Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 40letnie mamy probuja na sile sie odmlodzic

Polecane posty

Gość gość

ja rozumiem ze wiekszosc kobiet chce wygladac mlodziej ale bez przesady, czy zadna nie widzi siebie w lustrze, mam znajoma ktora wlasnie urodzila dziecko, ma 40 lat, pierwsza rzecz jaka zrobila to bylo wygolenie wlosow na glowie z jednej strony, reszta spieta w kucyk, bez makijazu, kolczyk w brodzie, nosie I jezyku:) chyba jednak lepiej by sie wygladalo gdybyzrobic sobie maseczke I lekki makijaz, bo zmarszczek od palenia ma tyle co baba 50-letnia, fajne kobiece ubranie a niestety wyglad jej=narkomanka, jak sie z nia umowilam na kawe to jej nie poznalam:)po co probowac sie porownywac do 28-latek skoro tak naprawde porownanie nic nie daje, ja nawet nie robie tego bo wystarczy popatrzec na twarz....

Gość Jaaaagnnaaae
Może taki ma styl. To indywidualna sprawa. Jeżeli nie zakłada różowej mini i nie pokazuje publicznie brzucha to raczej trudno mówić o odmladzaniu.

Gość gość
tak robia tylko zakompleksione

Gość gość
ja mam 28 lat i tak nie wygladam,nie nosze kolczyków,nie mam tatuaży i mam nadzieje ze mi nie odbije majac 40 lat:)

Gość gość
Twoje pytanie powinno brzmieć Dlaczego niektóre kobiety po 40 mają wygolone włosy, kolczyki itd.? Nie zauważyłam,żeby wszystkie matki po 40 tak robiły a twoja koleżanka to nie cały świat. ps. Skoro dobrze się tak czuje to co ciebie to boli?

Gość gość
A dlaczego w polsce tak to razi?W innych krajach np francja,stany,UK tam jakoś nik nie ma z tym problemu.

Gość gość
Dokładnie jedna twoja znajoma to nie reszta świata i też nie rozumiem dlaczego w polandowie takie rzeczy rażą? mdli mnie już od tych tematów, że kobieta po 30-stce jest stara, brzydka, nieatrakcyjna, nikt już się za nią nie ogląda, niczego jej nie wypada za to 20-letni wieloryb w leginsach, z sadłem wywalonym, spaloną mordą na solarium, tipsami i granatowymi włosami jest uroczy, bo młody i jej wypada, ona i tak jest słodka i śliczna ze względu na wiek. Je/bnijta się wszystkie w te durne łby!

Gość gość
a dlaczego zawsze uderzacie w ton, że ktoś się "odmładza na siłę"? na siłę to są te głupie tematy :o ludzie na całym świecie mają różny styl, różne wariacje stylistyczne jak ktoś się w tym dobrze czuje to dlaczego go jechać nawet jeżeli sobie zrobi różowe włosy to ma taką fazę, a nie "odmładza się na siłę" z pewnością ktoś kto się jakoś charakterystycznie stylizuje nie myśli o tym żeby się odmładzać no litości! tylko chce być jakiś, chce wyrazić też siebie, jego prawo. Czy już po czterdziestce nie wolno być kolorowym? innym? dlaczego?

Gość gość
autorka pewnie w podobnym wieku, skoro pisze o koleżance. I nigdy nie odważylaby się na jakieś zmiany w swoim wyglądzie, wiec obmawia koleżankę, ktora miała odwagę coś w sobie zmienić :D

Gość gość
Taki styl nie wyglada dobrze w zadnym wieku. A z drugiej strony, niech kazdy sobie nosi co uwaza i nie razilo by mnie to bardziej w przypadku 40latki niz 20latki. :)

Gość gość
Jakie odmładzanie??? Przecież 40tki to młode kobiety, po co mają się odmładzać??? Każdy może mieć swój styl, niekoniecznie w wieku 30+ to już tylko garsonka w kwiatki i buciki na słupku, czy tak ciężko to pojąć? :D

Gość gość
Hahahaha wszystkie zdesperowane 30 i 40 tuz bronia!!! Hahaha czas sie pogodzuc z tym, ze jestescie zalosne a my mlode smiejemy sie z waszych prob wygladania mlodz8ej hahahah

Gość gość
Mam 27lat. Mam sąsiadkę po 40stce, urodziła rok temu. Nakłada tony tapety, ale poza tym wygląda na swój wiek. Mnie za to przez długie włosy i budowę ciała biorą za nastolatkę.

Gość gość
Czterdziechy jestescie aseksualne!!! Powinniście wychodzic z domu tylko do kosciola w garsonkach!

Gość gość
A ja mam sąsiadkę 25 latkę, która wygląda na 60 - twarz spalona od solarium i fajek, brzuchol do pasa, obwisłe dupsko - i co z tego??? Młoda nie zawsze znaczy atrakcyjna, stara nie zawsze znaczy zaniedbana, i tyle.

Gość gość
a ja mam 40 pale jak smok i codziennie slysze ze wygladam na 28 :) ach i nie mam ani jednej zmarchy i mozecie sie zesrac z zazdrosci glupie gowniary

Gość gość
mam 40 lat,mam tatuaż ale nie mam garsonki,dobrze,że nie ma 30 kg nadwagi i nie wciska się w legginsy i koszulki do pępka nie nosi.jak komuś taki styl pasuje to co mu żałować.

Gość gość
Czterdzichy i tak wasi mezowie ogladaja sie za nami-dwudziesto latkami! Was nikt juz nie rusza! Hahaha

Gość gość
a za nami czterdziestkami bardzo chętnie oglądają się młodzi panowie tych dwudziestek:)takie jest życie.Lada chwila Wy też będziecie mialy 40 lat i obyście wyglądaly jak ja czy moje czterdziestoletnie koleżanki:)

Gość gość
Ile masz lat? 16?

Gość gość
Kazdy wiek ma swoje prawa, aj nie wiem co to kogo obchodzi, jak się nosi sąsiadka, niech w gołą dupą lata jak ma ochotę, mnie to nie interesuje.

Gość gość
22. Moj mowi zawsze fuuuu jakie prochno

Gość gość
Ja mam 42 lata, mąż 31 i mamy ponad rodzcą córkę i jestem w ciąży, zaplujcie się jadem. Jestem bardzo szczęśliwa.

Gość gość
Ciekawe co powie jak ty bedziesz miala 40 lat?

Gość gość
I nie wstyd ci babciu?

Gość gość
Jak tak to co powie. Prochno.

Gość gość
16:19,co oni by z wami robili,takie dzieci,chyba ze ktorys to pedofil to wtedy zrozumiale.

Gość gość
no ciekawe :D nikt nas nie rusza. Moj Kochanek ma 28 lat a ja 40. Zazdroscisz ? jestescie wszystkie tak durne, te glowa boli. same niedlugo 30 konczycie i wysmiewacie sie z kobiet 10-12 lat starsczych od was. smiechu warte i zalosne

Gość gość
to zastanów się Królewno,co usłyszysz jak skończysz 40 lat od swojego faceta:precz próchno?

Gość gość
Maam nadzieje, ze powie mmm moja slodka stara dupka