Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszona zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
Tylko jak takiego znaleźć? Chcę skończyć studia, uporządkować swoje sprawy, stanąć na nogi i wyjść na prostą.. :( Nie widzę innego wyjścia..

Gość gość
Tak sie jeszcze zastawniaam jak to sie stało ze mając 21 lat jesteś taka nieudana życiowo?To musi byc genetyka!Proponuje żebys zajęła sie najpierw swoim życiem no widać nie dorosłas nawet do tego wieku

Gość gość
prostytutki biorą standardowo 150 zł na godzine

Gość gość
Nic o mnie nie wiecie, nie znacie dokładnie mojej skomplikowanej sytuacji życiowej ale najłatwiej jest oceniać..

Gość gość
łatwe? na d***** chodza tacy co inne im nie chca dac. jackies oblechy, spaslaki, przyglupy itd. nie do końca .. Przygłupy alkoholicy nie chodza na d***** bo szkoda im kasy , wolą wydać na wódke .. Za wizyte u prostytutki ma 4 litry wódki wiesz ile to jest picia ?

Gość gość
jestes karana czy co?

Gość gość
Taki menel nie chodzi bo go zwyczajnie nie stać :classic_cool:

Gość gość
jak jestes atrakcyjna i bedziesz miec troche szczesci to spokojnie mozesz trafic na fajnego sponsora ktory bedzie placil 3-4 tys/msc

Gość gość
Karana akurat nie jestem ale to dosyć skomplikowana i zagmatwana sytuacja.. Nie chcę tutaj o tym opowiadać. W niczym mi to nie pomoże bo akurat wiem jak to rozwiązać ale potrzebne są do tego pieniądze.. Nie chcę być tutaj obrażana i osądzana. Generalnie to próbowałam znaleźć pracę ale mi się nie udało.

Gość gość
napisz na tamten mail,moglbym pomoc przynajmniej na poczatku

Gość gość
Powiem tak.. żeby uporzątkować tą sprawę muszę pochodzić w kilka miejsc ale wszystko wiąże się z kosztami, nie małymi. Potrzebuję pieniędzy na mieszkanie, studia, leki i na inne niezbędne rzeczy.

Gość gość
Uporządkować*

Gość gość
Wiesz co nuda od ciebie wieje dziewczyno.Najpierw pytasz jak to zrobic,dostajesz rady a ty dalej pierdzielisz jaka jesteś biedna i jakiego pecha miałaś w zyciu.No po prostu rzygac sie chce.Ode mnie żadnych wskazówek nie dostaniesz.jestes nudna i niezaradna idź pod kościół może moherki pomogą :-P

Gość gość
Masz pieniądze na zbyciu czy szukasz pracownika? Gwarantuje, że jak poznasz moją sytuację to nie będziesz chciał mnie zatrudnić. Już próbowałam.. i jedyne co usłyszałam to, że każdy rozumie moją sytuację, gdybym uporządkowała ją to dostałabym szansę ale na ten moment nie da rady bo nikt nie chce kłopotów w razie jakiś kontroli itp.. Tłumaczenie już tej sytuacji komuś jest dla mnie upokarzające.

Gość gość
powiedzmy ze na zbyciu

Gość gość
nie jesteś polką?

Gość gość
No to nie. Krzyżyk jest do góry w rogu. Jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie to chętnie przeczytam.

Gość gość
w ksiegowosci pracowalas i musialas dla kogos krasc?

Gość gość
ale potem z praca ewentualnie tez moglbym pomoc

Gość gość
Nic nikomu nie ukradłam, nie zrobiłam nic złego. Jeśli ktoś jest w tej sytuacji pokrzywdzony to tylko ja ale to zupełnie inna sytuacja. Nie chcę tutaj pisać o tym bo pewnie nikt mnie nie zrozumie, nie chce przykrych komentarzy.

Gość gość
prostytutki biorą srednio 150 zł za godzine , a ich zarobek miesięczny zależy tylko od tego ilu ma klientów .. Jesli jest otyła , ma 40 lat , słabo ciągnie , ma brzydką twarz , to oczywiste jest iż klient do niej drugi raz nie przyjdzie .. A co za tym idzie może liczyc na 2 klientów w tygodniu, jesli jest młoda , dobrze ciągnie z głebokim gardłem i okolicami , ma przyzwoitą twarz panny z sąsiedztwa i nie jest gruba , to ma szanse na kilku kllientów dziennie .. To tak z grubsza wygląda .. Sukces na tym rynku zależy wylącznie od jej umiejętnosci

Gość gość
zrozumie napewno,przeciez jestes tu anonimowa

Gość gość
Siedzisz tutaj od godziny a mogłabyś poszukać pracy tępa dziewuszko :-P widzisz taka jest prawda nie chce ci sie nic robić zamiast ruszyć dupsko to siedzisz na forum i biadolisz.Mam nadzieje ze nikt ci nie pomoże,bo na żadna pomoc po prostu nie zasługujesz

Gość gość
Idę stąd. Pisanie tu nie miało sensu.

Gość gość
czy zarobisz 10 tys zł netto , czy 2 tys zł .. Zależy własnie od tego ilu gości będzie cię obracać i czy będą wracać ... Zwykle jest to zamknięty krąg

Gość gość
Idź szukać roboty

Gość gość
Pisałam już, że normalnej pracy nie znajdę jeśli nie uporządkuję do końca jednej sprawy. Pójdę szukać sponsora.

Gość Pyskata90
I myślisz że zostanie prostytutką jest najlepszym wyjściem? Jak kiedyś spojrzysz w lustro? a jeśli będziesz miała rodzinę, męża i dzieci a tak informacja o Tobie jako prostytutce kiedyś do nich dojdzie pomyślałaś co w tedy? Sprzedawanie swojego ciała za kasę jest warte zmarnowania sobie życia? Idz pracować choćby na czarno, na umowę zlecenie. Nie wiem daj ogłoszenie w internecie jako pomoc domowa albo opiekunka do osób starszych, kombinuj oby tylko nie dupą. Zawsze jest wyjście z sytuacji!

Gość gość
dajmy na to masz 3 klientów dziennie 150 zł na godzine x 3 = 450 zł dziennie 450 zł x 30 dni= 13 500 zł miesięcznie = na tyle może liczyć czołowa prostytutka w regionie .. Musisz mieć głowe na karku dbać o to by klienci się nie mijali na korytarzu .. tyle w kwesti zarobków

Gość Pyskata90
Przeraża mnie to co tutaj czytam. Te porady i info na temat zarobków jako d***** to wy skąd bierzecie?