Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kulturą mężczyzn

Jaki najbardziej chamski tekst słyszałyście od facetów?

Polecane posty

Gość gość
Jakiś gowniarz do mnie.. R*u* chasz sie czy trzeba z tobą chodzic?:/ strzelilam mu w pysk.

Gość gość
Kocham was :) jestescie zajebiste babki :)

Gość gość
popchnac trzeba

Gość gość
Szok, rece opadaja :( skad w nich tyle chamstwa

Gość gość
Moja kolezanka zawsze spotykala sie z kurdami a oni pozniej sie z niej nabijali ze jej z piczki wali ryba.

Gość gość
Moj facet oglądając teledysk: ale piekne nóżki ....

Gość gość
Syn mojego męża(wtedy gnojek mial z 7 lat) gdy bylam w 9 miesiącu ciazy mowi do mnie "kiedyś lepiej wygladalas".

Gość gość
Faceci zawsze widza wady u kobiet a u siebie nigdy, a im pachną fiuty? Umyte fiuty bardziej smierdza niz tydzien nieumyta pipunia

Gość gość
Kiedys lepiej wygladalas hahahaha ale dobre , sikam , ale ci maly gnojek przywalil tekst

Gość gość
00:23 no przywalil,chociaz nie wiem co do końca mial na myśli bo w ciazy urosl mi tylko brzuch nic wiecej:) reszta zostala taka sama.heh

Gość OnyxOwa
Kiedy rozstałam się ze swoim byłym co pewien czas jeszcze do mnie pisał najpierw się obwiniał i nazywał kawałem c**ja by chwilę później nagle zmienić temat i napisać, że jestem przykra, jak mógł w ogóle ze mną być. Do tej pory chyba mój pech się utrzymuję bo bardzo często, coraz częściej trafiam na mężczyzn którzy prędzej czy później mówią "ale bym Cię wy**chał" o dziwo nigdy nie byłam wulgarna jeśli chodzi o wygląd, sposób bycia itd. więc zastanawiam się skąd takie podejście... Do tego dochodzą przykre komentarze koleżanek-jestem szczupła i zawsze byłam taka moja uroda-od moich "koleżanek" głownie z pracy nigdy nie usłyszałam nic dobrego choć przyznam szczerze ja kiedy widzę, że któraś dobrze wygląda nie szczędzę komplementów, słów uznania jednak jak widać kobiety są łase na komplementy i zazdrosne kiedy ktoś wygląda lepiej ;)

Gość gość
"Fajna ma d**e, ciekawe, jaka z mordy" (szłam z przodu) albo pewien ciapaty w niemczech powiedział ze jestem brzydka i polska d***** bo nie dałam się poderwać i kazałam mu się zamknąć. Młodzi kolesie.

Gość gość
Jak miałam 5 lat a moja mama 29 to jakiś pijak w parku powiedział do niej "daj łapę stara babo"

Gość gość
Mój chłopak podczas kłótni "a bez makijażu wyglądasz jak gowno"

Gość gość
Jacyś gówniarze w tramwaju "Aż tyle nie wypije". Chciało mi się wyć! :(

Gość gość
Mój eks szedł za mną w sklepie i spytał "dlaczego nie ćwiczysz na wf-ie?"

Gość gość
W gimnazjum prowadziłam z koleżanką lekcje u młodszej klasy i w 1 ławce jakiś gówniarz cały czas mi przerywal ze jestem pasztet

Gość gość
zasłyszane: jakaś kobieta powiedziała o sobie głośno ''jak zechcę to tylko pstryknę palcami i wszyscy faceci będą za mną latać''. narcyzka to czy co ???

Gość gość
ha ha, dobre. Już kit z jakimiś prostakami z ulicy, ale kvrwa, żeby chłopak tak do swojej dziewczyny mówił... Oglądają te por.nole i później im się pier*olą kanarki w głowie, jakby oni ze swoim wiszącym dzyndzlem byli tacy atrakcyjni... Ja od swojego chłopaka (już ex) chyba najbardziej co mnie uraziło to, że jestem beznadziejna, a co bardziej wpieniło podczas sprzeczki, (jakoś tak) że "jakoś nie przeszkadza ci jak coś innego w ciebie wchodzi" czy wkładam, argument w ogóle z d**y :) daj im palec wezmą całą rękę

Gość gość
dlaczego nie śpicie o tej porze?

Gość gość
To akurat nie był tekst tylko totalne chamstwo. Przyjechałam do Katowic na studia, ledwo wyszłam z dworca, przebiegł jakiś dres i uderzył mnie parowka w twarz.

Gość gość
Masakra. Cos mi sie przypomnialo. Zazdrosna koleżanka nastawila chłopaków z osiedla przeciwko mnie i mówili na mnie za plecami parowa. Bardzo to przeżywałam.

Gość gość
wychodzi na to że z twej koleżanki jest parówa. olej ją niech się buja.

Gość gość
a ja pracuje w Niemczech i kiedys przyszedl do pracy Polak te Slaska i do mnie mowi: Ana,Ana pokaz mi kulana a jo ci pokorze pustawionygo

Gość gość
Kiedyś liceum jeden typ do drugiego z pogardą w głosie, oceniając przechodzące dziewczyny w tym mnie: qvrwa, same piękności! Pod sklepem jeden gnojek trąca drugiego łokciem i mówi: ej, popatrz , drugi odpowiada: nie ma na co. Typy w wieku 18 lat. Więcej chamskich tekstów sobie nie przypominam.

Na niektóre teksty to nie wiem po co się obrażacie, ale jak Wam kilka bliskich osób mówi, że jesteście grube to może zamiast focha zróbcie coś ze sobą?

Gość gość
Mieszkam w miasteczku akademickim i co chwilę można usłyszeć seksistowskie teksty od "studentów" :O a jak wieczorem wracaja z imprezy to juz w ogóle np: - o jaka blondyna, pokaż cycory - to co zaciągamy w krzaki, jabiemy w leb i nigkt sie nie dowie? (to niby miał być żart) - nawet fajna z ryja - weź go do buzi bo za chwile cię pobrudzi - o patrz kolejna prostytutka, za ile? czemu nie chcesz powiedzieć, za darmo?

Gość gość
Ponad 10 lat temu, a gdy sobie przypomnę, to mi rzygać się chce. Byłam wtedy w 1klasie liceum, do szkoły musiałam dojść przez duży park. Zimą, wcześnie rano, więc ciemno i pusto a tu wyskakuje jakiś koleś koło 40 i pyta ile mam lat, ja zaskoczona odpowiadam, że 16,a ten oblech " wiesz z przyjemnością wylizalbym twoje dwie dziurki " trzymał mnie za rękę i nie chciał puścić. Na szczęście pojawiły się takie trzy babeczki, które codziennie tamtędy chodziły i się sploszyl.

Gość gość
Miasteczko studenckie AGH? dzicz :D