Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale się na mnie wkurzył ojciec pewnego dziecka :)

Polecane posty

Gość gość

Mała dziewczynka, może ze dwa/trzy latka miała, cały czas biegała, głośno się śmiała, piszczała a ja miałam ból głowy po wczorajszej imprezie. Powiedziałam do tych rodziców żeby jakoś uciszyli "to coś biegające i piszczące, bo ja nie mam zamiaru znosić takich nieartykułowanych dźwięków" a ten ojciec do mnie "chyba jestes niepowazna, mam jej buzie moze zakleic czy co" a ja odpowiedziałam "nie wiem, może kaganiec założyć, bo to chyba najlepsza opcja dla szczeniaka " :D Gdybyście tylko widziały jego minę, zrobił się cały czerwony i aż się zaczął trząść. Jego żona podbiegła i go wyprowadziła i wyszli z tamtąd :D A ja niewzruszona się patrzyłam na to przedstawienie. Mam 18 lat i zrobiłam to z czystej złośliwości :):):)

Gość gość
karma wraca

Gość gość
W kagańcu też może szczekać. Ja bym się zgodziła na zaklejenie taśmą ;-)

Gość gość
Chwalisz się czy Zalisz?

Gość gość
Ja bym ci w ten głupi ryj strzeliła i bys sie przestała usmiechac. Nie jestes królewna . Nie pasuje ci to paszoł wont trzeba bylo isc do domu. Myslisz ze wszyscy sie beda tobie podporządkowywac bo pochlałaś i cie głowa boli?

Gość gość
15;11 - wiesz co tutaj mi chodziło przede wszystkim żeby zobaczyć jak zareaguje ten ojciec :) A jego reakcja była wyborna, on się zrobił cały czerwony i się zaczął trząść a ta matka podbiegła szybko i do niego spokojnie, wychodzimy i wyszli :) Dziewczynkę zabrali ze sobą więc cel osiągnięty :D

Gość gość
Czego trolla karmisz toż to coś na kacu ryjka by nie otworzyło z tchorzostwa gdyby ta sytuacja była prawdziwa .Dzieciak się nudzi i opowieśc***isze.

Gość gość
Hihi, kochana, właśnie, że tak powiedziałam :) Na codzień taka nie jestem ale dzisiaj miałam ochotę na małą złośliwość!!! I nie żałuję

Gość gość
to nie jest zlosliwosc tylko glupota ktora chwalisz sie publicznie gratuluje

Gość gość
Czemu głupota?

Gość gość
bardzo dobrze powiedzialas :)

Gość gość
a juz male dziewczynki sa mega wkuurwiajace , ja bym jej kopa zasadzila jak by ojciec nie widzial

Gość Babcia 1
Jeżeli jesteś skacowana to siedz w domu.Wiedziała bym jak ciebie potraktować.Wiała byś aż miło.

Gość gość
Jesli to nie prowo to ja ci się nie dziwie... sama nie lubie dzieci. I fakt, że dziewczynki to takie małe skrzekoty. W sumie jedyne dziecko ktore kocham i lubie to moje własne :-D plus taki że jak był mały to nie piszczał. Spokojny mały facet.

Gość gość
Życzę Ci parówo żebyś któregoś razu na mnie trafiła :) takiego kopa ci zasadze że pod ruska granicą wylondujesz

Gość gość
tak, tak kretyni haha jestescie smieszni, jeden by w morde strzelil, a drugi kopa. smiech na sali odwazniacy, jeden i drugi by mial sprawe w sadzie, odszkodowanie by wyciagnela od was itd itd i byscie sie zesrali! nie kazdy ma ochote sluchac darcia waszych bachorow. wezcie sie za wychowanie prostacy, ale czego sie spodziewac po ludziach z takimi wypowiedziami