Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość King Brus Li Karate Mistrz

Amelia

Polecane posty

Wczoraj wieczorem siedziałem przed TV czekając wieczorem aż skończy mi się pichcić dzisiejszy obiad i tak z braku laku obejrzałem sobie Amelię. Film sam w sobie cienki jak psita węża, ale najszła mnie taka myś, że w sumie to fajnie byłoby takie przeżycia przeżyć - tajemnicza kobieta, poszukiwania, potem romantycze aż do wyrzygu spotkania, spacery i temu podobne pierdoły. Zero przejmowania się czymkolwiek. A zamiast tego codzienny kierat - 6 rano budzik, prysznic, śniadanie, przedszkole, szkoła, 8 godzin w fabryce, szkoła, przedszkole, obiad, lekcje, cośtam porobię, kolacja, prysznic, wyro. I abarot rano to samo, 5 dni w tygodniu, 52 tygodnie w roku. Z niewielkimi tylko odstępstwami od normy.

Teraz jestem trochę zajęta, ale jak chcesz, to potem mogę poudawać taką, no wiesz... polską Amelię, która pragnie Cię odnaleźć tylko po to żeby przylgnąć do Twoich ust.

Och jej, och jej! Ale będziesz zostawiać plakaty na dworcu? ;

Gość Polska Emalia
Będę polską Amelią-Emalią. Będę zostawiać Ci kanapki z salcesonem w sklepiku za rogiem z dołączonym bilecikiem, na którym widnieć będzie, każdego dnia, inna sentencja o Twojej z******tości. Oczywiście mojego autorstwa. Zresztą, sam zobaczysz...

Jeśli będzie to salceson ozorkowy, to roważę opcję oświadczyn nawet.

Gość gość
Hahaha Fajny masz styl pisania. Się uśmiałam :-)

I bardzo dobrze! Nie ma co płakać. Szczególnie nad salcesonem :)

Gość Polska Emalia
Skoro tak, to postaram się zdobyć jakiś inny. Nawet najlepsze udawanie ma swoje granice. Nie jestem masochistką.