Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszona zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
prawda jest taka że albo się jest mentalnie prostytutką albo nie. Sytuacja finansowa nie ma nic do rzeczy. Ja też miałam ciężko, bywało tak, że miałam tylko 1 zł (tak 1 zł!) na jedzenie dziennie i jadłam dwie bułki i tyle. Ale w sezonie zbierałam trskawki, czereśnie, jagody, roznosiłam ulotki, udzielałam korepetycji, myłam okna ludziom. Jest od cholery możliwości ale ty oczywiście nie ruszysz doopy i nie poszukasz.

Gość gość
Polka sama w Polsce nie utrzyma sie za c***a. Ja zarabiam okolo 2 tys. Gdy dostaje wyplate odrazu 1500 idzie na oplaty :) a co k***a z reszta zrobic? Sory za slowa ale rozumiem dziewczyne, np Szwedka w swoim kraju utrzyma sie sama, nie musi muec faceta . Kobieta prostytutka w Holandii gdy konczy 40 lat dostaje emeryturę w przeliczeniu 4 tysiace złotych, tam zatrudnienie maja prostytutki i dostają prawdziwa emeryturę

Gość gość
Ciekawe ile na tym zarobiłaś?

Gość gość
Jeżdże bardzo często do prostytutek na mieszkania, oraz na ulicę. I powiem Ci, że to jest ciężki kawalek chleba, kasa może i jakaś jest, ale te dziewczyny nie żadko spotykają sie z przemocą fizyczną i psychiczną, a do tego obciągają codziennie dużo śmierdzących k***sów i są obmacywane przez napalonych samców. Muszą oslużyć każdego więc jak podjedzie jakiś stary owłosiony śmierdzący dziad, tem muszą zrobić mu laskę, więc sama to sobie wyobraź. Do tego dochodzi do nieodwracalnych zmian w psychice tych dziewczyn. Poczytaj sobie w necie to się dowiesz.

Gość _ff_
Ale dlaczego wy ją łączycie z jakąś mieszkaniówką(czyli najtańszą i najbardziej przechodzonym rodzajem k***y)?? Jest wiele innych odmian, tzw. sponsoring, gdzie ma się 1 lub kilku panów, którzy płacą stałą miesięczną pensję :). Przeleciałem wiele dziwek i nigdy nie chodziłem do agentury, czy gdzieś na mieszkanie. Były to amatorki, które chciały sobie dorobić i tyle. Jeżeli jesteś rzeczywiście atrakcyjna, to za spotkanie spokojnie dostaniesz od 300 wzwyż. Znajome nastolatki, to brały po 500zł za kilkugodzinne spotkanie w hotelu(tyle, że to jest full service, czyli też różne zboczenia). Ale to wszystko określasz w ogłoszeniu. Masz topogloszenia, szukamsponsora, eamore.

Gość gość
Gość wyżej dziewczyna pisze o sponsorach a nie o staniu na ulicy.Rozumiesz różnice???Na studiach byłam utrzymanką (tak tak tak!) bogatego mężczyzny.Seks kilka razy w tygodniu,chciał żebym była na wyłączność.Raz na miesiąc kolacja i wspólna noc.Taki układ był dla mnie bardzo wygodny.Mieszkanie,"kieszonkowe".Zero problemów,skończyłam studia,mam męża,dziecko i bardzo dobra prace.Nie żałuje.Nie wracam do tamtych chwil ponieważ zycie toczy sie dalej.Nie jestem z tego dumna,ale dzięki temu panu mogłam spokojnie zyc:-)

Gość gość
Kochani, o czym my mówimy, zgoda na prostytucję? A co dalej? Może zgoda na kradzież, potem zabójstwo...Z czegoś trzeba żyć, ale trzeba być człowiekiem ! To tak mało i tak dużo, że nie każdego stać

Gość gość
Jprd idiotka... Praca odpowiednia do iq.

Gość gość
Odezwij się do mnie na nocturne90@o2.pl Podpowiem Ci co i jak. Wiem co mówię.

Gość gośćbezdomny
kochani wystarczy że autorka w DO ,w miejscu adres zameldowania ma puste miejsce i moze sobie takim dowodem kreskę ułożyć bo pracy z takim dokumentem nie dostanie,jak przekroczy prędkosć to nie dostanie mandatu tylko zawijka na 48 . Tak ze nie spekulujcie tutaj czemu ona musi tak zarabiac ,skoro napisała że MUSI to musi ,nie ma co jej ganić,są czasami sytuacje bez wyjścia.

Gość gość
Odezwałam się na maila. xxx Dokładnie gdyby nie było jakiegoś powodu, przeszkody to bym w ten sposób nie napisała.

Gość gość
Od marca NIE MA miejsca zameldowania w dowodach, wiec skoncz p******ic jak potluczony.

Gość gość
pewno że nie ma meldunku ,ale dowód zmieniony miesiac temu budzi ciekawość prawda ? To raz a dwa przy pracy na niektórych stanowiskach i tak sprawdzaja w urzędzie gdzies zameldowany

Gość gość
Haha, wymieniony dowod budzi ciekawosc? Pewnie podrabiany! :D Prawda jest taka ze jak ktos chce znalezc problem to zawsze i wszedzie go znajdzie. Z praca zreszta jest podobnie. v

Gość gość
17.12 ten cały nocturne to jakiś stary roochacz, spójrzcie na ogłoszenia w necie...

Gość gośćbezdomny
wiesz co nie w******j mnie człowieku,ja nie popieram pomysłu autorki ,ale rozumiem że nie ma wyjścia a leczyć sie trzeba,ja mam bogate cv ,dobre wykształcenie a starzy alkoholicy wymeldowali mnie urzedowo i nawet nie wiesz ile miałem problemów przez to głupie puste miejsce w DO ,zreszta nadal mam, chociaż pracę znalazłem sam ,zagranicą oczywiscie. tylko zeby wyjechac tez trzeba miec za co ,za 170 zł autorka nie wyjedzie.

Gość gość
ja bym wolała kraść niż się prostytuować, to jest po prosto mega obrzydliwe. Nawet jak czysty zadbany atrakcyjny klient to bym się po prostu porzygała. Nie byłabym w stanie kopulować z obcym facetem, mimo że jestem 10 lat starsza od ciebie. Jesteś po prostu zepsuta, ale teraz u młodziezy to norma. Idź do lasu zbierać jagody, teraz zaczyna się sezon, jak nie masz pieniędzy. I tak na doopie nie zarobisz. Co ci zapłacą, to potem pójdzie na leczenie grzybicy pochwy i syfów. A gumka nie chroni przed wenerą. Poza tym teraz niemal każdy wymaga anala i gumka mu przeszkadza. Ale może ty lubisz ssać zagrzybione pałki, które były już w 100 dopach, rózne ludzie mają fetysze 🖐️

Gość gość
Gość wyżej dziewczyna pisze o sponsorach a nie o staniu na ulicy.Rozumiesz różnice???Na studiach byłam utrzymanką (tak tak tak!) bogatego mężczyzny.Seks kilka razy w tygodniu,chciał żebym była na wyłączność.Raz na miesiąc kolacja i wspólna noc.Taki układ był dla mnie bardzo wygodny.Mieszkanie,"kieszonkowe".Zero problemów,skończyłam studia,mam męża,dziecko i bardzo dobra prace.Nie żałuje.Nie wracam do tamtych chwil ponieważ zycie toczy sie dalej.Nie jestem z tego dumna,ale dzięki temu panu mogłam spokojnie zyc xxxx Ciekawa jestem czy jak będziesz już stara i brzydka, a twój mężuś sobie zasponsoruje 20 letnią studentkę (taką jaką ty byłas kiedyś), wynajmie jej mieszkanie żeby się z nią pieprzyć, to czy tak samo pozytywnie będziesz pisać szmato :D tego ci życzę, może wtedy zmądrzejesz.

Gość gość
Gość 19.30 przepraszam ze tak Ci napisze,ale to Ty jestes obrzydliwa.Skad wiesz jak wyglada zycie utrzymanki?Nie masz pojęcia ale pierdzielisz jak potłuczona.Nawiedzona idiotka

Gość gość
Zamiast dyskusji jeżdżenie po innych brawo

Gość gość
bo co to za peirdolenie o balaganie w papierach? szuka sobie wymowek i tyle. co jest bardziej uwlaczajace dla kobiety niz rozwazanie prostytucji? jaki balagan w papierach moze byc bardziej krepujacy? przecize to i tak tylko internet

Gość gość
zupełne zeszmacenie i brak godności, jak żyć w takim świecie?

Gość gość
A moze sprobuj Ojcze nasz a potem ze 3 zdrowaski?