Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stillalla

On za szybko kończy

Polecane posty

Gość stillalla

Czy to normalne jeśłi facet kończy w 4-5 ruchów? Obecnie współżyję z pierwszym chłopakiem. Ja dla niego również jestem pierwsza.Mamy po 19 lat. Nie są to nasze pierwsze stosunki ale stan jest od prawie 8 miesięcy ;/ Niestety ale nie jest tak jak sobie wyobrażałam. Nie piszcie,że mam go zostawiać bo spotykamy się ze sobą od kilku lat i z takiej głupoty nie będę tego robiła. Czy są jakieś sposoby na to jak to przedłużyć? Chciałabym aby było lepiej.

Gość gość
nie to nie jest normalne. Szczególnie,że nie są to Wasze pierwsze stosunki ( w takim przypadku można to zrozumieć). Czy próbowaliście różnych środków , które mają przedłużyć wytrysk? Są różne prezerwatywy przedłużające stosunek. Jak robicie bez gumy to chusteczki Oc wipes również sa dobre.

Gość gość
Straszne, współczuję Ci :(

Gość gość
zrób mu kręcenie wora tuż przed spustem to mu przejdzie ! :)

Gość gość
Czy jest tak samo, nawet gdy robicie to drugi raz z rzędu? Bo wtedy powinno być dłużej.

Gość Areo
Znajdź sobie starszego i bardziej doświadczonego, co dłużej może. Ja np. mogę przez kilkanaście minut, a mam 34l.

Gość gość
Ale są przecież różnego rodzaju preparaty, "wstrzymywacze" popędu. Opcji jest dużo. Przecież w internetach dużo już na ten temat zostało napisane. Prezerwatywy wydłużające stosunek, żele czy chusteczki nasączone specjalnym preparatem. Nakładasz na członka i tyle.

Gość gość
co to jest za problem ????? problem to dopiero ja mam jak się nie mogę schlapać w jedną godzinę a czasami tak jest płacisz wymagasz a godzina nie starcza ;C

Gość stillalla
Za drugim razem jest tak samo. On po prostu odpocznie pół godziny i za drugim razem równiez kończy. Wiem,że to może być jego wiek ale jednak fajnie byłoby trochę dłużej... Obecnie biorę tableki antykoncepcyjne bo wiecie,że z gumką równiez mieliśmy problem ? Jemu w gumce opadał.. .W gumce nie stoi a bez gumki szybko kończy. O chusteczkach nie słyszałam jeszcze. Czy to jest w aptekach?

Gość gość
Wpisz sobie w google chusteczki OC Wipes to wyskoczy Ci sklep, w którym można je dostać.Nie jest to drogie a moim zdaniem skuteczniejsze niż prezerwatywa. Moj maż wcale nie jest taki szybki ale dzięki tym chusteczkom ma o wiele wiekszą kontrolę nad tym co robi. Moim zdaniem całkiem fajna sprawa tak więc możecie sobie spróbować.Może Wam pomoże ?

Gość Moniś245
Te te takie za 10 zł co są w necie? I jak one działają? Normalnie wcierasz je facetowi w członka? Od niedawna jestem z takim nowym chłopakiem który też jest raczej szybkodystansowcem, zastanawiam się jak go poskromić...

Gość gość
lubię lizac myszkę jest jakąś chętna z pol wlkp?

Gość gośćon35
A ile razy dziennie się kochaćie

Gość acordeon
To faktycznie krótko i widać,że bardzo mocno się podnieca ale jest na to sposób

Gość stilalla
Dwa razy dziennie się kochamy. Jak sie widzimy ( widzimy się tak 2-3 razy w tygodniu).Myślicie,że jakbyśmy to robili częściej to byłoby lepiej? Zamówiłam te chusteczki.Jak przyjdą to napiszę czy zadziałają. Wieczorem spróbuję również z nim jeszcze raz o tym porozmawiać.