Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak dobiera sie do mnie w nieodpowiednich momentach

Polecane posty

Gość gość

Kiedys robilismy to codziennie a nawet kilka razy dziennie, teraz cos mu sie odmienilo i tylko mnie w*****a bo zawsze zaczyna sie do mnie dobierac w nieodpowiednich momentach np akurat wtedy jak depiluje nogi, robie henne, depiluje brwi, robie maseczke czy tysiac innych zajec ktore potrzebuja skupienia i jak juz sie zacznie to sie ich nie przerywa. Przylazi do lazienki jak np depiluje te nieszczesne brwi i mnie zaczyna oblapiac od tylu i ma w d***e to, ze zaraz przez niego moge sobie wsadzic cos do oka. Albo wczoraj - depiluje nogi to ten wlazi i mu sie chce bzykac no jasne, juz lece z jedna noga nieogolona a druga ogolona do lozka, na pewno bardzo seksownie sie bede czula :/ Zawsze zawsze zawsze wtedy kiedy chce miec chwile dla siebie to ten przylazi napalony i mnie w*****a tylko a potem sie dziwi, ze go odpycham i na niego warcze. Ale za to, jak ja np ubieram ladna bielizne i szpilki i przychodze do niego to on nie ma czasu bo oglada jakies filmy albo gra. A potem sie dziwi jak ja sie czyms zajme i juz mi przechodzi ochota a jemu akurat przychodzi. Kurwicy mozna dostac.

Gość gość
on jest nienormalny

Gość gość
no mowie

Gość gość
codziennie/kilka razy dziennie?to juz na tym etapie bylo nienormalne

Gość gość
Nie bylo nienormalne, na poczatku zwiazku tak jest. Teraz by mi wystarczylo raz dziennie czy co drugi dzien ale nie w takich momentach jak on sobie wybiera. Albo nie wiem np wzielam husteczke czyszcze nos a ten juz kolo mnie stoi i mnie obmacuje serio tak ciezko poczekac ta minute az skoncze i wywale chusteczke i wtedy sie do mnie dobierac :/

Gość gość
a wiesz co to klucz ?

Gość gość
a wiesz, ze nie mamy zamkniecia w lazience? Jabysmy mieli to bym sie zamykala i po problemie