Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobeznana

Kupiłam dziwny toster i nie wiem jak go obsługiwać. Któraś ma taki?

Polecane posty

Gość nieobeznana

Byłam przejazdem w Bełchatowie i tam mając trochę czasu zaszłam z ciekawości do ciucharni i okazało się, że prócz ciuchów mają także fajne sprzęty AGD. Moją uwagę zwrócił nietypowy toster. Nietypowy, bo kromki nie są tam wkładane od góry w szpary tylko jest z boku specjalna przezroczysta zamykana klapka. Ekspedientka nie był w stanie zapewnić mnie na 100%, że urządzenie działa, zresztą nie był nawet przekonana czy to jest na pewno toster, ale mimo wszystko kupiłam, bo kosztował tylko 9zł. Poza tym jak podłączyłyśmy na chwilę do kontaktu to zaświeciły się diody i wydawało się, że wszystko jest OK. Niestety, po przyjeździe do domu okazało się, że toster świeci się różnymi diodami tylko, że... nie grzeje. Włożyłam w klapkę kromkę chleba, zamknęłam klapkę... i co dalej? Nie wiem. Są na nim różne przyciski ale nie wiem do czego służą. Mają różne zagraniczne napisy np. SELECTOR TAPE, normal, CRO2, metal, PLAY, REC LEVEL, Dolby B. Któraś ma taki toster z klapką i umie go obsługiwać?

Gość gość
Jak ma dolby to może to nie toster a magnetofon?

Gość gość
przekręć pokrętło zgodnie z ruchem wskazówek zegara dziewico

Gość nieobeznana
Które pokrętło? Tam są trzy. Jedno duże i dwa małe. Przy dużym pisze właśnie REC LEVEL, a przy mniejszych BALANCE oraz BIAS. Kręciłam wszystkimi trzema ale kromka w pod klapką nic się nie nagrzała.

Gość gość
0/10

Gość gość
Nie ma już idiotów nie umiejących angielskiego 3/10 za kreatywność.

Gość gość
11/10