Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego uważacie karmiące mm za nieludzkie i niekochające swoich dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Jak brak wam argumentów, to wyzywacie od krów z obwisłymi wymionami. Jak już prosiłam, proszę mnie wyzywać od kotów, psów, małp, delfinów, kangurów, kóz, klaczy i innych ssaków. Powiedzcie kim jest niemowlę pijące ośle mleko? Osiołkiem, kim jest niemowlę pijące mleko psie? Szczeniaczkiem, kim jest niemowlę pijące mleko słonia? Słoniątkiem! A kim jest niemowlę pijące mleko krowie? Małą krową? Więc dlaczego matka karmiąca piersią, jest wyzywana od dojnych krów? Logicznie krowy to matki karmiące niemowlęta krowim mlekiem? A karmiące piersią, są po prostu matkami, z resztą z łaciny mamma to pierś. Możecie zaraz sobie biedne wypisywać i użalać, się ktoś was wyzywa od krów itd ale to tylko odpowiedź na wasze chamskie komentarze dotyczące matek karmiących piersią.

Gość gość
23:40 BZDURY BZDUR KP dotad az skonczyl mi sie pokarm.Biust stal sie zupelnie inny gorszy:(wczesniej bylam 2razy w ciazy i nie kp.biust byl jedrny i serio moglam byc dumba ze po 2ciazach mam taku.3ciaza a konkretnie kp go zmienilo i nie chrzan innym glupott ze jak sie nat.odstawia to piersi nie "wiedna". Zaklamana baba zapewne z obwislym cyckiem to pisze-przykro mi ale musze to dosadbie napisac .Klamczuchy.To wybor kazdej z nas.Z tymi piersiami zyjesz juz do konca zycia,kp to malutki procent tego co dziecku mozesz dac.Nie zaluje chyba kp ale to wyrzeczenie nie ukrywajmy! SA wyjatki i wierze ltore po kp maja ladny biust ale to maly ulamek .Tu na forum na pewno go nie ma:) Co do wyboru ktore lepsze-pewnie ze nat.ale dla polrocznego malenstwa a nie bykow rocznych czy starszych z zebami jedzacych normalne jedzenie.Dla mnie oblesne i przesadzone.I jeszcze te zapewnienia ze te wasze 3letnie kp wplywaja cudnie na wasze sprezyste piersi:)

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, jak to się niektóre mądrzą na temat wyglądu piersi innych osób. Nie widziały, a takie przekonane. A ta od 3 dzieci to już naprawdę mnie bawi. Po 2 ciążach piersi malutkie, jędrne, sterczące i w ogóle boskie, a po karmieniu trzeciego nagle flaki. Ilość ciąży, wiek (wiesz, że elastyczność skóry zmienia się z wiekiem?), nic nie ma znaczenia, bo pani ma swoje zdanie i nic nie dociera. Ciekawe w jakim wieku miała te dzieci, czy między ciążami nie zmieniła jej się waga, ile przytyła w kolejnych ciążach... Oczywiście tu będzie pisać to, co jej pasuje pod tezę, a jaka jest prawda to już inna bajka. I niestety moja miła, są kobiety, które po karmieniu, nawet długim, mają nadal ładny biust. I twoje frustracje tego nie zmienią.

Gość gość
Jesteście nienormalne. Wszystkie. Rozpędzcie się a ściana sama się znajdzie.

Gość gość
Setki aktualnych ofert od osob poszukjacych pracy niani, opiekunki, gosposi Z NaszaOpiekunka.pl możesz skontaktować się z setkami bezpośrednich pracownikow z całego kraju za pomocą kilku kliknięć. Zarejestruj się, aby spontanicznie wysłać swoja oferte bezpośrednio do naszej bazy osob poszukujacych prace na stronie http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp