Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem piekna młoda i bogata, a wy? żal mi was tłuste kwoki bez matury.

Polecane posty

Gość gość
A mężuś zdradza cię z Twoją najlepszą koleżanką tylko, że ty nic o tym nie wiesz. Za rok kopnie Cię w dupę i zobaczymy jak wtedy zaśpiewasz. A przy okazji: dostałaś już kiedyś po ryju?

Gość gość
co za prostaczka zalozyla ten temat :) młoda, piekna i "wykrztałcona" i "obyciem" i umiejejejąca jeść beze "łszką i widelcem" oraz z maturą :) prostaki bez pasji

Gość gość
prowo, osoby z klasa i wyksztalcone nie afiszuja sie na przecietnym forum takim zyciem :) autorka ma wybujala fantazje. :) Ciekawe to zycie, skoro ma czas na kafe hehehe

Gość gość
a ja mam wszystko, jestem na macierzynskim i robie obiady, tłuke kotlety bo kocham moja rodzinke. Czego mi potrzeba wiecej do szczescia ;) nie widzepotrzeby chwalenia sie swoim ststusem majatkowym hehehe

Gość gość
Autorko i co jak było na kolacji?? jedynego czego ci zazdroszczę to tego że masz panią do sprzątania no i własny dom

Gość gość
Juz widze ze kardiochirurg ma tyle wolnego, Pozatym po Twoim stylu pisania mozna wnieść zes prostaczka a nie wykształcona paniusia.

Gość gość
Autorka ma zabawę, robi sobie jaja, a wy się podniecacie :P Ech głupie kafeteriuszki :P

Gość gość
Jakas baba z nudow was podpuszcza a wy sie pienicie

Gość gość
jesteś piękna, młoda, bogata, fikcyjna i nieciekawa. ;)

Gość gość
alez my tez mamy z niej bekę. i jak autorko kolacja w Hiltonie pewnie byłas z prezydentem nono :D

Gość gość
a takich tematow bedzie wiecej bo wakacje sie zaczely ale jak wam sie nudzi to odpisujcie :)

Gość gość
Droga autorko, przez 5 lat pracowałam w niemczech jako niania 4 ki dzieci u milionerow. O ile na poczatku zazdrosciłam im zycia w 900 metrowej willi z basenem, kinem, sauną, siłownia, placem zabaw,wakacje 4 Razy do roku gdzie za sam hotel dla 9 osob potrafili zaplacic 60 tys euro a drugie tyle wydac na przyjemnosci(Właśnie sprzedaja jedna wille w Berlinie , skoro jestes taka bogata to cie polece, jedyne 15Mln euro po znajomosci hehe) to juz po kilku miesiacach pracy zrozumiałam, ze mam wspaniale zycie i NiGdy bym sie z nimi nie zamieniła. Przez 5 lat pracy, dzieci nigdy nie odwiedził zaden kolega czy kolezanka bo wszyscy znajomi sa niewystarczajaco dobrzy(czyt.bogaci),dzieci codziennie zawozone i odbierane ze szkoly przez szofera, zero kontaktu z normalnym swiatem, ojciec wiecznie poza domem w rozjazdach po calym swiecie, matce wlasciwie zostaly tylko ciagle wizyty u fryzjerow i kosmetyczek, zestrachana bo wlasnie jej kolezanke zostawil maz, wiec robi wszystko co moze zeby nie podzielic losu kolezanki bo maja podpisana intercyze.Kazde dziecko ma swoj pokoj z lazienka, wiec wlasciwie kazde siedzi u siebie, czeste oficjalne kolacje z bogatymi biznesmenami gdzie wszyscy sztuczni i nadeci. Jak czasem zostaje sama z dziecmi w domu, wtedy zachwuja sie jak spuszczone ze smyczy, biegaja po calym domu, myzyka na full. Jak na nie patrze,.to teraz mysle ze mialam najwspanialsze dziecinstwo na wsi,gdzie trzeba bylo latem pracowac w polu przy sianie czy zniwach, ale rowniez caly dzien biegal czlowiek po drzewach z kuzynostwem, nikt mi nie dobieral przyjaciol, a teraz mam cudownego meza ktoremu ufam i sie nie boje ze mnie zdradza. Tak wiec nie zaimponujesz mu Twoim zmyslonym zreszta zyciem, bo jakbys rzeczywiscie miała tyle kasy to rowniez miałabyś klase, a tak to ci słoma z butow wystaje

Gość gość
Gość powyżej złote słowa :)

Gość gość
A ja pracuje w sanepidze i od tego czasu nie jadam w restauracjach.

Gość gość
Do autorki : Po pierwsze kochana wykształcony człowiek nie pisze takich głupot :)...skończyła prawo i wypisuj***aki, to raczej po filozofii jest.

Gość gość
wiesz co mogla skonczyc prawo i byc kretynka, pracuje w sadzie i niestety sedzia czy prawnik potrafi byc gorszym debilem i chamem od zatrudnionych tam sprzataczek(nie to ze bym miala cos do tych pan chodzi raczej o fakt wykonywania zawodu czy ukonczenia szkoly do typu osobowosci :) )..

Gość gość
Autorka uważa się za damę a to tylko zwykły PUSTAK !!!! Takie moje zdanie chuj kogo obchodzi za przeproszeniem gdzie idziesz? Niedlugo sie pochwali ze sie zesrala a przepraszam takie jak ona kupy nie robia zapomnialam :p

Gość gość
"Jestem piekna młoda i bogata", do tego bezgranicznie głupia :D

Gość gość
To tylko potwierdza jakie kafeterianki są głupie specjalnie. Piszecie te filozofie i morały jakby ją to obchodziło. To takie samo prowo jak tej sexi kotki (czy jakoś tak) kiedyś tam i też przez 100 stron babie która z was się śmiała udowadniałyście jakie macie wspaniałe życie i tłumaczyłyście się, że nie jesteście grube i bez matury. Serio kretynki z was.

Gość gość
autorka? ostatni post? Typuje jako autor faceta , który ma teraz niezła banię:d

Gość gość
I masz rację

Gość gość
Setki aktualnych ofert od osob poszukjacych pracy niani, opiekunki, gosposi Z NaszaOpiekunka.pl możesz skontaktować się z setkami bezpośrednich pracownikow z całego kraju za pomocą kilku kliknięć. Zarejestruj się, aby spontanicznie wysłać swoja oferte bezpośrednio do naszej bazy osob poszukujacych prace na stronie http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp

Gość gość
Z NaszaOpiekunka.pl możesz skontaktować się z setkami bezpośrednich pracowników z całego kraju za pomocą kilku kliknięć. Setki aktualnych ofert od osób poszukiwanych pracy niani, opiekunki, gosposi Zarejestruj się, aby spontanicznie wysłać swoja oferte bezpośrednio do naszej bazy osob poszukujacych prace na stronie http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp

Hahahaha!!!!!!!!! A ilu masz prawdziwych przyjaciół i jak żyjesz z własną rodziną??? Współczuje dziecku, bo pewnie nauczysz go być takim samym chamem i prostakiem jak Ty. Co z tego, że masz pieniądze i wykształcenie, skoro odpychasz ludzi już tym co piszesz. Nie otwieraj ust, bo wstyd mi za Ciebie, jako że jesteś Polką.............

Gość gość
a ja stara , brzydka i biedna :) :) :)

Gość gość
i po drinku nianie zwolnisz i bedziecie sie dizeckiem zajmowac? to do opieki trzeba zglosic

Gość gość
Osoba która sobą coś reprezentuje nie wypisuje takich głupot,bo i po co? To co mam to mam i niezamierzam się tym chwalić ani żalić. Żal mi Ciebie pewnie masz pogórkę a życie cie nie rozpieszcza. Spełnienia marzeń!

Gość gość
Kto bogaty marnuje czas na kafe? :D Aż mi oczy wyszły na ilośc osób które autentycznie kierują swoją wypowiedź tej prowokatorce. Czy wy we wszystko wierzycie? Bo niektórzy autentycznie rozpisują się a przecież to temat fikcja.