Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew 6 tygodni po porodzie. Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. W czwartek mija mi 6 tygodni od porodu. Około trzeciego tygodnia połogu odchody połogowe były żółtawe, stopniowo zanikały i nagle pojawiła się krew. Myślałam, że to okres jednak trwa to do teraz (ponad 2 tygodnie). Kilka dni temu przez około 3 dni krwawienie było bardzo obfite, gorzej niż przy miesiączce. Parę razy wszystko prawie zniknęło aż tu nagle znowu krew. Nie mam żadnych bólów, gorączki, a krew jest żywo czerwona czasem ze skrzepami. Nie karmię piersią. Pojutrze mam wizytę u ginekologa. Miała tak któraś ? Z góry dziękuje.

Gość gość
ja tak miałam prawie przez 10 - 11 tygodni po ciazy, jak juz bylo widac ze bedzie upragniony koniec pologu to znowu krew sie lala okropnie, bylam u gin i bylo wszystko idealnie

Gość gość
Moje krwawienie popologu trwalo ponad 6tygodni. I to po cc. Myslalam,ze juz koniec az tu nagle znowu sie rozkrecalo. Co prawda nie bylo gorsze niz przy miesiaczce,ale byla to krew. Moze dostalas okres?

Gość gość
Też jestem po cc. Nie, okres raczej odpada. Już mam dość tego... narobię sobie nadziei, że w końcu koniec, a po godzinie znowu bęc.

Gość gość
Jesli nie karmisz piersia to jak najbardziej moze byc okres. Zwykle przychodzi po5tygodniach od porodu. U karmiacych roznie.Ja karmilam po cc i dostalam po 14 tygodniach.