Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co warto zobaczyć i zwiedzić w Warszawie? popularne i nietuzinkowe miejsca

Polecane posty

Gość gość
Nic. Warszawa jest brzydka. No może łazienki są warte uwagi. W Krakowie jest o wiele piękniej i mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzania.

takie parki jak łazienki w warszawie to ja mam za oknem. Nic specjalnego. idz na nowogrodzką 44.

Gość gość
W Krakowie jest o wiele piękniej i mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzania xxx w Krakowie ładne jest tylko scisłe centrum, stare miasto, reszta to kupa i wstretne blokowiska i osiedla domów nic specjalnego

Gość gość
Ja lubię jak gdzieś jestem to zwiedzić chociaż chwilę z przewodnikiem. Zawsze to na początku powie co i jak poopowiada, a potem można już samemu pochodzić i pooglądać. W Wawie byłam w łazienkach z przewodniczką z www.poznajwarszawe.com bardzo fajnie opowiadała o romansach i takich różnych ciekawostkach :-) całkiem inne wspomnienie niż pochodzenie po parku dla idei :-)

Gość gość
Na naturystyka com są jeszcze dwie plaże naturystów do odwiedzenia.Dla gejów na wale Miedzyszyńskim.Dla naturystów na wale zawadowskim.

Gość gość
te najpopularniejsze, a najpiekniejsze zarazem pomoze Ci odnaleźć mobilny przewodnik turystyczny mtourist, polecam Ci go serdecznie.

Gość gość
warto na bieżąco obserwować co się dzieje w Warszawie, można kupić np. jakąś gazetę z informacjami na temat warszawskich wydarzeń kulturalnych i innych, dobrym tytułem jest http://rytmwarszawy.pl/

Gość gość
Zobaczcie na co możecie liczyć już niedługo w stolicy https://kapsulahostel.pl/pl/ Zerknijcie sami….Ja pierwsza ciekawska ustawię się w kolejce na nocowanie. Myślę, że to naprawdę dobry pomysł.