Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyprowadzka

Nieprzyjemna sytuacja.

Polecane posty

Gość gość
Nieprawda autorko. Jest tak jak pisze oso a wyżej. A Ty zamiast siać panikę lepiej idź do prawnika i zapytaj się dokładnie a nie problemy sobie tworzysz. Podobno to prawo nie działa na słowo podobno tylko jest tak jak zapisane w kodeksie. Jeśli dom jest zapisany na Twojego ojca tylko to Ty dziedziczysz o przyrodnia siostra. Rodzeństwo starego Twojego nie ma tu nic do rzeczy. Do sądu se mogą iść oczywiście ale nic nie wskoraja no chyba ze Twój ojciec zapisze na któregoś z nich. Ale wtedy Ty masz prawo do sadzenia się. Testamentu to już na pewno nikt nie podważy. Filmów się za dużo naogladalas dziewczyno. Ty jeszcze nie byłaś prawnie się dowiedzieć jak to wygląda? Boże jacy ludzie są głupi. Stary zawsze taki był a wy remont zrobiliście? Gratuluję głupoty. Chociaż nie no w sumie tto.nie ma czego.

Gość Wyprowadzka
A wg Ciebie mieliśmy mieszkac w opłakanych warunkach ?? W bloku za mieszkanie ok 1000zl mięs. byśmy płacili więc wpakowalismy to w remont. Dziś wiem ze mogliśmy to wydać na swoje przyjemności ale to już musztardą po obiedzie. Trudno. myśleliśmy ze jednak to przepisze jak urodziłam córkę ale stał się jeszcze bardziej złośliwy jakby myślał ze już teraz to na pewno tu zostaniemy. Koniec dyskusji. dzięki wszystkim za opinię. Powodzenia

Gość Wyprowadzka
A wg Ciebie mieliśmy mieszkac w opłakanych warunkach ?? W bloku za mieszkanie ok 1000zl mięs. byśmy płacili więc wpakowalismy to w remont. Dziś wiem ze mogliśmy to wydać na swoje przyjemności ale to już musztardą po obiedzie. Trudno. myśleliśmy ze jednak to przepisze jak urodziłam córkę ale stał się jeszcze bardziej złośliwy jakby myślał ze już teraz to na pewno tu zostaniemy. Koniec dyskusji. dzięki wszystkim za opinię. Powodzenia