Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Pań. Ilu mieliście partnerów seksualnych, a o ilu wiedzą wasi mężowie?

Polecane posty

Gość gość
12.17,jeszcze dodam,że popieram gościa wyżej najseksowniejszy jest mózg i najważniejszy

Gość gość
Gdyby ludzie mówili sobie prawdę to związku dziś wyglądałyby tak: ON zaakceptuje to, że ona się puszczała ONA zaakceptuje to, że on jest prawiczkiem

Gość gość
taaa, już tak nie zmieniajcie toru aby wyjść na porządne, bo chyba tylko prawik idealista wam uwierzy że nie przeszkadza wam brak aktywności seksualnej u faceta. :D

Gość gość
ale niesmak mam jak czytam kobiety :/

Gość gość
12:24 Dokładnie, tylko totalny naiwniak buduje związek oparty na szczerości. :))

Gość gość
Ale dlaczego ma przeszkadzac ? Jak napisał gośc wyzej; brzydzilabym sie faceta z duzym przebiegiem. Dla mnie seks jest dopełnieniem zwiazku, nie jego podstawa. Skoro facet dupczy na prawo i lewo.. niech sie cieszy fujarą, ja szukam mozgu w mężczyznie.

Gość gość
będzie przeszkadzało kobiecie jego brak obycia seksualnego bo niedoświadczony. nie kłam i nie rób wode z mózgu facetom. Przed partnerem naiwniakiem udawaj porządną, ale kobiet nie oszukasz. :D

Gość gość
prawik niedoświadczony, naiwny idealista, porządny szanujący sie facecik to hiv i faceci powinni to wiedzieć aby nie być obiektem kpin za brak aktywności w seksie :)

Gość gość
Ja bym nie chciała prawika i obrzydzenie do takich czuje. :/

Gość gość
tutaj o to chodzi,że pravik nie zaspokoi kobiety

Gość gość
No to jestem wtedy chlubnym wyjatkiem wsród kobiet :D Moj maz był " prawikiem " ja tez.. i nawet sobie nie wyobrazacie wiezi seksualnej i nie tylko ! jaka tworzy sie gdy dwie " czyste " kartki sie spodkaja :) Ale jak ktos ma niezly " przebieg " to cóz.. trudno mu zrozumiec zwiazek oparty nie na seksie.. Zreszta co tu pisac o zwiazku, skoro gro ludzi nie rozumie tego terminu i spikniecie w dyskotekowym kiblu nazywa zwiazkiem :) Powtórze; fujare ma kazdy, a ja nie szukam fujary tylko czegos na dodatek :D

Gość niebieskookaewka
Ja miałam trzech z czego dwóch przez zamążpójściem a trzeci to typowy kochanek z którym uprawiałam oral i anal bo mąż niestety nie daje rady - zero temperamentu.Teraz nie mam nikogo ale trzeba będzie poszukać fajnego i przystojnego "do tańca i różańca" :-)

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Ja mialem 34 kobiet. Najmlodsza 17, najstarsza 69 lat. Byly to panny, wdowy, rozwodki i mezatki.