Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mi rodzice kupowali wszystko i uważam, że tak się powinno wychowywać dzieci.

Polecane posty

Gość gość D
Też lubię się wyplakac, wtedy czuje lekką ulgę i chwilowy spokój

Gość _radek krk 31
KOCHAM WAS DZIEWCZYNY !

Gość gość D
Miło że tak sądzisz bo mama i reszta nie lubią tego imienia ale, że chciała dopiec teściowej to tak mnie nazwała a nie inaczej...

Gość gość D
To bardzo miłe

Gość _radek krk 31
dziewczyny ja piszę z telefonu komórkowego, trochę wyrozumiałości dla kaleki życiowego którego nie stać nawet na komputer, dziękuję źe woógle ze mną rozmawiacie i chce WAM się mi odpowiadać, bo to praktycznie pierwszy taki mój "poważniejszy" kontakt z dziewczynami, ja chodziłem do męskiej klasy w technikum budowlanym, gdzie uczył mój "tfuuu" "ojciec", moi rodzice są po wyższych studiach, ja mam tylko średnie z maturą, ale mam wrodzoną inteligencję, byłem geniuszem za młodu, jak nie byłem jeszcze niszczony, nawet nie wiecie jak ja zostałem zniszczony... mogłem zostać kim chciałem NIE POZWOLONO MI , ZNISZCZONO MNIE, jestem jak to dziecko z utworu Metalliki: unforgiven

Gość _radek unforgiven krk 31
znacie ? to piękna ballada, znajdźcie sobie tłumaczenie tej piosenki to zroumiecie, jest też dłuższa wersja tego utworu tzw. " unforgiven long verion", piękną balladą też jest utwór "unforgiven II" - umiem to zagrać na gitarze, "nothing else matters" może też znacie ? grałbym WAM na gitarze akustycznej, przytulał się, szkoda że to nigdy nie będzie mi dane (znowu płaczę)

Gość gość
* long version

Gość gość
Pozdrawiam Cię Radku , też jestem z Krakowa. Trzymaj się, będzie dobrze.

Gość _unforgiven krk 31 lat
nic nie będzie dobrze...

Gość _unforgiven krk 31
jeżeli nigdy nie było

Gość radek przegryw
NATALIA jesteś ?

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
ale nudne prowo :O Jakbyś tego doświadczyła to w ogóle inaczej byś gadała. Nie przywiązywałabyś do tego uwagi, zresztą zawsze jest coś czego nie można mieć. Tak jest w moim przypadku. Im więcej mam tym mniej mnie to cieszy i jedyne czego chcę to czegoś coraz mniej osiągalnego. Na poziomie materialnym jakim żyję mogłabym kupić sobie wiele, jednak nawet mnie to nie interesuje. Np nie pociąga mnie kupno np nowej torebki wittchena bo teraz wolałabym jakąś od projektanta, a jakbym już taką miała to bardziej bym chchiała mieć taką ze złotymi zamkami, wysadzaną diamentami

Gość radek i natalia
będę miał dziewczynę, będę miał dziewczynę, będę miał dziewczynę

Gość gość D
witam eh ledwo dzień się zaczął a ja już zostałam wyzwana od dziwek, szmat, kurw, śmieci, debilów, tępaków, brzydali, a na koniec usłyszałam, że chcieliby żebym zniknęła i nigdy nie wróciła,a powodem tego było to, że powiedziałam im co czuje gdy mnie tak traktuje, szkoda słów i nerwów, wzięłam już chyba z 15 tabletek, żeby nie bolało mnie tak mocno, a dzień się jeszcze nie skończył i będzie jeszcze gorzej ...

Gość gość D
dodam tylko że jak miałam dziś napad lękowy to oni się ze mnie śmiali i zaczęli ponownie wyzywać od wariatek

Gość _radek
spakuj się i przyjedź do mnie do Krakowa

Gość _radek
naprawdę, ja mówię i piszę CI całkiem serio, słuchaj dzisiaj będę "na kompie" u starych to może się zgadamy na skaype lub GG ? ja bym nawet schudł dla Ciebie i się zmienił !

Gość _radek
ja jestem umysłem jak 20 latek, więc byś się ze mną nie nudziła, a jak lubisz się nudzić to i bym się nudził z Tobą NATALIA JAKIE TO PIĘKNE IMIĘ !

Gość gość
Zgadzam sie za krzywdy musi nadejsc kara. Ja kiedys dostalem od ojca za dzieciaka raz,on teraz dostaje co tydzien.

Gość gość D
Wreszcie ten dzień się już prawie skończył Szczerze to ja nie patrzę na wygląd i na kasę, nie zmieniaj się dla nikogo tylko dla siebie, dla mnie głupota jest robienie wszystkiego by się przypodobać, z jednej strony rozumiem takie zachowanie ale z drugiej widzę ze skoro trzeba się zmieniać żeby nas druga osoba pokokochala nie jest dobre bo nie akceptuje tej prawdziwej osoby tylko wyidealiziwanej pod jej kątem, wiec jak powinien się człowiek zmieniać to w większości dla samego siebie.

Gość _RADEK
NATALIA JESTEŚ ?