Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałowa  32

Myślicie o drugim dziecku w najblizszym roku ,dwoch ? Macie wahania ?

Polecane posty

Gość Michałowa  32

Mam syna 2,5 roku. Maz ma 40l a ja 32l. Maluch pojdzie od wrzesnia do przedszkola na 5 godz. Troche odsapne. Z jednej strony odzyje bo nikt mi przy dziecku nie pomagal, a z drugiej strony im sie to odwleka tym pozniej sie nie chce.. Nie chce zeby synek byl jedynakiem, a mamy mozliwosci zapewnienia przyszlosci dzieciom. A nie ukrywam ze tez mi sie teskni za takim bobasem co do piersi sie tuli. Sa tu podobnie myslace mamy ? Od wrzesnia chce zrobic prawo jazdy bo. Nie mam jeszcze a to tez usprawni mi opieke nad dziecmi. No i od 2016 byly by starania...

Gość gość
rob co chcesz,po co pytasz o to na forum? nie rozumiem o co Ci chodzi? o to ze maz stary czy ze Ty bedziesz starszawa w ciazy z 2 dzieckiem i masz dylemat? czy o co ? :o

Gość tez czekam na 2016
U mnie bardzo podobnie :) corka 2,5 roku, prawo jazdy w wakacje i starania od wiosny 2016 ( żeby poród wypadł juz raczej w pierwszej połowie 2017) Problemem u mnie jest praca, bo mam jednoosobowa działalność gospodarcza (kursy i szkolenia),którą będę musiała zawiesić i prawdopodobnie po macierzyńskim nie będzie juz szans powrotu.

Gość gość
nie moje dziecko ma 3 lata i nie myślę o powrocie do pieluch itp

Gość gość
Moje ma roki zostanie jedynakiem :-) nie dla mnie pieluchy i zasuwanie z pracy do niani albo od niani do pracy dziękuje :-D