Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszona zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość

Mam trudną sytuację życiową i brak środków do życia. Nie mogę liczyć na niczyją pomoc. Niestety ale nie mogę podjąć teraz normalnej pracy ponieważ mam bałagan w dokumentach i nikt nie będzie chciał mnie na ten moment zatrudnić. Muszę te wszystkie sprawy uporządkować ale żeby to zrobić potrzebne mi są pieniądze i czas. Jestem chyba zmuszona poszukać sobie sponsorów. Jak się za to zabrać?

Gość gość
ile masz lat,skad jestes?

Gość gość
Mam 21 lat i mieszkam w woj. wielkopolskim.

Gość gość
Powodzenia dasz radę

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Ciekawe jak..

Gość gość
Nie mam gg. Możemy tutaj porozmawiać.

Gość gość
a mail?

Gość gość
Daj ogłoszenie w internecie i tyle

Gość gość
Nie mam w ogóle rozeznania.. Jak kogoś poznać.. Jak się zachowywać, jak zachować środki bezpieczeństwa, ile pieniędzy mogę na tym zarobić..

Gość gość
Mam maila ale nie dam go tutaj na forum. Jeśli chcesz o coś zapytać to napisz tutaj. Odpowiem.

Gość gość
Zeby znaleźć kogoś na poziomie to sama powinnaś byc przynajmniej średnio inteligentna

Gość gość
Przecież musisz założyć jakiegoś fikcyjnego maila :-D jesteś głupia czy udajesz ?????

Gość gość
Oczywiście reprezentuję coś sobą poza atrakcyjnością fizyczną. Jestem studentką.. W każdym razie mam obawy czy to bezpieczne, czy dam sobie radę.

Gość gość
Nie rób tego sobie! Zniszczysz sobie psychikę. Idź do work service, toolip czy dowolnej agencji pracy tymczasowej. Dobrze płatnej pracy nie znajdziesz, ale jakąkolwiek jak najbardziej!

Gość gość
Nic nie udaje.. Tylko po co mam to robić? Ja nie szukam tutaj nikogo. Chciałam tylko porozmawiać z ludźmi jak to wszystko zorganizować żeby dobrze na tym wyjść.

Gość gość
Rozumiem ze fakt bycia studentka to twój główny atut..Reprezenthje coś więcej jestem studentka padłam :-) hahahaaha

Gość gość
atrakcyjna jestes?

Gość gość
Jak to jak?Zakladasz maila,dajesz ogłoszenie w internecie i wybierasz mężczyznę/mężczyzn :-) ot cała filozofia

Gość gość
Powiedziałam już w temacie, że będę miała kłopoty ze znalezieniem normalnej pracy bo mam bałagan w dokumentach i zanim tych spraw nie uporządkuje to nikt mnie nie będzie chciał zatrudnić bo nikt nie chce mieć kłopotu. W każdym razie.. Jestem gotowa się posunąć do tego.. W tej chwili mam tylko jakieś 170zł przy sobie i czarną wizje przyszłości. Potrzebne są mi pieniądze na życie, na studia..

Gość gość
odezwij sie tdsht@o2.pl

Gość gość
No to sie bierz za ogłoszenie i tyle :-P gadasz i gadasz i nic z tego nie masz.Zalezy czy jesteś naprawdę atrakcyjna (wtedy zarobisz bardzo duzo).Im mniej pozytywów wizualnych tym stawki beda niższe

Gość gość
Czy napisałam, że bycie studentką to mój główny atut. Stwierdziłam po prostu fakt, że studiuję.. Potrzebne mi pieniądze na te studia i życie..

Gość gość
Jestem atrakcyjna, często spotykam się z komplementami ze strony innych ludzi.. Jestem szczupła, zgrabna, mam ładne włosy, i nie przeciętną urodę ale kurcze.. Na ten moment to wszystko wydaje mi się takie za łatwe, nie realne.. Nie wiem czy to ma szansę się udać.

Gość gość
łatwe? na d***** chodza tacy co inne im nie chca dac. jackies oblechy, spaslaki, przyglupy itd.

Gość gość
Do gość 13:06 - nie szukam tutaj na tej stronie nikogo. Chciałam tylko zaczerpnąć porad.

Gość gość
Tak tak zapewne jesteś idealna tylko masz pecha w zyciu jak większość ... nieudaczników :-P pozdrawiamy i życzymy sukcesów

Gość gość
gość dziś -moglbym pomoc bez sexu

Gość gość
Autorka pisze o sponsorach a to coś innego.Znajdziesz miłego pana który opłaci ci mieszkanie i zachcianki a ty będziesz do jego dyspozycji kilka razy w tygodniu.dasz radę dziewczyno

Gość gość
Idealna pewnie nie jestem, mam pecha w życiu i nie jest ono udane ale co do urody to owszem jestem atrakcyjna.