Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 35 latek ma jeszcze szanse na znalezienie sobie fajnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Teraz nawet 25 latki są wszystkie zamężne albo w długich związkach, poza tym wszystkie wolne mają już zobowiązania.

Gość asdfghmjhg
Jeśli ten 35 latek też jest fajny a nie jakiś nieudacznik skąpiradło któro trzyma się mamusinej spódnicy, nie ma piwnego brzucha i wszystkie zęby na swoim miejcu i dba o siebie to ma szanse. Jeśli nie spełniasz tych wymagań to zapomnij o fajnej dziewczynie, szyukaj podobnej do siebie nieatrakcyjnej nieudaczniczki.

Gość gość
dziś są małe szanse na fajną dziewczynę niezależnie od wieku mężczyzny.

Gość gość
Autorze uważaj na asdfghmjhg dziś to łowczyni majątków, poluje na kawalerów z własnym mieszkaniem by się wprowadzić i pasożytować.

Gość gość36letni
Do fajnych dziewczyn trzeba podchodzić jak do staranie się o dobra posadę .Jest rekrutacja 100 osób na jedno miejsce i trzeba się odpowiednio zaprezentować,najlepiej skrobnąć coś od siebie na CV.Jak nie wyjdzie to zostaną ci tylko paszczury desperatki psychiczne.

Gość gość
Nie jestem skąpy, ciało mam lekko przypakowane, zęby naprawdę białe ale jestem trochę nieśmiały a sam lubię bardzo śmiałe dziewczyny.

Gość gość
Wiecie, że na portalach randkowych jest pełno ładnych dziewczyn? Po opisach wydają się też fajne. Wiem, bo przeglądałam. Nie żebym szukała sobie dziewczyny, ale patrzyłam jaką mam konkurencję i niestety jest wysoka.

Gość gość
Jak nie jest mamisynusiem, nie mieszka u mamy i nie dzwoni do niej po kilka razy dziennie, ma jakaś pracę, w miarę wygląda to oczywiście ma szanse.

Gość gość
To zależy od tego czy jesteś dziany. Jak jesteś biedny jak mysz kościelna to pozostają do wyboru rówieśniczki samotne z dzieckiem

Gość gość
Nikt nie zapytał, czy kawaler, czy żonaty?

Gość gość
a ja jestem ładną laską, zęby na miejscu , zniewalający uśmiech , nie mam męża ani dzieci, gdzie ci faceci są?? ja się pytam! ;)

Gość gość
żonaty, rozwodnik czy kawaler? A ? a moze znudzony w związku i szuka rozrywki? oto jest pytanie ;)

Gość tu nie chodzi o to by
miec jakas prace, tylko dobra prace

Gość gość
11:45 a ile masz lat?

Gość gość
Raczej nie. Bo jeśli ma 35 lat i nadal jest sam, to on fajny nie jest.

Gość gość
ja mam coś koło tego, jestem sam i czuję się świetnie :D reszta mnie góowno obchodzi i kolo duóopy lata :)🖐️

Gość gość
czyli nie nadajesz sie do zwiazku masz cos z glowa jak nadal jestes solo w tym wieku:o

Gość gość
masz szanse

Gość gość
jest duzo fajnych dziewczyn

Gość gość
gość dziś Raczej nie. Bo jeśli ma 35 lat i nadal jest sam, to on fajny nie jest. x Zgadzam się! Kobiety wolą romansować z żonatymi :(

Gość gość
Już bez żony, nie mam dzieci, jestem 2 lata po rozwodzie spowodowanym zdradą żony.

Gość gość
wolny = niefajny? Faceci się cieszą jak kobieta jest wolna bo do wzięcia a kobiety odwrotnie

Gość Heniuś
Facet w wieku 35 lat powinien być u szczytu swoich możliwości materialnych, fizycznych, intelektualnych i etycznych. Do tego może wyrywać młodsze (mając 25 lat to nawet byłby obciach prowadzić się z gimbusiarą), rówieśniczki - zdesperowane singielki, które same łapią za tyłek i dobierają się do rozporka plus parę lat starsze matrony, młode wdowy itp. dla których taki to ucieleśnienie marzeń. Także do wyboru, do koloru. Ja znalazłem mając prawie 40 a jeszcze więcej fajnych poznałem (i wciąż poznaje). Dziś o 22 mam imprezkę i pewnie znów parę fajnych dziewczyn poznam :) Każdy sam decyduje kim chce być - jeśli ostatnie 20 lat zamiast nauki, treningów, pracy, życia towarzyskiego i samorozwoju spędziło się przed telewizorem i komputerem to teraz trzeba już myśleć o ułożeniu nie życia - ale swojego ciała w trumnie raczej :)

Gość Taki_jeden_964
ma ale tutaj oczywiscie napisza ci ze nie.

Gość gość
hieniuś co to za bełkot?

Gość gość
fakt

Gość gość
Jasne że ma, co ma wiek do tego? A tak poza tym to chyba sam robisz z tego problem, dzisiaj bycie singlem w każdym wieku to już raczej norma a nie przykra przypadłość, ludziom zależy już tylko na pieniądzach to i sami nikogo na poważnie nie szukają. Smutne to ale czasy takie mamy niestety.

Gość gość
chyba nie...

Gość gość
Henius nie wiem kim jesteś Ale pozazdrościć fantazji:D