Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadające włosy

Polecane posty

Gość gość
Raz się zainwestuje w szampon i można stosować przez jakiś czas. Taki zabieg drogi i też nie wiadomo czy zadziała.

Gość gość
Samo słowo zabieg wywołuje u mnie złe skojarzenia.

Gość Iguana1
Od roku walczyłam z wypadającymi włosami. Stres w pracy potęgował ich wypadanie. Rzuciłam pracę ale włosy wypadały dalej. Próbowałam wszystkiego ,a efektów dalej nie było. Dopiero po tabletkach Vitapil moje włosy zaczęły wracać do normaloności.

Gość gość
Szampony mają często naturalne składniki a w przypadku zabiegu, ciężko jest mówić o jakiejkolwiek naturalności.

Gość FlankUs
Przejrzyj ofertę Chantal, znajdziesz tam dobre maski i odzywki regeneracyjne.

Gość gość
A w to Senso Duo całe to nie moa odżywki? Chyba sprawię sobie prezent na święta i zamówię to.

Problem z wypadającymi włosami można rozwiązać decydując się na zabieg przedłużania włosów. Jeśli jesteśmy bardzo przywiązani do naszych włosów i źle czujemy się w krótkich można skorzystać z usług Greta Lenths, (apps.greatlengths.pl) Wbrew pozorom to świetne rozwiązanie, a tym bardziej trwałe, bo to jeden z trwałych zabiegów :)

Gość gość
do 11.09 Maciejka25 co za głupia baba z ciebie

Gość gość
Jestem tradycjonalistka, żadne zabiegi. Tradycyjnie to jakiś szampon lub odżywka.

Gość nicelady
Polecam sprawdzić poziom żelaza we krwi. U mnie to było przyczyną naprawdę intensywnego wypadania włosów. Miesiąc łykania żelaza w tabletkach i problem się rozwiązał :) Przy okazji kobietki, zapraszam Was na www.nicelady.pl .Jest to mój niedawno założony blog poświęcony nam - kobietom, związkom, relacjom, a także poniekąd zdrowemu lifestyle'owi :) Jestem ciekawa, czy to co piszę jest tym, z czym możecie się utożsamić, dlatego jeżeli ktoś chętny - czekam ! :)

Gość gość
Myślę że jeśli komuś wypadają włosy, to już za dużo nie jest w stanie pomóc. Myślę też że procesu nie da się odwrócić ale może chociaż da się go spowolnić.

Gość ahs3
Eee ja myślałem że mam to po tacie bo również mój tata w młodym wieku tracił włosy ale ja nie mogłem się z tym pogodzić i zamówiłem sobie Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl

Gość gość
Bardzo dobrą reakcję miałam na Elastabion od Floslek. Włosy były lepsze po 10 dniach używania

Gość Steevens
Wszystko zależy dlaczego wypadają. Dobrze znaleźć przyczynę. Mi po chorobie bardzo pomogła kuracja prosalon med, taka właśnie dla łysiejących desperatów od Chantal.

Gość jasminder
Oczywiście, że łysienie można wyleczyć, nawet łysienie plackowate. Ważne jest tylko, żeby odpowiednio wcześnie zareagować i uzbroić się w cierpliwość. Różne przyczyny będą wymagały różnego leczenia.

Gość gość
Mnie bardzo pomogły plastry dermastic. Jeżeli jeszcze nie próbowałaś to popytaj o nie koniecznie w aptece. Taka kuracja trwa 8 tygodni, a plaster przyklejasz na czoło albo na kark, wyłącznie na noc. Nie dość, że łatwe to jeszcze bardzo skuteczne.