Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowiszka

pisanie prac proposterus

Polecane posty

uwaga! proposterus book to oszuści! wyłudzają pieniądze, pracy nie ma i jeszcze szantażują!

Gość padulka
dobrze, że piszesz. Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić tą firmę: jest naprawdę spoko, moim zdaniem naprawdę fajnie piszą, są słowni, dotrzymują terminów: http://redagowanie-sos.pl/- warto zajrzeć, jeśli ktoś chce mieć dobrze napisaną pracę :)

Podać Wam jeszcze namiary na dobrych złodziei samochodów :P ?

>>>uwaga! proposterus book to oszuści! wyłudzają pieniądze, pracy nie ma i jeszcze szantażują!<<< x Bardzo dobrze robią :D :D :D. x PÓŁGŁÓWKÓW - OSZUSTÓW tępić trzeba :D :D :D.

Gość gość
A ja z nich korzystałem i wszystko było w porządku. Pewnie za madrze napisali i nic nie zrozumiales hahahahhahah Ja ich polecam . Szybko i na czas.

Gość gość
Też korzystałam z nich i się nie zawiodłam :) a z tym pisaniem za mądrze dobre usmialam się. A może się nie obronil i zwala winę na innych, może mieli jeszcze za niego pojśc na egzamin buhahahahha

Gość gość
Rzeczywiście są wporzo, robią swoje i bez komplikacji. Może rzeczywiście blondynka chciała mieć pracę i jej nie skumała :P Sorrki ale nie mogę narzekać -pomogli z pracą z anglika.

Gość gość
Kurcze tez nie mogę zlego słowa powiedzieć o nich. Wszystko przebieglo sprawnie. A może to konkurencja jak to się mowi podrzuca trolla ??(nie ladnie)

Gość gość
Nie ty jedna masz kompleksy. Daj na luz i zmień perspektywę. Wesołych świąt życzę i optymizmu na przyszłość. Ściskam mocno Dawid

Gość episaniecompl
Oferujemy pomoc w redagowaniu tekstów i korektach. Nie bierzemy zaliczek. Na życzenie dołączamy bezpłatny raport antyplagiatowy. Gwarantujemy możliwość bezpłatnych poprawek podczas realizacji zlecenia i po jego zakończeniu. Rozliczamy się etapami. Wszystkie informacje są dostępne na stronie serwisu. Od naszych klientów wiemy, iż z osobami, które oferują pisanie i pobierają przedpłaty kontakt urywa się po zaliczce, albo praca jest zlepkiem informacji z internetu na zasadzie kopiuj-wklej. http://www.episanie.com.pl/

Gość gość
Dzień dobry, jestem studentką pedagogiki oraz administracji i oferuję pomoc w pisaniu różnorodnych tekstów. Pomagam w pisaniu prac z następujących dziedzin: psychologia, pedagogika, administracja, prawo, socjologia, turystyka, media, zarządzanie, a także resocjalizacja. Przygotowuję DARMOWE propozycje tematów prac, plany oraz konspekty, a także służę bezpłatną poradą w zakresie doboru literatury. Udostępniam za darmo także ksero materiałów, z których opracowuje tekst. Pomagam również w pisaniu prac METODOLOGICZNYCH (EMPIRYCZNYCH)! E-mail: studentkapomocwredagowaniu@onet.pl