty nie narzucasz na siłę innym tego co nie jest normalne. Myślę, że gdyby homoludki postępowały tak jak Ty to nie byłoby tematu.

Gość gość
jałowa ta dyskusja, skończcie ten cyrk na kółkach już ku'rwa, temat z cyklu: uderz w stół a norzyce się odezwą..., ja pierdolę...

Gość gość
Ale większość homo też nie narzuca. Rozróżnij dwie rzeczy. Na parady nie chodzi KAŻDY homoseksualista. To, jak się coś wyznaje, nie znaczy, że cała grupa jest taka. Tak jak masz np. kindermetali. Czy to, że oni istnieją, świadczy o tym, że prawdziwych metali nie ma? (chociaż ja nie wierze w subkultury, ale to tylko przykład, żebyś zobaczył co mam na myśli). ŻADNA z osób homo, które znam, nie chodzi na parady. Jedyne, co ujawniają o swojej orientacji, to chodzenie za rękę - ale też nie wszyscy to robią. Znam jednego mężczyznę bi - będącego w związku z Hiszpanem od 4 lat. Związek na odległość. Jakbyś zobaczył, jacy oni są w siebie zapatrzeni, to zobaczyłbyś..

Gość gość
Ale większość homo też nie narzuca. Rozróżnij dwie rzeczy. Na parady nie chodzi KAŻDY homoseksualista. To, jak się coś wyznaje, nie znaczy, że cała grupa jest taka. yy To zróbcie coś z tą swoją wewnętrzną mniejszością, bo macie przez nich p********e.

Gość gość
Bredzisz pedale bez przerwy, masz olbrzymie luki w fundamentalnej wiedzy, to tak jakbym rozmawiał ze ścianą. Zwrócę uwagę tylko na jedno, gdzie znowu pogrążyłeś się na całej linii: xxx "Zwierzęta nie posiadają świadomości. " xxx A ty idioto kim jesteś? Duszkiem? Człowiek to ssak - zwierzę, a co do zwierzęcej świadomości, to implikując twoje brednie, zwierzęta można krzywdzić w każdy możliwy sposób, bo właśnie "zwierzęta nie posiadają świadomości". I oto cała pedalska logika, wielka pętla. Homoseksualizm to parafilia, pogódź się z tym, bo odrzucenie czegoś z listy chorób, na podstawie głosowania jest mało wiarygodne. Dam ci szanse. Dowiedź mi, że homoseksualizm nie jest zaburzeniem seksualnym, proszę o co najmniej 3 artykuły, opublikowane w czasopismach znajdujących się na liście filadelfijskiej, które dowodzą, że jesteś zdrowy. Interesuje mnie głównie neurobiologia, psychiatria, genetyka i nauki pochodne. Żadnych spekulacji, statystyk, ale empiryczne badania. Czas start.

Gość gość
No tak topik na więcej niż 2 strony i już kafe nie nadąża:(

Gość gość
No to nie jest moja mniejszość, ja za nią nie odpowiadam. Myślę jednak, że gdyby jedna strona trochę przystopowała z agresją, a druga próbowała zrozumieć, że pewnymi zachowaniami odrzuca, to byłoby dobrze..

Gość gość
Różnica między przyjaźnią a 'miłością' polega na tym, że przyjaciele nie uprawiają ze sobą seksu, więc niech mi pedał nie opowiada, że miłość to coś więcej niż seks, okej? Ja mam przyjaciół z którymi utrzymuje czynny kontakt od podstawówki (a teraz mam blisko 30 lat), często się spotykamy, spędzamy wolny czas, doskonale się rozumiemy, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy, aby wkładać któremuś z nich k****a do d**y :D Gdyby tak było, można byłoby mówić o pedalskiej miłości.