Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baciabella98

Wczesna ciąża.

Polecane posty

Witam, mam problem, mianowicie ostatnio zrobiłam 2 z kolei test ciążowy(jeden 2 tyg temu, drugi wczoraj rano, na obydwóch wyszło,to samo-dwie kreski) Tylko, że nie mam znacznych objawów, fakt nie mam miesiączki, mam bóle podbrzusza brzucha, nie mam również apetytu! Nie wymiotuje, więc nie wiem dlaczego, odpycha mnie wręcz od jedzenia, jak już coś zjem, to czuje jakbym miała zwymiotować, ale nie mogę. Mam się martwić? Mam 18 lat.

Gość gość
Każda kobieta ma inne objawy, niektóra ma apetyt i wymioty a inne brak apetytu i brak mdłości. Skoro wyszły dwie kreski i nie masz miesiączki to jesteś w ciąży :) Gratuluję i idź do ginekologa to potwierdzić :)

Gość gość
to normalne objawy ciąży,powinno minąć za jakiś czas

Gość gość
A bóle podbrzusza to normalne, rozciąga się macica :)

Gość gość
Mnie też bolało podbrzusze i piersi.Na początku nie miałam żadnych innych objawów.W drugim miesiącu zaczęły się dopiero mdłości.Jeśli 2 testy wyszły pozytywnie,nie masz okresu to pewnie jesteś w ciąży.Potwierdz najlepiej to u lekarza.

Mam nadzieje, że jestem! :) Nastawiłam się na ten fakt. Na dniach mam wizytę u ginekologa, przekaże wieści co i jak po badaniu! :)