Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka16

Jaka fryzura będzie mi pasować ?

Polecane posty

Gość księżniczka16

Hej . Mam dość trudne pytanie , któro brzmi jaką mogła bym dobrać fryzurę do swojej urody . Czoło mam wysokie , zakola , zielone oczy , jasną cere ale z rumieńcami . Twarz jest okrągła i pyzata . Posiadam też podbrudek aczkolwiek nie widać go jeśli siedzę prostu . Włosy mam biemnego blondu i falowane , a na końcówkach loczki . Chciałabym uzyskać jakieś wskazówki dotyczące lepszego wyglądu poprzez zmianę fryzury . Myślałam nad ścięciem włosów tak do ramion i pofarbować na taki krwistp-rudy kolor . Mogłabym zarezykowac i czy pasowałony mi ?

Gość Milkka22
Najlepiej iść do dobrego salonu np tu http://studiourodysophia.pl/fryzjer/ i poprosić o dobranie. Pokażą Ci na przykładach co pasuje co nie i ewentualnie jaki kolor dobrać. ktoś kto Cię nie widzi raczej Ci dobrze nie doradzi.

Gość gość
wiesz najlepiej jakbys poszla do fryzjera i po prostu zapytala co moze Ci zaproponowac i w czym bedziesz dobrze wyglaadac, w warszawie jest jeden taki salon fryzjerski, który jest godny uwagi www.cortedelsole.pl :)

Najlepiej udaj się do specjalistów, którzy dobiorą zarówno fryzurę, jak i kolor. Ja nie wiedziałam jaki kolor wybrać i w wyborze pomogła mi fryzjerka, pani Ania, która pracuje w salonie Vici w Krakowie. Pani Ania dobrała odpowiedni kolor i wykonała na nim genialny flamboyage, dzięki czemu kolor wygląda bardzo naturalnie :)

Gość gotuje
Pani Ania z http://www.vici.clinic/ jest najlepsza. Dobrała mi zarówno fryzurę, jak i kolor. Wszystko razem komponuje się pięknie :) Polecam ją serdecznie :)

Gość sandra1968
Moim zdaniem najlepszy salon fryzjerski to Vici Clinic, a w nim Pani Ewelina Miś. Genialna fryzjerka, nigdy jeszcze nie wyszłam od niej zawiedziona. Najbardziej podobało mi się sombre - naprawdę super.

Gość gość
Najlepiej idź do profesjonalnego stylisty fryzur, który przeanalizuje twój kształt twarzy, karnację, stan włosa i dobierze Ci do tego odpowiednią fryzurę :) Z całego serca polecam pana Grzegorza Dużego z Shake Your Head w Warszawie. Zawsze kiedy stamtąd wychodze mam bardzo dobry humor a jestem straaaasznie wymagajaca :)