Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszona zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
pracując 3 godziny dziennie zarobisz 13 500 zł ogłoszenia prostytutek znajdziesz na stronie- roksie Roksa To największa strona w Polsce z tego typu ofertami

Gość gość
Przeraża mnie to co tutaj czytam. Te porady i info na temat zarobków jako d***** to wy skąd bierzecie? kochana przejżyj 20 ogłoszeń na roksie i porównaj ceny Najczęsciej prostytutki biorą 150 zł na godzine , do tego nie trzeba filiozofii

Gość gość
Chyba tylko mogłabym pracować na czarno - gdzieś gdzie nie będę musiała pokazywać żadnych dokumentów.. ale ja potrzebuję pieniędzy na teraz.. Moje leki miesięcznie kosztują blisko 400 zł, a co z resztą. Męża mieć nie będę nigdy.. a i uważam że wszystko jest lepsze niż bieda.

Gość gość
Pyskata rady z życia niestety :-(

Gość gość
Nie ròb tego, będziesz żałowała, tego z siebie do końca życia nie zmyjesz.

Gość Pyskata90
Super nie ma to jak zrobić dobrze i wypiąć dupę facetowi którego nie znasz i nie wiesz czym ewentualnie może Cię zarazić. Obleśny staruch który podnosi swoje EGO korzystając z usług prostyt. a później wraca do kochającej żonki? Ty albo może kumpel Twojego ojca skorzysta z Twoich usług? Obleśne, nie moralne, zero poszanowania do samej siebie! DNO!!!

Gość gość
No sorry ale nikt mi nie wrzuci worek pieniędzy przez okno tylko sama muszę wyjść i je zorganizować.

Gość Pyskata90
Więc najlepszą opcją jest dawać d**y za kasę? No jasne najłatwiej jest po najniższej linii oporu. Brawo

Gość gość
Autorko, silisz się na inteligentna, a jesteś przygłupia i tępa. Dawno takiego pieprzenia w kafeterii nie było. Co to za studia, gdzie takich przyjmują i jakiego zawodu chcesz się wyuczyć, napisz aby było wiadomo, kogo ewentualnie unikać. Uporządkuj najpierw swoja głowę, a potem zycie!

Gość gość
Dno ale lepiej tak niż zostać z niczym.. Mieszkanie kosztuje, leki kosztują, lekarz kosztuje, studia kosztują.. plus inne wydatki.. Potrzebuję ze 2-3 tysiące miesięcznie.

Gość gość
P********z k...a w kebabowni cie zatrudnia lub na frytkownicy idziesz najlatwiejsza z drog wypiac doope i wziac kase hehe tepa laska ale dobrze ze sa takie menele sobie tez pouzywaja ...

Gość Pyskata90
Porażka wiesz. To widze że wiedziesz bardzo bogate życie po mimo tego że nie masz za co życ. Może troszkę skromniejsze życie pozwoliło by ci na znalezienie jakiejkolwiek pracy. Ale widzę że robisz z siebie ofiarę losu, biedna dziewczynka która ma całe życie pod górkę. OBÓDZ SIĘ PANNO ŻYCIE TO NIE BAJKA ALBO DASZ Z SIEBIE WSZSTKO I WIELE POSWIĘCISZ ŻEBY ŻYĆ JAK CZŁOWIEK albo skończysz na dnie z czyimś penisem w dłoni.

Gość gość
Pewnie, że lepiej iść do pracy.. Chętnie takową przyjmę ale co mam zrobić skoro nikt nie chce zatrudnić dziewczyny z takimi problemami jak moje? Ukraść komuś kasę? :o Ten wątek nie ma sensu, bez sensu tutaj napisałam.

Gość Pyskata90
Każda normalną porade odrzucasz. Twój wybór. Szkoda mojego czasu. powodzenia życzę.

Gość gość
Nie odrzucam tylko patrzę realnie na moją sytuację i wiem, że nie znajdę normalnej pracy jeśli nie uporządkuje dokumentów.

Gość gość
To wy jestescie tepaki, siedzicie z d****i na kafe- doradcy żałośni sie znaleźli. Pisze wam dziewczyna konkretnie ze ma nasrane w papierach i nie przyjmą jej- wiec musi kombinować, musi znalezc zarobek by zyc a pracodawcy wymagaja papierku, musiałaby zatrudnić sie na czarno gdzues ale ile zarobi? Grosze. Jako sprzataczka czy opiekunka. Potrzebuje kasy i przestańcie równać ja z błotem. Skoro chce byc dama do towarzystwa to badzcie tolerancyjni skoro chce to robic. Musialabys poszukac bezpiecznych miejsc gdzie bedzuesz muec ochronę by cie zaden dziad nie skrzywdzil.

Gość gość
Od 2 godzin siedzisz i jęczysz ja poerdykam

Gość gość
Realnie - to do niczego się nie nadajesz, więc narysuj sobie te 2-3 tysiące i nie zawracaj ludziom głowy. J

Gość gość
teraz pelno jest p**********h dziadów i chorob

Gość gość
a co takiego masz w tych papierach, że jesteś spalona? Napisz, może coś wspólnie poradzimy. Najpierw wyczerp wszystkie normalne możliwości

Gość gość
14:29 a gdzie ma siedziec i pytac? Zaufala wam a wy ja gnoicie madrale . Widocznie nie ma nikogo innego, nie ma kogo prosic o pomoc

Gość gość
14:29 - Dzięki za zrozumienie. O to właśnie chodzi.. To nie jest tak, że mi się nie chce pracować albo że mam wysokie wymagania finansowe.. Mam bałagan w papierach i nie dostanę w tym momencie normalnej pracy więc muszę kombinować. Ja w tej chwili mam tylko 170zł i brak możliwości zarobku.. Same moje leki miesięcznie kosztują blisko 400zł, a co z resztą? Nikt mi nke da pieniędzy od tak.

Gość gość
co to za bałagan w papierach? Może da się to jakoś naprawić? Zwolnili cię dyscyplinarnie?

Gość gość
Siedzi tu 2 godziny bo czeka na pomoc , jakbyscie wy sie znalazły w c******j sytuacji tsz byscie zapytaly . Skoro siedzicie na kafe to macie jakis cel to pomagajcie a nie czekacie by komus dop******ic

Gość gość
Po tym jak niektóre osoby tutaj mnie potraktowały nie chcę pisać o sobie tak osobistych rzeczy. Po co? Żeby być jeszcze bardziej zwyzywaną i obrażaną? Zaoszczędze sobie. Wystarczy, że będę miała pieniądze, wiem w jakie miejsca muszę pójść i co załatwić ale potrzeba na to i pieniędzy i czasu bo nie ogarnę tego w dzień niestety. Jak zamknę tą sprawę to mogę normalnie podjąć pracę bez żadnego tłumaczenia się przed nikim bo nikt już o niczym nie będzie wiedział... No ale pieniądze mi z nieba nie spadną tylko sama muszę je jakoś zebrać.

Gość gość
Dodam, że nie mam kompletnie nikogo kto mógłby mi jakoś pomóc ani coś doradzić.. na rodzinę liczyć nie mogę, oni tylko dołożyli się do moich problemów, nie mam przyjaciół, znajomych ani nikogo takiego.

Gość gość
czyli pewnie nieźle nabroiłaś, złamałaś prawo, jakąś kasę wyprowadziłaś?! :O I super pomysł pakowac się z jednego bagna w drugie. Brawo studentko :O:O:O Oczywiście o zbieraniu truskawek czy innych prac na polu nie pomyślałaś, tam nie trzeba papierów. No ale pewnie byś sobie manicure zniszczyła :O

Gość gość
Nic takiego nie zrobiłam. Gdybym coś takiego narobiła to nie byłoby raczej mowy o wyprostowaniu sytuacji.

Gość gość
Nie dziwie sie ze nie chce napisac co ma w papierach, to jej sprawa. Napewno choruje bo pisala. Zawsze zmije sie znajda co dopuerdola. Skoro ktos juz tutaj zakłada temat, loguje sie i prosi o pomoc to na temat niech wchodza osoby serdeczne co cos wiedza na ten temat a same te co "modlą sie pod figura a diabla maja pod skora"- udają wielce pobożne i czyste, sam hejt jest grzechem, Jezus na nikogo by nie nakrzyczal

Gość gość
Niby ile ta dziewczyna zarobi na tym zbieraniu owoców jak jej leki kosztują 4 stówy.