Gość beatkaatka Napisano Maj 15, 2019 Ja potrzebuję coś wydrukować czy skserować na tyle rzadko, że korzystam z pobliskiego punktu Strefa Xero www.strefaxero.pl przy Grójeckiej. W zupełności mi wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Maj 15, 2019 U mnie sprawdzili się a3extra.pl - doskonała oferta, pełen profesjonalizm i realizacja na najwyższym poziomie w terminie. POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Maj 15, 2019 U mnie sprawdzili się a3extra.pl - doskonała oferta, pełen profesjonalizm i realizacja na najwyższym poziomie w terminie. POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dana Napisano Maj 22, 2019 Od długiego czasu wspólpracuję z a3extra i mogę przyznać bez bicia, że robią doskonałą pracę. Mają szeroki wachlarz opcji, a dodatkowo są niezwykle elastyczni względem potrzeb klientów, dlatego jestem przekonana, ze moja firma jeszcze długo będzie korzystała z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Czerwiec 26, 2019 Polecam drukarnię Fingerprint. https://www.fingerprint.pl Do tej pory korzystałam z wielu drukarni jednak z tej jestem zadowolona najbardziej. Zawsze miło i sprawnie. Wydruki najwyższej jakości. I to jeśli chodzi zarówno o wydruki czarno białe jak również i wydruki kolorowe. Super kontakt, na miejscu mają profesjonalne studio graficzne, które jest w stanie opracować projekt wizytówki czy ulotki ( w lepszej cenie niż agencje reklamowe). Ceny niższe niż w innych znanych mi drukarniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Napisano Lipiec 8, 2019 U mnie genialnie sprawdza się a3extra - drukarnia internetowa o bardzo kompleksowej ofercie i świetnych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Napisano Lipiec 8, 2019 U mnie genialnie sprawdza się a3extra - drukarnia internetowa o bardzo kompleksowej ofercie i świetnych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sebastian Napisano Lipiec 8, 2019 Ja również korzystam z a3extra i jak dotąd nie ma żadnych zastrzeżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kondzio Napisano Lipiec 8, 2019 A3extra to rzeczywiście bardzo fajna alternatywa - bez wychodzenia z domu można zamówić świetne realizajce i w dobrych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mannieq Napisano Lipiec 18, 2019 Na druk offsetowy i cyfrówkę polecę tę drukarnię: http://www.drukarniakid.pl/pl/oferta - są z Wrocławia, bardzo dobra jakość druku i rozsądne terminy nawet przy większych zamówieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukas Napisano Lipiec 24, 2019 Moim faworytem wśród drukarń jest a3extra. Mają świetną ofertę i bardzo atrakcyjne ceny, a przy tym bardzo dobrą jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dani Napisano Lipiec 24, 2019 Doskonale sprawdza się w mojej firmie a3extra, gdzie robimy i koszulki z nadrukiem i ulotki i banery, a także roll upy i plakaty. Szeroka oferta pozwala w jednym miejscu zamówić kompleksowo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 31, 2019 Zdecydowanie najlepsi w tej dziedzinie jest Copygeneral. Wygrywają konkurencyjną ceną oraz podejściem do klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wera Napisano Sierpień 16, 2019 Najszybciej właśnie w sieci można tanie takie oferty znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Kalicka Napisano Sierpień 21, 2019 Zdecydowanie Kordes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikos Napisano Wrzesień 5, 2019 Co do namiarów na dobrą i niedrogą drukarnię to u mnie się sprawdza drukarnia OferPress z Lublina. Mega dobra jakość druku, dobre odwzorowanie kolorów plus terminowość. Mają druk cyfrowy, offsetowy, wielkoformatowy i rolowy, także działają kompleksowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michalina Napisano Wrzesień 10, 2019 Jestem z Krakowa, ale preferuje drukarnie online, ostatnio odkryłam a3extra.pl i jestem zachwycona jakością i różnorodnością możliwości jakie oferują. Zamawiałam już koszulki z nadrukiem i haftem, fatruszki i kamizelki odblaskowe dla przedszkolaków. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madga Napisano Wrzesień 23, 2019 Kierując się opiniami również postawiliśmy w firmie na a3extra.pl i o dziwo sprawdzili się extra! Myślę, że będzie to długofalowa współpraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka90 Napisano Wrzesień 27, 2019 Enveloper.pl - świetne ceny mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 29, 2019 A współpracował ktoś z drukarnią Kursor we Wrocławiu? Podobno są jedną z najlepszych. Zależy mi na druku offsetowym. Kogo polecacie jeżeli chodzi o druk offsetowy we Wrocławiu? Dajcie znać. http://drukarniakursor.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolek Napisano Październik 10, 2019 Mam spore doświadczenie w realizowaniu różnych druków, gdyż na różne sposoby promuję swoje produkty. Ostatnio zamawiam w a3extra.pl gdzie dostaję piękne realizacje szybko i tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2019 Wszystkim osobom mieszkającym we Wrocławiu, które rozglądają się za dobrą i niedrogą drukarnią polecam prooffice.com.pl Korzystam z ich usług regularnie i zawsze spotykam się z profesjonalną obsługą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Napisano Październik 21, 2019 Korzystałam tylko i wyłącznie z drukarni Estilab w Opolu. Zajmują się głównie drukowaniem etykiet samoprzylepnych, działają ekspresowo i mają dobre ceny. Ze swojej strony mogę ich polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwka2 Napisano Październik 21, 2019 Gorąco polecam drukarnię cyfrową Estilab. Szybko i tanio, a co najważniejsze z niesamowitą precyzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wera Napisano Październik 24, 2019 ja polecam Estilab z Opola, są najepsi jesli chodzi o drukarnię cyfrową i drukowanie etykiet samoprzylepnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alikia Napisano Październik 30, 2019 Moja firma współpracuje od jakiegoś czasu z a3extra.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Drukowame materiały trafiają do nas szybko i w super jakości, a wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KatolinaN Napisano Listopad 7, 2019 Ja drukuję stacjonarnie w punkcie http://www.drukarniakid.pl/ dobra jakość i szybka realizacja. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Listopad 12, 2019 Korzystam z Estilaba- tam jest szybko, tanio i jakościowo. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Becia Napisano Listopad 18, 2019 Bardzo fajna jest drukarnia cyfrowa Estilab, która zajmuje się drukowaniem etykiet samoprzylepnych. Działaja szybko i konkretnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach