Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcą mi dać kredytu

Polecane posty

Gość gość

Na otwarcie firmy : ( Mam pomysł, lokum ale i tak bank nie chce mi dać kredytu bo jestem bezrobotna. Przez pup pracy nie znajdę, chciałam otworzyć sama a tutaj takie kłody pod nogi.

Gość gość
eeeeeeeee ajak chcesz spłacać ten kredyt jak jesteś bezrobotna? Sama pożyczyłabyś obcej osobie, która nie ma pracy? Bo ja nie.

Gość gość
Ale jak mialabym wlasna firme to zarabialabym i splacalabym kredyt:(

Gość gość
Jak biznes nie wypali to z czego chcesz spłacać ten kredyt? A tak wogóle to nie wiem jaki ty biznes chcesz prowadzic jeśli z logicznym mysleniem jest u ciebie na bakier bo zdziwiona jestes że bezrobotnym nie daje się kredytu, no szok rzeczywiscie. Dziwne jest to, że ty w ogóle poszłaś z takim wnioskiem do banku. A jak masz lokum to wez kredyt pod zastaw, jak nie bedziesz spłacać to sobie zabiorą.

Gość gość
Dokladnie! od kiedy bezrobotnym daje sie kredyt czy nawet mala pozyczke???szok,nowość jakaś

Jak będziesz miała żyrantów i hipoteczne zabezpieczenie na nieruchomości, to dostaniesz kredyt w niektórych bankach. x Tylko jaki idiota zostanie Twoim żyrantem ?

Gość alinela
Ja bym na początku zorientowała się czy dostaniesz dofiansowanie z Urzędu Miasta. Szansa jest. Dają tam 20 tys. złotych i nie jest to taka mała suma. Czy masz poza tym męża? Może on ma dochody i on będzie mógł za Ciebie wziąć ten kredyt? Dopytaj się również tutaj: http://www.forum-kredytowe.pl/ Masz tam forum kredytowe. Siedzą tam specjaliści i mogą CI coś doradzić chociaż nie nastawiałąbym się na żaden wysoki kredyt. Bezrobotnym jednak nie dają.

Gość klos3
Polecam odezwać się do tego Pana http://www.strzylak.pl/ . Mi pomógł wybrać najlepszą dla mnie ofertę :)