Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynkaQ

zaniedbana dziewczyna,czyli

Polecane posty

Gość MartynkaQ

Witam , Uczęszczam na kurs prawa jazdy, szkolenie prowadzi miły instruktor. (ok. 36 lat) Na szkolenie chodzę normalnie ubrana- sweterek, dzinsy, nie maluję się , bo nie lubię, włosy w kucyk niefarbowane, biżuterii nie noszę, paznokci nie maluję. Nie czuję się zaniedbana- taka sama jak inne. Instruktor nauki jazdy w trakcie jazdy po mieście skomentował mój wygląd mówiąc:'' jesteś młoda ( 18 lat) , a nie dbasz o siebie'' To był życzliwie powiedziany komentarz . Ale jak mam go rozumieć? Moje pytanie do facetów: Jak wygląda zaniedbana dziewczyna wg was? Naprawdę młoda 18tka musi biegać do sklepu/szkoły w makijażu ? Nie wyglądam jak Conhita Wurst! Mam 18 lat, szczupła, buzia przeciętna.

Gość gość
Nie przejmuj się tymi uwagami :) Przeczytaj na blogu ubierajsieklasycznie artykuł STYL „GIRL NEXT DOOR” – UNIFORM. Naturalny i niewymuszony styl dziewczyny z sąsiedztwa może być fajny i kobiecy :)

Gość gość
ten instruktor to jakiś palant, pewnie gustuje w różowych dziuniach z solarium, facet z klasą ceni naturalność, w ogóle co to ma być za komentowanie wyglądu kursantki?

Gość gość
Panowie instruktorzy to w znakomitej większości podrywacze! Olej głupie komentarze, a jeśli się nie skończą masz prawo zmienić instruktora.

Gość gość
może chciał Cię zdołować żebyś nie zdała. Sobie się podobaj a nie takiemu