Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocieszcie mnie mam taki beznadziejnu humor

Polecane posty

Gość gość

:(:(:(:(:(

Gość gość1002
a dlaczego się smutasz ? ja sie wczoraj smutałam strasznie ale dziś jest nieco lepiej. Powód jak zwykle ten sam -praca

Gość gość
A bo ludzie wkurzajacy z chlopakiem sie juz 2 tygodnie nie widzialam tak mi go brakuje ze oszaleje normalnie. Dlatego wkurzona na caly swiat

Gość gość
Ile macie lat z chłopakiem. Dlaczego nie możecie razem zamieszkać ? Jest piątek wieczór, ja też czuję się bardzo przygnębiona. Ciężkie popołudnie miałam.

Gość gość
Ja 20 on 24. Bo rodzice by mnie zatlukli mieszkanie po slubie itp. a nie chce sie klocic z cala rodzina. To nie tylko ja dzis taka

Gość gość
Pracujecie ? Jesteście samodzielni ? Jeśli jesteście zależni od rodziców to niestety musicie siedzieć cicho, ale jeśli nie...w końcu to Wasze życie. Ja mieszkam z facetem, niestety jest teraz w pracy i będzie tam do rana. Miałam dziś spotkanie z moim podłym bratem, zawsze zepsuje mi skutecznie humor. To człowiek głęboko nienawistny i bardzo toksyczny. Niestety czasami widuję się z nim jak jestem z wizytą u mamy, mama mieszka z moim bratem. Dowiedziałam się też, że w pracy będę miała u siebie na praktyce osobę niepełnosprawną i nie wiem jak mam się w stosunku do niej zachowywać, boję się.

Gość gość
Ja sie jeszcze ucze a on pracuje. Myslelismy nawet zeby zamieszkac razem jego rodzina nie miala by nic przeciwko ale moja... jak mam sie sklocic z moja rodzina bede na utrzymaniu chlopaka a co jesli cos nie wyjdzie musialabym chyba pojsc pod most. to masz nieciekawie ach to rodzenstwo. A do co do niepelnosprawnego to mysle ze zachowuj sie normalnie jak do kazdego czlowieka

Gość gość
A dotego ustalilismy sobie date slubu ja sie balam powiedziec rodzicom ze karza mi z nim zerwac bo tak mi mowili ze jak za bardzo sie zaangarzuje to on przestanie do mnie przyjezdzac. Jak mi sie oswiadczyl postanowilam im o tym powiedziec przez ich reakcje dzien ktory byl dla mnie taki wazny zakonczyl sie plakniem cala noc. Okazalo sie ze siostra chce brac slub w tym samym roku jest starsza o 3 lata odemnie. Musialam przelozyc slub na rok pozniej... niestety nie mialam wyjscia :(