Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

McDonald's, KFC, Burger King, a może North Fish? CO LEPSZE?

Polecane posty

Gość gość
Ja tam lubię KFC :) Zinger , Grander czy Twister jest bardzo dobry, kubełki i sałatki tez super :)

Gość gość
a ja tłuszczu sie nie boje jak jem w fast foodzie to sie z tym liczę. Nie chodzę w ogóle na fasfoody tylko jak ktos tu pisal raz na pól roku i wtedy lubie zaszaleć. I jak już widziemy to w takim Centrum Handlowym gdzie McDonald, KC i Burger King sa kolo siebie i bierzemy sobie np z każdego po trochu :D A KFC cenie sobie tylko dlatego że doworzą do domu wiec np raz na pol roku czy rok zamowimy sobie kubełek i po jakiejs kanapce ;)

Gość gość
Prawda jest taka ze z tego wszystkiego to ten North Fish wydaje sie najlepszy bo rybę ktora zyje w wodzie raczej ciezko jest naszprykwoac jakims syfem. Ogolnie ryby powszechnie uchodza za bardzo zdrowe a ich tłuszcz służy niż szkodzi dla zdrowia ;)

Gość gość
Subway to zdrowsza alternatywa takich fastfoodów, a kanapki sa tam pyszne, tylko trochę drogie, ale wychodzą smaczniejsze niż w domu

Gość gość
a ja slyszalam bartdzo zle opinie o praktykach w Subway...

Gość gość
Nie wiem jakie maja tam praktyki, ale mi ich kanapki smakuja i napewno sa mniej tluste niz te kurczaki z kfc

Gość gość
Mi sie subway zle kojarzy bo pamietam ze juz kiedyś w Warszawie mieli stoisko w obsakurnych podziemiach w centrum gdzie kiedyś zawsze smierdzialo moczem i krecilo sie wielu bezdomnych. Temu sobie wyrobilam zla opinie pewnie z góry;)

Gość Pouuu
Ja pracuje w takim obskurnym kebabie i ludzie walą drzwiami i oknami, nie żartuję!

Gość gość
To widać jak takie obskurne budy sa oblegane. Ja bym sie brzydzila wole do sieciowk igdzie sa przepisy ze trzeba myc rece co iles tam itd...

Gość gość
@gość dziś - a ty myślisz, że oni ryby prosto z kutra serwują? Jasne, że są to zamrożone płaty. A poza tym jeśli są to hodowlane ryby to może nie są faszerowane chemią? ;)

Gość gość
A w markecie tez nie kupisz ryby prosto z kutra :P wszedzie jestes skazany na takei zarcie niewiadomo jak przechowywane przed twoim zakupem także nigdy nie mozna byc pewnym ;) ja i tak wole sieciowke niż budy gdzie na penwo dzieja sie cuda na zapleczach jak juz tu ktos pisal...

Gość gość
Bardzo lubie takie zarcie i czasami chodze raz tu raz tu zalezy na co ma mchec i takze omijam obleśne budy z kebabem albo chinszczyzna

Gość gość
UpUpUp

Gość gość
śledzik na raz :P

Gość gość
Ja lubię hamburgery w maku pychotka małe ale dobre-w burger king mi nie smakują